Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(jautiena @ 2014 02 14, 01:02)
vienam ornamentui nebutina korta, galima rankom parinkinet akis, bet cia reikia specialios karieteles, pas tave Brother taip?
user posted image

Lace: nuostabiai krenta, modeliukai puikiai tau tinka, na super  thumbup.gif
agnex: o jau mergytes grazumas, megztinukas irgi fainulka, tik apykakle as apmezgciau truputeli placiau, dzin tas uzsegimas, cia tokia dizaino ideja  mirksiukas.gif

silver reed sk280
Papildyta:
tai kaip supratau man reikia intarsijos karieteles smile.gif
aciu labai
Atsakyti
viso turbut svencia meiles diena kad taip tuscia smile.gif o as bandau perprasti mezgima su perfokortomis.... iskilo klausimas kodel tarkime su perfokorta tokiu rastu viena akis tarkim balta kita melyna viena balta kita melyna, nu suprantat turbut apie koki rasta as kalbu ... man gaunasi po viena aki balta i virsu ir po viena melyna i virsu kaip stulpeliai, nu nesigauna sachmatais tas rastas???? ir ant to rasto paveiksliuko raso perfokortos numeri bet dar darasyra A raide.... tai turbut cia irpakastas suo??? prasau paaiskinkit kaip padaryt kad gautusi sachmatiskai balta melyna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2014 02 14, 23:40)
viso turbut svencia meiles diena kad taip tuscia smile.gif o as bandau perprasti mezgima su perfokortomis.... iskilo klausimas kodel tarkime su perfokorta tokiu rastu viena akis tarkim balta kita melyna viena balta kita melyna, nu suprantat turbut apie koki rasta as kalbu ... man gaunasi po viena aki balta i virsu ir po viena melyna i virsu kaip stulpeliai, nu nesigauna sachmatais tas rastas????  ir ant to rasto paveiksliuko raso perfokortos numeri bet dar darasyra A raide.... tai turbut cia irpakastas suo??? prasau paaiskinkit kaip padaryt kad gautusi sachmatiskai balta melyna doh.gif

arba turbut cia turi buti atskira perfokorta kad ir butu parasyta tarkim 1A ??? O pas mane tik 1 tai turbut del toir gaunasi tik stulpeliais g.gif
Atsakyti
panasu, kad tavo korta nesisuka, kai vazineji karieta pirmyn atgal. paziurek ar teisingai nustatytos salia kortos mechanizmo esancios svirteles.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 15, 00:09)
panasu, kad tavo korta nesisuka, kai vazineji karieta pirmyn atgal. paziurek ar teisingai nustatytos salia kortos mechanizmo esancios svirteles.

nu sukasi ax.gif bet vietoj sachmatu gaunu stulpelius
Atsakyti
Sveikutes, pristatau darviena suknute is dideliu partijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, jau visai susibalamutinau, kiauraraštį galima megztik tik su lace karieta ar yra dar kokių kitų būdų jos neturint ir kad nereikti kilnoti rankom?
Atsakyti
Juokiukas, vienam ornamentui nereikalinga intarsijos karietėlė, mezgama pagal perfokortą su pagrindine karietele, tik vienam motyvui reikia ant adatinės uždėti specialius skirtukus tose vietose, kur nori motyvo. Skirtukai būna komplekte prie mašinos, instrukcijoj viskas parašyta.
Dėl stulpelių tai nežinau, gal ne ta perfokorta arba ne viską gerai nustatei ant karietėlės?
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 02 17, 09:38)
Juokiukas, vienam ornamentui nereikalinga intarsijos karietėlė, mezgama pagal perfokortą su pagrindine karietele, tik vienam motyvui reikia ant adatinės uždėti specialius skirtukus tose vietose, kur nori motyvo. Skirtukai būna komplekte prie mašinos, instrukcijoj viskas parašyta.
Dėl stulpelių tai nežinau, gal ne ta perfokorta arba ne viską gerai nustatei ant karietėlės?

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
Begalo dekoju uz kiekviena komentara, tikrai kartais padeda studijuojant mezgima 4u.gif

dar noriu paklaust ar nesinaudojat akiu skaiciavimu kaip cia
kai pasksaiciuoja man ne viska suprantu .... ka tie X reiskia....

http://www.mnemosina...ki/v-zen-all/v2

as skaiciuoju palei save, bet galvoju, gal cia formule kokia bus tiksliau ir greiciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2014 02 17, 20:25)
aciu labai  4u.gif
Papildyta:
Begalo dekoju uz kiekviena komentara, tikrai kartais padeda studijuojant mezgima  4u.gif

dar noriu paklaust ar nesinaudojat akiu skaiciavimu kaip cia
kai pasksaiciuoja man ne viska suprantu .... ka tie X reiskia....

http://www.mnemosina...ki/v-zen-all/v2
as skaiciuoju palei save, bet galvoju, gal cia formule kokia bus tiksliau ir greiciau  g.gif

kaip sifruoti tokia parasyma 1x-4; 1x-3.....kur cia eiles o kur akys galetu buti g.gif
Atsakyti
Programos paaiškinimai ir sutartiniai ženklai
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2014 02 17, 23:54)

tu auksas kaip as anksciau neuzmaciau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos visos:) esu naujoke, ir prisijungiu prie jusu saunaus burelio, puikios mezgejos esate,ispudingi darbeliai jusu.

Trumpai apie mane. Lietuvoje negyvenu, esu bedarbe, nes auginu puses metu leliuka:) todel laiko turiu daug. Moku megzti rankomis taciau tai uzima baisiai daug laiko:)
Mezgimo masina yra mano svajone jau ne veinerius metus. Noretu uzsiimti kokia nors veikla, uzsidirbti papildomai pinigu. Todel sugalvojau kad noreciau megsti ivairiausius rubelius kudikiams ir vaikams, iki 5 metuku. Pardavineciau juos anglijoje.

Niekur nerasiu geresnio patarimo negu gauto is jusu, is realiu patyrusiu zmoniu:) 4u.gif
Klausimas kyla kokia masina pirkti, ar man uztektu Silver reed SK 280 su visiais priedais? (antros adatines, kiaurarascio karietele, intarsijos karieteles, spalvu keitiklio).
Gal kuri dirbate su Silver reed SK 280?

Labai norejau SK840 bet kaina kosmine netgi 11000 lt su viskuo.

Labai laukiu patarimo ir labai jums aciu:)
Atsakyti
uzteks ir dar liks, drasiai imk.
Atsakyti