Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 13

12 tema

BOSCH SKS51E01EU ka mano ekspertai?
Atsakyti
Nedidelė tokia.
Atsakyti
QUOTE(ernau @ 2014 03 16, 09:59)

Jai reikalinga kompaktine indaplove tai saunus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernau @ 2014 03 16, 10:59)

o kur zadat tokia naudot ir kodel nera galimybes statyt normalaus razmiero (45,60cm) indaploves,nes cia manyt gali daug ka...matot ir pseudo ekspertu atsiliepimus-tipo nedidele,tipo grazi spalva-tarsi patys nematom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 16, 12:41)
o kur zadat tokia naudot ir kodel nera galimybes statyt normalaus razmiero (45,60cm) indaploves,nes cia manyt gali daug ka...matot ir pseudo ekspertu atsiliepimus-tipo nedidele,tipo grazi spalva-tarsi patys nematom schmoll.gif

Man tai jau nekyla noras klausineti kodel ...
Visgi siai dienai tiek informacijos apie indaploves g.gif kad manau vartotojas tiksliai turi zinoti kokios jam reikia mirksiukas.gif ar 45 cm ar 60 cm
Asmeniskai niekada nepasiulyciau pirkti namams tokios inadploves bet esu susidurusi su tokiais vartotojai kurie pirkdami tokia indaplove tikrai reikalinga butent 6 komplektams ir ne daugiau niekaip negalejau isiulyti nors 45 cm nes nemate tikslo laikyti tokia didele. ax.gif
Zodziu kiekvienam pagal poreikius ir galimybes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 kovo 2014 - 12:50
QUOTE(Kikker @ 2014 03 16, 13:50)
Man tai jau nekyla noras klausineti kodel ...
Visgi siai dienai tiek informacijos apie indaploves  g.gif kad manau vartotojas tiksliai turi zinoti kokios jam reikia mirksiukas.gif ar 45 cm ar 60 cm
Asmeniskai niekada nepasiulyciau pirkti namams tokios inadploves bet esu susidurusi su tokiais vartotojai kurie pirkdami tokia indaplove tikrai reikalinga butent 6 komplektams ir ne daugiau niekaip negalejau isiulyti nors 45 cm nes nemate tikslo laikyti tokia didele. ax.gif
Zodziu kiekvienam pagal poreikius ir galimybes. 4u.gif

as sitai gyvenu vienas (patikekit,kai kas del to labai laimingi) ir man 45cm yra pats tas,bet....bet zinokit as nieko pries ir 60cm.(tiesa,nelabai tilpo prie virtuves baldu ir projekto) turet,nes nei vandens nei elektros netaupau,o savaitgaliais kai uzeina gaminanciu sveciu ir dar atsiveda kruva vaiku,tai su katilais,dangciais nelabai daug ten ir betelpa is vieno karto thumbup.gif ....idomu su kokia intensija gamintojas siulo tokio ciut ne stalciaus dydzio indaploves,ar cia kokiam vagoneliui,sodo nameliui,ar dar kazkam,nes man rodos,kad net ir vienam zmogui per maza 4u.gif

kaip jums sita:

user posted image
Atsakyti
Jus tik gyvenate vienas mirksiukas.gif bet turite daug draugu,giminaiciu ,vaiku bet yra ir tokiu vienisu neturinciu nei vaiku nei giminiu nei daug draugu,todel va jie renkasi butent tokius nedidelius prietaisus skirtus tik jiems.
Pasirodo tokiems vienisiems net tokie saldytuvai kartosi per dideli doh.gif
user posted image
Bet va sio lietuves ideja kazkada paliko dideli ispudi
Indaplovė iš dviejų identiškų dalių. Į vieną dalį sukrovus indus, indaplovė ją išplauna, palikdama atvirą kitą dalį, į kurią vėl galima dėti indus plovimui. Nebereikia indų iš indaplovės iškrauti į spintelę, nes viena indaplovės dalis visą laiką yra kaip indų spintelė. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 kovo 2014 - 13:21
pasakykite, kokia kilmes salis sio modeliuko: siemens SN64M030EU?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 03 16, 19:19)
aciu smile.gif

made in germany 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 03 16, 18:19)
aciu smile.gif

Vokietija bet siulau uz tokia suma paziureti Bosch SMV48M10EU
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 16, 19:17)
Vokietija bet siulau uz tokia suma paziureti Bosch SMV48M10EU

galite papsakoti kode?
koks skirtumas? kokie privalumai? "+", "-"?
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2014 03 16, 21:02)
galite papsakoti kode?
koks skirtumas? kokie privalumai? "+", "-"?

Turesite su tomis paciomis funkcijomis bet dar su treciu stalciumi thumbup.gif +14 indu komplektai ir ta pati kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti