Buvo laikas,kai gerdavau zaliuosius kokteilius nuo kuriu nebeuzsegiau dzinsu sagos ir svorio pririnkau per 4 menesius +7 kg.

per diena isgerdavau po 0,5 l.
primaldavau visokias dilgeles,pienes,ivairias zoles,darzoves ir vaisius.Energijos turejau labai daug,galejau kalnus versti

bet..vaizdas veidrodyje man labai nepatiko.Tuo laiku dar mazai judejau,nes tik prie kompo sedejau istisai.
Paskui zinoma as nustojau tai gerti supratusi,kad tai prives mane prie garderobo keitimo ir nemeiles sau
tada pradejau valgyti liesa maista,viskas nuriebinta,padidinau baltymus...na panasiai kaip Dukano dieta,tik su nukrypimais.Pradejau sportuoti.Svoris normalizavosi,bet savijauta buvo bloga.Tada susigalvojau,kad mano organizmas yra uzrukstintas

Prisiziurejau Ivano Neumivakino seminaru ir pradejau gerti soda su karstu vandeniu ant tuscio skrandzio.jauciausi puikiai,bet efektas buvo trumpalaikis. (as vis dar tikiu I.Neumivakino teorijom,bet jauciau kad tai ne man).
Zodziu,as visa laika ant saves dariau ivairius experimentus.esu pabuvus zaliavalge,esu pabandzius kuri laika nevalgyti mesos,kazkada sedejau tik ant kosiu,o visai nesenai (pries paleo) sedejau ant vaisiu.
Jauciu,kad organizmas yra issiderines,todel atsigreziau i paleo.kuo daugiau studijuoju sia mityba,tuo labiau man ji darosi priimtina.Labai tikiuosi,kad nepersigalvosiu kaip anksciau.
.........................................................
P.S. vandeni geriu nes istisai troskina,dziuva burna.Suvalgiau visgi as ta sonine su darzovem,bet nesuvalgiau pilnos lekstes,niekaip netilpo .Pasiskaiciavau,kad per visa diena gavau tik 21 gr. angliu. Turbut per mazai ? daugiausia riebalu net 60g.
nuo pirmadienio lekiu vel i sporto sale,tai pajudesiu ir manau,kad angliu daugiau reiketu..pagalvojau,kad vietoj sociu pusryciu geriau koki vaisiu suvalgysiu,gal taip angliu daugiau surinksiu.
Sendien pasisveriau 59 kg.

paskutini karta sveriausi tai buvo 63 kg.(balandi).Labai tikiuosi,kad svoris pakrito ne raumenu saskaita.

pasiilgau sporto .