Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 10:54)
pjaut biggrin.gif

o jei lovos galvūgali prie tos sienos kur langas g.gif ar apie lova užtektų vietos? Nebent pagal FS nenorit kojom į duris gulėt mirksiukas.gif

lotuliukas.gif kaip tik siandien apie tai pagalvojau lotuliukas.gif

pradine mintis tokia ir buvo, bet paskui kazkaip pradejau galvot kad negerai... tiesiai pries musu duris ura vaiko kambario durys... nesvarbu kad uz 7m, bet nepratus uzsidarinet miegamojo duru.... tai maza ka blush2.gif

QUOTE(mamagabi @ 2014 03 19, 14:10)

kokios uzuolaidos jusu virtuves grazios wub.gif wub.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 19, 15:31)
Sveikos, ar is cia dalyvaujanciu, kas nors turi vienaaukscius nedidelius namukus?

musu maziukas su keturslaiciu stogu.... pas jus keisciau garaza su vaiku kambariais kazkaip.. nes su sviesa ziuriu nelabai kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 19, 19:18)
Nu gal kam kils kokia mintis, nesu ir i ta kita tema savo planeli :rolleye

Ant greituju - veidrodinis variantas su mini korekcijomis smile.gif Reiktu suziureti kas gaunasi pagal matmenis.
Virtuve manau tikrai galima tobulinti rolleyes.gif, o lovos padetis ir galvos kryptis miegamajame - kintamas dalykas, kaip ir langas drabuzineje - glima daryti, galima ir ne mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 19, 22:32)
kokios uzuolaidos jusu virtuves grazios  wub.gif  wub.gif

Dekui 4u.gif
Elementarus perkeliukas po 35lt/m thumbup.gif
Pamusalas ir apkantavimas - dar elementaresnis perkeliukas po 6lt/m.
Kadangi salotinio apkantavimo audinio plotis buvo ~3m, o man reikejo viso labo tik ~20cm juostos, tai is viso kito likucio isejo didele apvali staltiese ant apvalaus staliuko thumbup.gif
Zodziu prasisukau papigiai - tau Akvilyte turetu patikt lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 kovo 2014 - 22:09
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 19, 21:59)
Zodziu prasisukau papigiai - tau Akvilyte turetu patikt lotuliukas.gif

nu ar as kalta kad suvalko vaikas esu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 19, 19:18)

Aš čia taip užklydau ir užmačiau, kad turit galvos skausmą. Patys neseniai įsikraustėm į vieno aukšto namą. Irgi planavomės visą išdėstymą, architektas praktiškai iš pirmo karto pataikė su patalpų orientacija, gavo tik kiek namo formą pakeist. Taigi gal padės mano pamąstymai.
Nenusimažinkit tambūro - nu nėr blogiau, kai atvykus svečiams, ar patiems grįžtant, išvykstant visa šeima gaunas grūstis jame. Dar geriau, jeigu išeitų laukinių drabužių kabyklą/spintą pasidaryti ne prie pat durų, o kiek tolėliau, dėl tos pačios priežasties. Žinoma, čia viskas atsiremia į namo būsimą plotą. Mūsų namo bendras plotas apie 193m2 (kartu su garažu ir katiline). Labai džiaugiuos, kad numatytą projekte svečių tualetą mes panaudojom lauko drabužių spintos išdidinimui - gavosi visa drabužinė, toliau nuo laukinių durų.
Garažas. Ar Jums tikrai reikalingas garažas dviems automobiliams? Kiek turim pažįstamų su garažais, kaip taisyklė nė vienas juose automobilių nelaiko! Tikrai. Įvertinę tai, pasidarėm garažą vienam automobiliui, nors turim du, ir tokio dydžio, kad tik tik įvarytumėm reikalui esant vieną automobilį - pavyzdžiui, išvyksim kur atostogaut. Žinokit, apsikrauna vyrai tuose garažuose savo rakandais, netelpa jokie automobiliai schmoll.gif . Ir kuo didesnis garažas bus, tuo daugiau rakandų jame laikysit, bet ne automobilius, ypatingai, jei kasdien su jais važinėjate. Aišku, visaip yra. Kiti žmonės turbūt tvarkingai suvaro automobilius... bet jie matyt ne iš mūsų aplinkos hihihi.gif
Kalbant apie Jūsų pasipieštą planą - gal į katilinę reiktų daryti įėjimą per garažą g.gif . Dar man nelabai gerai atrodo, kad durys į tėvų vonią prieš pat lovą - Mamagabi veidrodiniam variante geriau išsprendė tėvų zonos išdėstymą. Tiesa, į drabužinę jokių durų nedaryčiau (sau nedarėm irgi ir name, ir ansksčiau bute) - o kam?
Gerai čia kažkas minėjo, kad norint ką daugiau patarti, reikia žinoti sklypo planą. Gal minėtoje namų projektų temoje daugiau naudingos info gausite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 19, 23:09)
nu ar as kalta kad suvalko vaikas esu  tongue.gif

nu a as tai toooli nuo suvalko, ale kai ne brungu i da grazu - tai kooogi ne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 20, 00:12)
Tiesa, į drabužinę jokių durų nedaryčiau (sau nedarėm irgi ir name, ir ansksčiau bute) - o kam?

Galimas reikalas, bet...ziurint kur tos durys smile.gif Kai angos nesimato, tada gal g.gif , bet kadangi Fengshui man nesvetimas, tai atviros angos priesais lova, prikrautos daiktu, nera geras sprendimas.
Pas mus siuo metu yra kiauryme, matoma nuo lovos, patingejome ten kazka deti ax.gif Man ji, ta "juoda skyle" nepatinka, o kai guliu lovoje matau visa turta doh.gif Naujuose namuose drabuzineje duru irgi neplanuoju, nes nuo jos uzsiversiu miegamojo durimis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 kovo 2014 - 23:31
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 20, 00:28)
Galimas reikalas, bet...ziurint kur tos durys smile.gif Kai angos nesimato, tada gal g.gif

Jūsų papieštam variante galima butų tą angą kelti ant kairės sienos smile.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos, prasau jusu pagalbos, siuo metu kaip ir uzsisakem laiptus, bet dabar paziurejau nuotrauku interjero, tai susibalamutinau. Pas mus laiptine siaura 84cm, uzsisakem pakopas ir popakopes, rankturi azuolini, grindu spalvos, stulpelius medinius baltus bei sone eis balta istisine frezuota grindjuoste. Dabar paziurejau, ar nebutu graziau ir isbaigciau jei eitu popakopes baltai dazytos medienos, bet tokioj siauroj laiptinukej ar nebus labai marga, didelis kontrastas, nes grindu spalva bus riesuto? Vyras siausiasi, kad as cia visko prisigalvoju, jis pries tas baltas popakopes, pinigai dar nesumoketi, dar galeciau pakeisti projekteli, norisi geriausio varianto ax.gif
Papildyta:
Dar pridesiu nuotrauka, pas mus panasiai, is pirmo auksto iki aiksteles tik laiptai ir rankturis desinej pusej matosi, stulpeliai prasideda nuo aiksteles iki IIa.
user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif http://www.homebunch...ch-home-design/
Atsakyti
Ant greituju - veidrodinis variantas su mini korekcijomis smile.gif Reiktu suziureti kas gaunasi pagal matmenis.
Virtuve manau tikrai galima tobulinti rolleyes.gif, o lovos padetis ir galvos kryptis miegamajame - kintamas dalykas,

Ziuriu ir mintiju, kad butu gerai jei ne ta vaikuciu vonia,viena vertus gerai,vaikam,bet uzsukus svetimam,jau gaunasi schmoll.gif ir isejimas i terasa per svetaine? Tokiu atveju vel negerai jei pagal FS.
Negali buti dvi atveriamos durys viena priesais kita,pastumt kazkur,kad nesilygiuotu.
Tevu vonios kambarys i pietus vanduo netinka lotuliukas.gif ugnis gesina vandeni ir t.t.
Pieskit dar mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 03 20, 06:49)

Man tai i darba reikia jei ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 20 kovo 2014 - 08:43
user posted image
Papildyta:

Mano akiai vaiku kambariai ne pacioj geriausioj vietoj, bent jau vienas tikrai bus saltas ir tamsus, o pirminiame variante abu tamsus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 20 kovo 2014 - 09:32
QUOTE(Latifa @ 2014 03 19, 19:23)
Gal kas galit pasidalint savo įspūdžiais kaip Ikėjoje yra su pagal metražą parduodamais audinais  g.gif Ar pačioj parduotuvėj audinių asortimentas yra tik toks, kaip kad rodo internete, ar būna ir taip, kad internete kažkokio audinio nėra, bet parduotuvėj yra (nu, kad būna atvirkščiai, t.y. internete yra, o parduotuvėj - ne, tai suprantu, kad netgi labai realus variantas)  g.gif Vis neapsisprendžiu, ar verta man važiuoti iki Ikėjos (nes nemažas gabalas kelio susidarytų  doh.gif ) ir tikėtis ten rasti kažką daugiau negu internetinis asortimentas. Nes iš internetinio tai tik iš bėdos tam tikri audiniai tiktų. Tai jei kas esat atidžiau išstudijavę asortimentą - pasidalinkit prašau savo patirtim  4u.gif

Yra daugiau pačioj parduotuvėj, tik gaila, bet plotis siauras, tik 1,50 bent daugumos ką žiūrėjau g.gif Ir aš susimoviau su raštu, raštas eina į ilgį, kaip tapetai, ne į plotį, nupirko man toršerui, o pasirodo netinka pagal raštą doh.gif Per naujo ryt pirkt teks dvigubai daugiau medžiagos ir begalė išsimes.
Atsakyti
merginos, tai sakykit, as cia vis dar su ta virtuve.... doh.gif trukt uz vadziu, vel is pradziu.... gryztu atgal prie pradines vizijos, kad iki lubu, prisiziurejau pakankamai cia jusu vaizdeliu, kad suprasciau, jog ikalbeta buvau be reikalo nusileisti biggrin.gif
bet kaip man su lango vieta daryti, ten desime karnyza, o virs jo blokas jauciu labai apsunkins musu langiuka g.gif
va imetu foto dabartines virtuves

user posted image

user posted image

ir dar, vyras su baldininku diskutuoja, kaip suvesti apvadus normaliai.... nes mes aplink lubas visur dedam 11 cm apvada , o virtuve kur susitiks, ten juk virtuves karuna bus, to neiseis idealiai suvesti... nebent tada virtuve kelti iki lubu ir vietoj karunos deti musu lubini apvada... bet jis baltas pas mus bus, o virtuve tokia off white.... doh.gif

zodziu ir vel pasimetus doh.gif aciu jums lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(sokoladux @ 2014 03 20, 02:00)
Sveikos merginos, prasau jusu pagalbos,

as tai baltu popakopiiu fane 4u.gif
Atsakyti