QUOTE(Gruodė* @ 2014 02 14, 02:14)
I.Is skalbykliu susidomejau siais BOSCH variantais:
1) WAY 32890SN
2) WAY 32791SN
3) WAS 32471SN
Apsisprendimui, reik Jusu pagalbos atsakant i kelis klausimus:
- kuo skiriasi nr.1 nuo nr.2 ? (is aprasymo, matau, kad nr.2 neturi, o nr.1 turi papildomai spec.programas: "Automatinė" bei "Automatinė tausojanti" - kas tai per programos?)
- ar nr. 3 skiriasi nuo nr. 1 ir nr.2 tik tuo, kad neturi I-Dos? Ar verta brangiau moketi vien uz I-Dos - jei as ir taip pilu labai mazai skalbikliu
Labai laukiu atsakymu - nes jau priversta isigyt
1) WAY 32890SN
2) WAY 32791SN
3) WAS 32471SN
Apsisprendimui, reik Jusu pagalbos atsakant i kelis klausimus:
- kuo skiriasi nr.1 nuo nr.2 ? (is aprasymo, matau, kad nr.2 neturi, o nr.1 turi papildomai spec.programas: "Automatinė" bei "Automatinė tausojanti" - kas tai per programos?)
- ar nr. 3 skiriasi nuo nr. 1 ir nr.2 tik tuo, kad neturi I-Dos? Ar verta brangiau moketi vien uz I-Dos - jei as ir taip pilu labai mazai skalbikliu
Labai laukiu atsakymu - nes jau priversta isigyt
Sveiki,
WAY32890SN
Maks. gręžimo apsukos (aps./min): 1600
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A+++
Vandens sąnaudos per metus (l): 10500
Energijos sąnaudos per metus (kWh): 189
i-DOS skystų skalbiklių automatinė dozavimo sistema
Specialios programos: Automatinė, Automatinė tausojanti, Pūkinių drabužių, Tamsūs skalbiniai, Marškiniai, Jautrūs, Sporto drabužiai, Itin greita 15', Greita/mišrūs skalbiniai, Vilna/Rankomis skalbiami, Ploni/Šilkas
WAY32791SN
Vandens sąnaudos per metus (l): 10500
Jau netures i-DOS
Specialios programos: Speciali sintetinių skalbinių, Pūkinių drabužių, Marškiniai, Sporto drabužiai, Itin greita 15', Greita/mišrūs skalbiniai, Mano programa 1, Mano programa 2, Vilna, Ploni/Šilkas
BOSCH WAS32471SN tai jau ne is HomeProfessional serijos.
Dar yra BOSCH WAY32750SN
Vandens sąnaudos per metus (l): 11300
Specialios programos: Speciali sintetinių skalbinių, Pūkinių drabužių, Marškiniai, Sporto drabužiai, Itin greita 15', Greita/mišrūs skalbiniai, Mano programa 1, Mano programa 2, Vilna, Ploni/Šilkas.PERKAMIAUSIA