Kaip naujosios happeak brolio kelnes piene?jos plono trikotazo ar storesnio?
QUOTE(galadriele @ 2015 03 25, 10:15)
Kaip naujosios happeak brolio kelnes piene?jos plono trikotazo ar storesnio?
vidus kilpinis

QUOTE(Jutkė @ 2015 03 26, 22:16)
Aciu, siandien jau gavome, tai ta spalvyte tokia nelabai...tikejaus ryskesnes
QUOTE(galadriele @ 2015 03 27, 15:17)
Aciu, siandien jau gavome, tai ta spalvyte tokia nelabai...tikejaus ryskesnes
mes geltonas nusipirkom, tai labai faina spalvytė

tik labai įdomiai jų marškinukai - ant 90 cm berniuko 1-2 dydis labai jau apspaustas, o 3-4 ilgos rankovės

[quote=Mergyte <3,2015 03 31, 17:01]
bet jo, jei norėjot ryškesnės, tai tikrai ji blanki yra
aha man ir grazi spalvyte

aha man ir grazi spalvyte

Sveikos, o aš atradau naują prekinį ženklą Monomy (https://www.facebook.com/monomykids)
Man jis buvo lig šiol nežinomas, bet pasikviečiau į svečius ir labai, labai likau patenkinta
Laukiu užsakyto švarkelio savo berniukui
Gal kas jau turit jų produkcijos? Ar čia visoms jis nežinomas?

QUOTE(FRĖJA* @ 2015 04 20, 11:50)
Sveikos, o aš atradau naują prekinį ženklą Monomy (https://www.facebook.com/monomykids)
Man jis buvo lig šiol nežinomas, bet pasikviečiau į svečius ir labai, labai likau patenkinta
Laukiu užsakyto švarkelio savo berniukui
Gal kas jau turit jų produkcijos? Ar čia visoms jis nežinomas?

turim jau nuo pareitos vasaros švarkiuką ir džinsiukus berniukui. Modeliukais labai patenkinta,vaikui irgi patiko. Džinsiukus išaugom, švarkiukas dar geras. Džinso kokybė kažkiek nuvylė. Dabar žiūriu kainos neblogai pakeltos, mes pirkome vos ne dvigubai pigiau:)
Gal kas galite patarti koki dydi pirkti happeak visureigio kombinezono 8-12men vaikuciui?

QUOTE(ievusia28 @ 2015 05 03, 15:05)
Gal kas galite patarti koki dydi pirkti happeak visureigio kombinezono 8-12men vaikuciui? 

Mums 10men. dar tinka 6-12men happeak kombinezonai

mamytes ar turit kas Ajajai kepures? ar patinka? koki dydi imti 4 metuku lelkai? parekomenduokit dar kokiu brandu, ieskom plonos viengubos kepurytes

QUOTE(JonVytė @ 2015 05 06, 10:10)
mamytes ar turit kas Ajajai kepures? ar patinka? koki dydi imti 4 metuku lelkai? parekomenduokit dar kokiu brandu, ieskom plonos viengubos kepurytes 

Happeak

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 05 06, 11:09)
O kuom Jums jos patinka? nes man tokios skystaliukai biski ir tik kad uzrasas yra ...