Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Ziurineju UGG LT internetinese parduotuvese ir nesuprantu, pas juos UGG avikailiniai tik vidpadis is UGG pure unsure.gif ?

http://www.open24.lt...ort/?color=6216

http://www.uggaustra...cgid=women-sale
Atsakyti
Gal kas turėjo galimybę palyginti - ar australia luxe bato aulas per siule yra tokio paties pločio kaip ugg ar gal kiek platesnis? 4u.gif kalbu konkreciai apie vietą, kurią pažymėjau. Pas mane gan aukštoka keltis tai i ugg įkišant ir ištraukiant koją reikia biškutį pasistengt, tai kai per dieną keletą kartų tenka siaudinėtis pradeda nervuot biggrin.gif sakau gal austarlia luxe bent kiek laisvesni, domintu konkrečiai cosy short modelio ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 01 14, 11:19)
Gal kas turėjo galimybę palyginti - ar australia luxe bato aulas per siule yra tokio paties pločio kaip ugg ar gal kiek platesnis? 4u.gif kalbu konkreciai apie vietą, kurią pažymėjau. Pas mane gan aukštoka keltis tai i ugg įkišant ir ištraukiant koją reikia biškutį pasistengt, tai kai per dieną keletą kartų tenka siaudinėtis pradeda nervuot biggrin.gif sakau gal austarlia luxe bent kiek laisvesni, domintu konkrečiai cosy short modelio ax.gif
user posted image

I australia luxe lengvisu ikist koja wink.gif mano keltis isvis zema bet su sitais reikalu turiu. Vieninteliai ugg tokie. Bet per laika prasinesios
Atsakyti
Kokį dydį turėčiau pirkti Bearpaw iš LT parduotuvės , jei batus nešioju 38,5-39?
Iš Open24 nusipirkau 39 Emu, maži blush2.gif
Atsakyti
Gal yra didziapedziu sioj temutej blush2.gif Noriu Australia Luxe batuku, bet neaisku su dydziu. Peda 27,5 cm. Ugg 11 klapsi, o kaip su siais dydziais? Noriu labai trumpu Cosy X Boot. Ir ar 70 $ gera kaina? Tokiu kainu turbut kaip buvo ideel nebebus smile.gif

O gal kas turite 10 dydzio ir galetumet parasyti kiek cm viguj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 14 sausio 2016 - 21:13
QUOTE(vavute11 @ 2016 01 14, 21:58)
Gal yra didziapedziu sioj temutej  blush2.gif  Noriu Australia Luxe batuku, bet neaisku su dydziu. Peda 27,5 cm. Ugg 11 klapsi, o kaip su siais dydziais? Noriu labai trumpu Cosy X Boot. Ir ar 70 $ gera kaina? Tokiu kainu turbut kaip buvo  ideel  nebebus smile.gif

Sveiki. Ka tik dukrai pirkau juos. Jie taip pat kaip uggai, didinti. Ji nesioja 38 dydi, pirkau US7, sake kaip tik. Kita dukra LT nesioja 41 tai Uggus perku jai US9 dydi, bet jos peda apie 27 cm. Vadinasi jums Uggu reiketu US 10 , nusipirkote per didelius.
Australia Luxe irgi sakyciau US 10 reikia. 4u.gif
Kaina, normali. Su visais atsiuntimais nelabai pigiau gautusi siustis paciai.
Atsakyti
gal kuri turite šiuos UGG ir galite ką nors papasakoti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 14 sausio 2016 - 22:04
QUOTE(graimonda @ 2016 01 14, 18:50)
Kokį dydį turėčiau pirkti Bearpaw iš LT parduotuvės , jei batus nešioju 38,5-39?
Iš Open24 nusipirkau 39 Emu, maži  blush2.gif

Pirkčiau US 9 d. Aš aviu 40,5, Bearpaw tinka US 10 d.
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2016 01 14, 17:50)
Iš Open24 nusipirkau 39 Emu, maži  blush2.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 15, 09:13)
Pirkčiau US 9 d. Aš aviu 40,5, Bearpaw tinka US 10 d.

Aš aviu EU 38.5-39 , Bearpaw US 8 (būtent Emma modelio) - pats tas, didesni būtų per dideli, EMU nebandžiusi.
Gal čia pėdos ilgį tikslingiau būtų matuoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 01 14, 21:58)
Gal yra didziapedziu sioj temutej  blush2.gif  Noriu Australia Luxe batuku, bet neaisku su dydziu. Peda 27,5 cm. Ugg 11 klapsi, o kaip su siais dydziais? Noriu labai trumpu Cosy X Boot. Ir ar 70 $ gera kaina? Tokiu kainu turbut kaip buvo  ideel  nebebus smile.gif

Aviu 41 dydi, peda +- 27 cm. Klasikiniu ugg 10 dydis buvo didoki, nusipirkau Australia Luxe 10 d, su plona kojine kiek laisvoki, aviu su truputi storesne kojine ir viskas ok smile.gif Manau ir Jums turetu 10 dydzio pakakti g.gif smile.gif

Ir sakyciau, kad 70 $ tikrai gera kaina, labai faini batai, silti thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik gavau štai šituos gražuolius

user posted image

Pirkau čia:

http://www.uggaustra...slim-collection

Na ką, idealūs smile.gif nešioju 8,5 US (38,5 LT ) (ne UGG, net tie paprastai didinti) šitų užsisakiau irgi 8,5 smile.gif dydis idealiai tinka, ne didinti smile.gif vienintelis niuansas, nerekomenduoju turinčioms aukštą keltį, nes per keltį gerokai spaus smile.gif aš neturiu tokios problemos, bet ir tai toje vietoje jauciu, kad jie prigludę labiau, nei kiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 18 sausio 2016 - 13:18
Gal, kuri patarsite dėl vaikiškų UGG dydžių. Jei koja 35 dydžio, tai kokį rekomenduotumėte imti dydį, 4 Big Kid? Pvz šio modelio:

http://www.6pm.com/p...658247/color/18
Atsakyti