Paprastai temoje "Šukuosenos" pagrinde vien tik ilgiems plaukams visokios mandrybės, o trumpų plaukų šukuosenos beveik nemačiau..
Taigi, norėčiau paprašyti pagalbos ir merginos, patarkit bei atsiųskit kokių nuotraukyčių kaip pasipuošti toms, kurių plaukučiai vos siekia pečius...
Įkeliu savo foto. Tik matosi iš vienos pusės.. Nugaroj man buvo sukelti plaukai susuktom sruogytėm. Šalia veleno, vienoj pusėj prisegta geltona rožė, kad būtų vaizdas vientisas ir proporcingas. Šviesiai sruogas dažė prieš vestuves, būtent šitai šukuosenai
Bendras vaizdas buvo , nes ir kirpeja ir makiažistė pasistengė
Papildyta:
Čia iš kitos pusės
Bendras vaizdas buvo , nes ir kirpeja ir makiažistė pasistengė
Papildyta:
Čia iš kitos pusės
QUOTE(novila @ 2006 06 20, 13:12)
Paprastai temoje "Šukuosenos" pagrinde vien tik ilgiems plaukams visokios mandrybės, o trumpų plaukų šukuosenos beveik nemačiau..
Taigi, norėčiau paprašyti pagalbos ir merginos, patarkit bei atsiųskit kokių nuotraukyčių kaip pasipuošti toms, kurių plaukučiai vos siekia pečius...
radau šukuosenu trumpaplaukėms
Man ši tema irgi labai aktuali
Nerandu ir aš pusilgiems (iki pečių) plaukam šukuosenų
Nerandu ir aš pusilgiems (iki pečių) plaukam šukuosenų
sita man
Papildyta:
sita irgi nebloga, mano manymu...
Papildyta:
Papildyta:
sita irgi nebloga, mano manymu...
Papildyta:
Sveikutes, as turejau gana trumpus plaukus, irgi nezinojau, KA daryti vestuvems... Bet netycia atejo mintis daryti sukuosena su sinjonu. Galit pasiziureti, jei matysis kurioj nors nuotraukoj...: http://pg.photos.yah...m/ph//my_photos
As buvau labai patenkinta rezultatu. Tureti princesiskai ilgus plaukus buvo viena is mazos mergaites svajoniu
As buvau labai patenkinta rezultatu. Tureti princesiskai ilgus plaukus buvo viena is mazos mergaites svajoniu
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 14:40)
na, cia tai tikrai nevestuvines sukuosenos man ta pirma, didziausia nuotrauka patinka, visai graziai atrodo, jaunatviskai, bet tai kasdienines sukuosenos, man jos kazkaip puosniai neatrodo... o gal cia tik man, gal kam ir patiks, nes darys netradicines vestuves, be baltu pustu sukneliu ir nuometu, tada tokios sukuosenos labai mano plaukai irgi siekia tik pecius, bet noreciau sukeltos i virsu sukuosenos, kad padarytu kazka ant galvos tokio, kad nesimatytu, jog plaukai vos vos pecius siekia bet jus teisios, laaabai sunku bent kazka rasti internete, as tai nei vienos nuotraukos internete neradau, kur butu is trumpesniu plauku padaryta sukelta i virsu grazi vestuvine sukuosena gal cia kas pametes kokiu graziu nuotrauku, gal kas turi... nes man tai irgi labai rupi
na aš taip pat visur bandžiau surasti trumpų plaukų šukuosenų,bet neradau.
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 19:47)
na, reiskia visoms sekasi vienodai vienodai blogai nu gaila, negaliu... o svarbiausia, kad ir kirpejos nezino, ka grazaus padaryt su trumpokais plaukais buvau pries savaite vestuvese, tai kirpeja butu nieko nepadarius isvis su mano plaukais, jei as buciau nerodzius jai kur ka pasukti, pakelti, pavelti kazka padare ant virsugalvio ir pradejo purksti laku sakau, palaukit, parodykit man ka padaret. parode. ziuriu - atrodo, kaip su sage susisega panos plaukus ir galai nukara zemyn nesusegti. tai jis tuos galus graziai pavele, kad lygiai butu be atsisakojimu ir beveik iki kaklo nuleido. ir viskas sakau, taigi sakiau, kad noriu, kad butu susukta, pasiausti galiukai, kad butu tokiu kaip baronkyciu ir galiukai nuo galvos atsikise visom kryptim ir su zele ar vasku nusmailinti, kad ant galvos butu grazus bardakelis. tai ji pradejo kazka sukt, ziuriu s... cia gaunasi. tai as tada galvoju, imsiu pati i rankas visa sukavima. imu sruogele, susuku ja, galiuka pasiausiu, ir tada sakau jai - noriu, kad sita sruogele va cia susegtumet, kad va taip atrodytu, tik pavelkit, nes smeigtukai isslys is plauku. tai ji viska dare, ka as pasakiau. pabaigoje atrode gerai, aciu man uz tai pas ja tikrai neisiu daugiau. pamasciau, kad ir drauge galejo mane taip susukuoti, buciau jai parodzius lygiai taip pat kaip ir tai atseit kirpejai rodziau tai dabar bijau savu vestuviu laukti. labai noriu surasti pirmiausia sukuosena, po to nebloga ir nebrangia kirpeja kaune bet pirmoj vietoj rasti paveiksliuka, kuri pamacius sakyciau - o! jega! ir as tokios noriu!
na aš dar pajieškosiu
Esu mačius natūroj labai gražiai sušukuotas jaunąsias trumpais plaukais, kuriuos puošia gyvos gėlės. Tik gaila, kad iš tų vestuvių neturiu kompe nuotraukų..
vienai buvo visi plaukai išdėlioti sruogelėmis ir prie jų pritvirtinti maži gėlių žiedeliai. atrodė pasakiškai, nes ir kukliai (nes saikingai žiedelių) ir puošniai.
gražiai atrodė nugaroj suimti trumpi plaukai ir papuošti balta kalija. (sagučių skaičių istorija nutyli )
vienai buvo visi plaukai išdėlioti sruogelėmis ir prie jų pritvirtinti maži gėlių žiedeliai. atrodė pasakiškai, nes ir kukliai (nes saikingai žiedelių) ir puošniai.
gražiai atrodė nugaroj suimti trumpi plaukai ir papuošti balta kalija. (sagučių skaičių istorija nutyli )