Costa del Sol
Saulėtoji pakrantė
Saulėtoji pakrantė
Pagaliau ir man atsirado galimybė pasireikšti, o gal būt kažkam tapti naudingai, kelionių reportažuose.
Vos prieš pora dienų grįžom iš Pietų Ispanijos, Andalūzijos regiono, Costa del Sol. Turėjom 7-ias dienas, per kurias pamatėm nei daug, nei mažai -Malagą, Gibraltarą, Nerją ir po trupinėlį Torremolinos bei Banalmadenos. Neskaitant kitų, tik pravažiuotų greitkeliu miestelių
Kadangi daugiausia laiko praleidom Malagoj, kur ir buvom apsistoję, tai įspūdžių ir nuotraukų daugiausia ir bus iš šio miesto. Gal būt ir šio mano pasakojimo nebūtų čia, bet, kai pati ieškojau SM temose atsiliepimų apie Malagą, jų buvo taip skurdžiai, kad pasižadėjau sau būtinai parašyt kažką, kad kiti turėtų ką paskaityt ir susidaryt nuomonę ar bent kažkokį vaizdą. Nesu profesionali fotografė, tai nuotraukos nebus meniškos
Jums leidus... pradedu
Mūsų kelionė prasidėjo kovo 23dieną, Dubline, kadangi gyvenam Airijoj... Skridom į priekį Aerlingus bendrove. Kilom 7:30 vietos laiku, o Malagą pasiekem berods 11:00 vietos laiku. Skrydis truko 2,5 valandos. Mūsų ekipažas: aš, vyras ir 3,5 metų dukrytė.
Taigi, paliekam apsiniaukusią Airiją ir skrendam Saulės ieškot
Firmiškai pafotkinu, kas už lėktuvo langelio matosi
Atskrendam..
Kalnai
Jau mes čia
Išlipam iš lėktuvo ir keliaujam susirasti savo mašinos nuomotojų MALAGA CAR. Vyrukas paaiškina, kur nueit ir palaukt mikriuko, kad nuvežtų į nuomos punktą.
Viskas labai arti, mikriukai reisuoja vienas po kito, ilgai laukti netenka. Punktas irgi už poros minučių kelio, tad palaukę gan netrumpoj eilutėj gaunam Toyota Auris ir keliaujam i savo apartamentus Malagos centre.
Gaunam studijos tipo butuką, išsikraunam daiktus, persirengiam ir keliaujam pasižvalgyt. Kadangi sekmadienis, o sekmadienius ispanai švenčia, tai maža kas dirba
Susirandam kavinukę, paragaujam paeljos ir nusprendžiam grįžt ir važiuot kažkur su mašina.