Mokiausi pas Aloyza - tikrai geras instruktorius: per 12 poriniu pamokeliu ismokino nuo 0 iki sekmingo egzo laikymo( is pirmo karto islaikiau). Ir psichologiskai labai gerai nuteike... O drauge su kitu (ne Dorkano) instruktoriumi tiek prisinervavo.....
Apie kitus nieko nezinau....
Apie kitus nieko nezinau....
Dar instruktorius Serapinas
Taip, Aloyzas išties geras instruktorius Tik neįsileiskit jo į širdį
Mokiausi pas instruktoriu Serapina - saunus vyras, savas bicas. As keleta kartu tik pravaziavau aiksteleje ir mieste, nes mokejau viska.. Tada laikiau motociklo teises.. (atvaziuodavau su savo britwa, atsisesdavau ant mokyklos moco, pravaziuodavau, pasitreniruodavau aiskteleje astunkes, kad per egza islaikyciau ir fsio.. ir vel ant savo britvutes ir namo ) Patiko labai
Aha, Serapinas labai gerai - nesinervuoja ir mokinio nenervuoja, viskas ramiai gražiai ir iš pirmo karto išlaikai.
O va pas Jurgį Vylį kitaip visai, ir pakelt balsą biškį gali, ir klaidų nepasako, kol mokyklinio egzo nebandai laikyt, o tada "parekomenduoja" dar 10 pamokų, tfu blin su Serapinu 4 užteko.
O va pas Jurgį Vylį kitaip visai, ir pakelt balsą biškį gali, ir klaidų nepasako, kol mokyklinio egzo nebandai laikyt, o tada "parekomenduoja" dar 10 pamokų, tfu blin su Serapinu 4 užteko.
Chmmm, aš irgi mokiausi Dorkane. Na tiksliau stengiausi adaptuotis po ilgos (6 metų) nevažinėjimo pertraukos ir dar ne vilnietė ... buvau pas Jurgį. nežinau ar čia Vylis ar ne, bet buvo puikus mokytojas, davė nemažai gerų patarimų vairuojant Vilniaus miestelyje. Zinau dabar tokiuuuuu keliuku, kad jei galiu kamstyje nestoveti, tai ir nestoviu Ačiū Juozui....
QUOTE(Silke2000 @ 2006 08 02, 19:34)
Chmmm, aš irgi mokiausi Dorkane. Na tiksliau stengiausi adaptuotis po ilgos (6 metų) nevažinėjimo pertraukos ir dar ne vilnietė ... buvau pas Jurgį. nežinau ar čia Vylis ar ne, bet buvo puikus mokytojas, davė nemažai gerų patarimų vairuojant Vilniaus miestelyje. Zinau dabar tokiuuuuu keliuku, kad jei galiu kamstyje nestoveti, tai ir nestoviu Ačiū Juozui....
man irgi reiketu patobulinti vairavimo igudzius, nes po vairavimo pertraukos visai nebemoku vaziuot. kiek kainuovo toks pasimokymas?
Imsiu papildomas pamokas pas Vyta (atrodo, toks vardas), drauge rekomendavo, sake, kad geras instruktorius
Papildyta:
Aciu Juozui?
Papildyta:
QUOTE(Silke2000 @ 2006 08 02, 20:34)
Aciu Juozui?
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 10 09, 15:27)
Gintaro nerekomenduoju iš ten
Girdejau ir as, kad kabinejasi aciu Dievui apie kitus tokiu atsiliepimu nera
QUOTE(Karkarkar @ 2006 10 09, 17:40)
Girdejau ir as, kad kabinejasi aciu Dievui apie kitus tokiu atsiliepimu nera
Kaip kabinėjas?