Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(Titia @ 2006 02 28, 18:12)
Nu ir plesikai  blink.gif : NJ gimimo liudijimas (pasirasytas County clerk ...) kainuoja $25; + dar $21-28 uz atsiuntima (nes siuncia tik Fed Ex). Uz apostile irgi $25.
Cia tik NJ tike plesia, ar ir kitose valstijose tas pats  g.gif

As NY uz apostile mokejau 10$.

For regular handling: The fee is $30.00 per copy.
For priority handling: The fee is $30.00 + $15.00(Fed Ex) per copy. Cia taip yra NY, bet kodel NJ apostile tokia brangi nezinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 02 28, 18:12)
Nu ir plesikai  blink.gif : NJ gimimo liudijimas (pasirasytas County clerk ...) kainuoja $25; + dar $21-28 uz atsiuntima (nes siuncia tik Fed Ex). Uz apostile irgi $25.
Cia tik NJ tike plesia, ar ir kitose valstijose tas pats  g.gif

Man atrodo, kažkur skaičiau, kad pabrango neseniai. Bet gal ir nuo valstijos priklauso. Nors man tai tikrai ne FedEx siuntė, o paprastu paštu...
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 02 28, 19:27)
Man atrodo, kažkur skaičiau, kad pabrango neseniai. Bet gal ir nuo valstijos priklauso. Nors man tai tikrai ne FedEx siuntė, o paprastu paštu...

Delto kad galima ir paprastu pastu siustis ir fed ex, jeigu nori smile.gif
Atsakyti
KA tik perziurejau forma, kuria jiems gali nusiusti e-mailu arba fax, tai ten tik fed ex siuntimas, nera kito pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 03 01, 08:48)
KA tik perziurejau forma, kuria jiems gali nusiusti e-mailu arba fax, tai ten tik fed ex siuntimas, nera kito pasirinkimo.

Nu blyn netikiu kad ner apaprasto siuntimo, tau juk ne skubiai reikia, as suprantu kada skubiai tai taip...ant NY formos tai yra pasirinkimas regular handaling ir priority g.gif Tu pasuk ir sakyk man nereikia fed ex a sgaliu palaukti , nejaugi tik fed ex, absurdas kazkoks g.gif

Stai ka sako apie NJ: There is a minimum $14.95 charge for each additional certified copy ordered at the same time. If you would like to rush your request then there will be an additional charge of $25.00.

Paziurek kaip NY http://www.health.st...ons/wdh296b.htm g.gif
Atsakyti
Man raso, kad $25 uz pirma kopija ir uz sekancias $2 g.gif
Radau, kad galima jiems siusti paprastu pastu, bet ten nieko nesako apie atsiuntima atgal. Bet tai uztruktu apie6-8 savaites. Jau greiciausiai ir paprasciausiai man bus paciai nuvaryti i Trentona (NJ) . Ne taip man cia jau ir toli. (gal kvailai skamba, bet nuvaryti i Trentono centra, NJ man uzima maziau laiko nei i Philos centra, nors as gynenu Philoje doh.gif )
Tik nemegstu as ziauriai to Trentono doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titia: 01 kovo 2006 - 17:40
QUOTE(renaldina @ 2006 02 26, 08:52)

Jua nutariau nebeuzsiimti apostile, bet pasiskaiciau idomumo delei ir visai susimaisiau. Visu pirma, sis puslapis nera secretary of the state ir ten kur nurodei neisduoda apostiliu g.gif Arba maisau kazka, na bet lygtais atskiras ofisas.
Pagal si puslapi paciai nuejus gimimo liudijimas kainuoja $18, o pastu - virs $40 doh.gif Mieste kur gime mano vaikai, certifikatu kainos yra $10 arba $15 (skirtuma paaiskino Ode). Kitam mieste (ne gimimo) isduoda tik paprastesnius uz $10, jie kaip supratau, apostilei netiktu.

Titia, po tokiu mano pasiskaitymu galvoju, gal ir tau imanoma rasti padoria kaina g.gif

Pries du metus mano drauge daresi apostie ir musu valstijoj mokejo $5 (galiu doleriu klyst), o siunciant pastu sake kainuotu vienu doleriu daugiau.
Atsakyti
Na va nuveziau viska as del tu pilietybiu ir vienam ir kitam....tai viskas oki jau, bet dabar prisikabino kad butinai reikia isversti mano employment athorization(cia del statuso irodymo abiem tevam, kadangi vyras pilietis tai viskas ok nes jo paso nevreikia versti bet mano ta darbo leidima reikia) ir patvirtint apostile doh.gif lotuliukas.gif Jau galvojau tikrai prie sito nesikabins, nes nu ten tikrai nera net ka vercia, nu zodziu pravalas.... nu nieko dabar , einu isversiu, begsiu pas notara tada i court o tada i department of state apostiles ax.gif biggrin.gif Durniu laivas ka as galiu pasakyt doh.gif hihihi.gif (jau mane net uoko manija apemus kazkokia del tokiu durnu dalyku)
Atsakyti
Va radau savo viena dokumenta su tuo priedu kur man reikia i court vaziuoti delto...Istikro maniau kad ismeciau ale radau blush2.gif
user posted image
Vat tik su situ ssss atsiprasant as galiu vaziuoti apostiles i department of state. Ka dabar turesiu gauti ar ant kopijos employment authirization card doh.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS, GAL YRA MAMYČIŲ KURIOS ANGLIJOJ?NORIU INFORMACIJOS APIE DARŽELIUS IR VISĄ KITA.GAL KURI GALIT PADĖTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KEKA @ 2006 03 05, 09:48)
SVEIKUTĖS, GAL YRA MAMYČIŲ KURIOS ANGLIJOJ?NORIU INFORMACIJOS APIE DARŽELIUS IR VISĄ KITA.GAL KURI GALIT PADĖTI doh.gif

Manau eik pas angliukes mamytes kurios yra ivairiu saliu pokalbiuose ir ten tikrai rasi tos informacijos, jos tau pagelbes smile.gif
Vat stai cia http://www.supermama...showtopic=74385 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 07 kovo 2006 - 18:16
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 03 07, 20:15)
Manau eik pas angliukes mamytes kurios yra ivairiu saliu pokalbiuose ir ten tikrai rasi tos informacijos, jos tau pagelbes  smile.gif
Vat stai cia http://www.supermama...showtopic=74385  4u.gif

LABAI AČIŪ UŽ INFORMACIJĄ, NES JAU VISAI BUVAU IŠSIGANDUSI thumbup.gif
Atsakyti