Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

IKEA jau Lietuvoje!

user posted image

28 tema

IKEA Lietuvoje katalogai:
Bendras, Virtuvių, Spintų

IKEA family nuolaidų kortelė: pildoma prie kompiuterio įėjus į parduotuvę, atsiimama iškart prekių grąžinimo skyriuje. Pradeda galioti po 30 min.

Pristatymai į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
*Vilniuje didesnius nei 300 PLN užsakymus pristato nemokamai.
*Užsakymai, kurių vertė mažesnė nei 300 PLN atsiimami ofise, Šermukšnių g. 1, Vilnius arba taikomas papildomas mokestis pristatymui į namus.
*Pristatant prekes į kitus Lietuvos miestus, nepriklausomai nuo užsakymo sumos, taikomas papildomas mokestis atsižvelgiant į atstumą nuo Vilniaus.
* iki 50 kg daiktus nemokamai užneša į namo viršų.
*Važiuoja kiekvieną savaitę.
*Vyksta į Varšuvos Janki parduotuvę.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

- Olegas: e-express.lt
*Priima tik didesnius nei 50 PLN užsakymus.
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)
*Prekių pristatymas į Kauną: nemokamai.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

IKEA skelbimų tema yra čia.

Temoje reklamuotis ir skelbtis draudžiama.

Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 03 06, 22:08)
kaip kokybe gaminiu, skirtu patiems maziausiams? g.gif HENSVIK serija.
lovyte
vystymo stalas

QUOTE(Vitulka @ 2014 03 07, 11:42)
lovytė šonai nenusileidžia. Nuleidus dugną į žemiausią padėtį, tai gali trukdyt, nes paguldyt vaiką tikrai bus nepatogu be nuleisto šono.

mes tai paaugus vaikui vieną šoną nuėmėm ir nuleidom dugną maximaliai, tada vaikui labai neaukštai ir lipti, patogu, ir gražu.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 03 07, 14:20)
mes tai paaugus vaikui vieną šoną nuėmėm ir nuleidom dugną maximaliai, tada vaikui labai neaukštai ir lipti, patogu, ir gražu.

Paaugus, kai pats vaikšto ir žinai, kad neiškris, taip, gali nuimt.
Bet ne tik pradėjusiam stovėt ir eit ratais aplink lovą gali šoną nuimt. Tada ir aktualus nuleidžiamas šonas ax.gif
Atsakyti
Nerandu LT puslapiuose user posted image
Gal ju jau nebera? g.gif doh.gif
Atsakyti
Jau senokai man atrodo ju neber, skundesi merginos, kad auduzusiu, ner kuo pakeisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 03 08, 18:57)
Nerandu LT puslapiuose
Gal ju jau nebera?  g.gif  doh.gif

Jų Lietuvoj net nebuvo. Galiu tiksliai pasakyti, nes sekiau būtent juos. Aš apie juos svaigau net ne vienus metus. Ale užsisakinėti vien juos iš PL - nu kažkaip... Na ir laukiau, kol Lietuvoj Ikea atsidarys doh.gif Deja... O tada... pasižiūriu PL niekur nėr, Vokietijoj - nėr, Anglijoj - nėr blink.gif Nu, nusigandau nejuokais - gal visai išėmė iš prekybos. O jau kai prieš Naujametį pasirodė PL, tai nieko nebelaukusi rašiau Olegui. Nežinau, kaip ir kodėl čia pirmoj žinutėj parašyta, bet jis nemokamai pristato siuntą irgi tik ne mažiau, kaip už 300lt/zl, net ir tam pačim Kaune. Bet viskas gerai - prisirinakau patalynės, dar kažkokių "šakar-makar" smulkmenėlių. Šiaip, geriausia kooperuotis, jei daugiau nereikia rimtesnių prekių. Pvz, aš jau vėl šį-tą turiu nusižiūrėjus iš PL Ikea. Bet 300 suma nesusidaro. Jei domina - rašykit per až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 09 kovo 2014 - 15:40
Sveikos, manjakės biggrin.gif
Kovo 8 d. proga gerai prasinešiau po IKEA lotuliukas.gif Ta proga pasirodau blush2.gif
Vaikų kambarys jau buvo padarytas anksčiau, bet nerodžiau lyg dar rolleyes.gif
Dėl MOLGER vežimėlio teko trupučiuką pajudinti konsultantus, nes Ikea tinklapyje skelbiama, kad jam taiko nuolaidą su Ikea Family kortele (šviesiam ir tamsiam), o parduotuvėje visur (ekspozicijoje ir sandėlyje) nurodyta, kad nuolaida galioja tik tamsiam modeliui.. Man reikėjo šviesaus ir su nuolaida, tai skambinėjo vieni kitiems ir aiškinosi, kaip ten yra. Bet galiausiai pritaikė nuolaidą ir pasakė, kad jeigu jau skelbiam, kad taikom, vadinasi, privalome taikyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar dar sugalvojau, kad vonioje visgi trūksta prie viso to Molger laiptelių rolleyes.gif
Kilimas drabužinėje - naujai pasirodęs (bent jau anksčiau aš jo nemačiau), lietuviškame tinklapyje jo net nerodo, radau tik pas lenkus. Smagus, o ir pas mus pigesnis ax.gif

user posted image
user posted image

Ir dar, gal kam aktualu - išpardavimų skyrelyje buvo nemažai nukainotų patalynės komplektų iš ekspozicijos ir pledukų. Prigriebiau šitokį su 30% nuolaida, nieko blogo jam nebuvo (t.y. nesuplyšęs, neišteptas), išskalbiau ir kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 09 kovo 2014 - 19:32
QUOTE(rrr? @ 2014 03 08, 17:57)
Nerandu LT puslapiuose
Gal ju jau nebera?  g.gif  doh.gif

O kas cia toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 03 09, 20:01)
Sveikos, manjakės  biggrin.gif
Kovo 8 d. proga gerai prasinešiau po IKEA  lotuliukas.gif  Ta proga pasirodau 

wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
Man Molger serija irgi labai patinka wub.gif
Tas ne vaikiskas kilimas man labai grazus wub.gif o kiek kainavo? koks dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 09, 21:44)
O kas cia toks? g.gif

Asker 4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 03 09, 22:58)
Man Molger serija irgi labai patinka wub.gif
Tas ne vaikiskas kilimas man labai grazus wub.gif o kiek kainavo? koks dydis? 4u.gif

Aha, o ir kaina tos Molger serijos (net ir be dabartinių akcijų) labai-labai gera. Norėjau pirkti vežimėlį iš to paties gamintojo, kurio turime ir praustuvo spintelę, tai jo kaina ten apie 600 lt blink.gif blink.gif blink.gif Aišku, ten mandresnis ir pan., nu bet už tokią kainą man gaila pirkti, nors tu ką doh.gif Ir šiaip pastebėjau, kad labai brangūs yra vonios baldai pas mus LT unsure.gif
O kilimas - SNEKKERSTEN, 160x230 cm, yra dviejų spalvų, toks, kaip paėmėme, ir tamsesnis. Kainuoja 199 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 03 09, 20:01)
Sveikos, manjakės  biggrin.gif
Kovo 8 d. proga gerai prasinešiau po IKEA  lotuliukas.gif  Ta proga pasirodau  blush2.gif
Vaikų kambarys jau buvo padarytas anksčiau, bet nerodžiau lyg dar  rolleyes.gif
Dėl MOLGER vežimėlio teko trupučiuką pajudinti konsultantus, nes Ikea tinklapyje skelbiama, kad jam taiko nuolaidą su Ikea Family kortele (šviesiam ir tamsiam), o parduotuvėje visur (ekspozicijoje ir sandėlyje) nurodyta, kad nuolaida galioja tik tamsiam modeliui.. Man reikėjo šviesaus ir su nuolaida, tai skambinėjo vieni kitiems ir aiškinosi, kaip ten yra. Bet galiausiai pritaikė nuolaidą ir pasakė, kad jeigu jau skelbiam, kad taikom, vadinasi, privalome taikyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar dar sugalvojau, kad vonioje visgi trūksta prie viso to Molger laiptelių  rolleyes.gif
Kilimas drabužinėje - naujai pasirodęs (bent jau anksčiau aš jo nemačiau), lietuviškame tinklapyje jo net nerodo, radau tik pas lenkus. Smagus, o ir pas mus pigesnis  ax.gif

Ir dar, gal kam aktualu - išpardavimų skyrelyje buvo nemažai nukainotų patalynės komplektų iš ekspozicijos ir pledukų. Prigriebiau šitokį su 30% nuolaida, nieko blogo jam nebuvo (t.y. nesuplyšęs, neišteptas), išskalbiau ir kaip naujas thumbup.gif

Ui, kaip fainai bigsmile.gif
Ir kilimukas kooooks wub.gif
Atsakyti