Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Dosia blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet jie pigus, o sviesiems skalbiniams tide, nes deja dosia neisplauna verysad.gif
Atsakyti
ax.gif o gal kas bande ta lietuviska nauja RAVIS?
kaina butu superine,,,,,bet kas per daiktas? blush2.gif
Atsakyti
Naudoju SA8 Premium, nes švelnus rankoms, malonaus aromato, be to ekonomiškas. Kaina išeina ta pati, kaip geresnių (brangesnių) miltelių parduotuvėje. Bet aš visada naudoju kartu su SA8 Balikliu – efektas geresnis. Girdėjau, kad SA8 Gelzyme labai efektyvus skalbimo skystis, gal kas naudojo? Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
Visi išbandyti skalb. milteliai normalūs, nors dažniausiai perku Ariel, bet Dosia tai tikrai daugiau niekada nepirksiu, ar tik man, ar tikrai jie visai nieko gero? ax.gif
Atsakyti
Viena karta maciau rimta straipsni,kur yra irodyta,kad DOSIA tikrai skalbia geriausiai palygu=inus su TIDE ir ARIELIU.

Dar geraiu uz PERSIL nieko neradau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na neradau tokios temos ir su ziopla blush2.gif !Taigi gal kas nors man paaiskins visa sita reikala. Pvz kuo skiriasi milteliai automatinem masinom ir skirti skalbti rankomis! kuriuos miltelius geriausia pirkti... Na gal man padesit! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Milteliai skirti skalbti rankomis daugiau putoja, todėl mašinoms netinka. Jei skalbi su mašina tai ir pirk miltelius skirtus skalbimo mašinoms.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 02 22, 22:15)
Milteliai skirti skalbti rankomis daugiau putoja, todėl mašinoms netinka. Jei skalbi su mašina tai ir pirk miltelius skirtus skalbimo mašinoms.

na as per netyciuka nusipirkau automatinem, o skalbiu rankom!tai kazin galima?
Atsakyti
Labai aktuali tema, bent jau man....

Pirmiausia turiu keletą klausimėlių, gal kas galėtų patart, gal ir kitiems praverstų...

Laukiam leliuko ax.gif reikės skalbti kūdikėlio drabužėlius. Man patarė pirkti Neutral skalbimo miltelius, bet jie tokie brangūs blush2.gif doh.gif paskui pamačiau dar tokius Bobas arba Ringuvos drožles....rašo, kad tinka kūdikiams...Gal galit patarti- ar brangesni tikrai geresni....

Kitas klausimėlis- kokie milteliai nesulimpa? kiek skalbiam geroj skalbimo mašinoj daugelis vistiek sulimpa...Bandėm Bonux, Rex.... Tide ir tie sulimpa, nenusiplauna tame skalbimo mašinos stalčiuke...reikia pačiai nustumti tuos gumuliukus, prieš tai užpylus vandenį...Čia skalbimo miltelių ar mašinos problema?

Ir ką galit rekomenduoti alergiškam (čia aš) žmogui? neseniai mane smarkiai išbėrė, įtariu, kad nuo naujų skalbimo miltelių, anksčiau nebuvau naudojusi Perwoll, o va išsiskalbiau ir išbėrė......

Iš anksto dėkoju....Pasidalinkit patirtimi su jauna šeimininke ir būsima mama blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ringuvos drožles bandžiau-nepatiko schmoll.gif ir kvapas nemalonus, ir miltelių stalčiuke jos prilimpa. pabandyk surcare priemones- neutralo analogas, ttik pigesnis. ir rimi nuolaidos nemažos dabar joms- skalbimo miltelių 1 kg- 5 lt. mirksiukas.gif
ir pažiūrėk kitas temas apie miltelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, 4u.gif
įsiterpsiu ir aš. Iki metukų jos ir savo rūbus plovėm AMWAY milteliais, minkštikliais ir dėmių išėmėjais. Labai geri milteliai. thumbup.gif Rūbai minkšti, kitų net lygint nereikia. O užskalbtus baltus rūbus ir patalynę atskalbė. Dabar balti kaip nauji. thumbup.gif
Atsakyti
As tai naudoju Tide ir Persil, o megztukams -Perwol.
Tikrai kolkas esu patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti