Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazu labai, as paskendusi pasiruosime, virtuve jau beveik suderinta, spinta taip pat, del laiptu suku galva, kokie gi skandinaviski? Zinau kad nenoriu metaliniu, gal turite pvz? Taip pat pradedu ziurinetis sviestuvu, gal turite vietas kur ziureti?

Papildyta:
Nytycia zinute mano pasikartojo, sorry. Aciu uz idejas, dabar diskusinis klausimas ar metaliniai ar mediniai, as linkstu I medinius su gale uzsukimu, tik labai klasikiniai bus.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 06 11, 19:18)
Aciu uz idejas, dabar diskusinis klausimas ar metaliniai ar mediniai, as linkstu I medinius su gale uzsukimu, tik labai klasikiniai bus.

Bet jeigu patinka, tai dėčiau su tuo užsukimu, labai gražu smile.gif
Jeigu medis - man asmeniškai dažytas gražiau laiptuose, na, pakopos medžio spalvos nieko, bet ranktūras ir šonai jeigu mediniai, tai balti arba juodi/tamsiai rudi.
Aš pasidariau tuos virbus šonuose metalinius, juodus, tai patenkinta, man gražu smile.gif bet jei būčiau dėjusi medinius, irgi būčiau dažiusi juodai, tik gailiuosi, kad ranktūro juodai nenudažiau doh.gif

Pirma kolona įspūdinga:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 06 11, 10:04)
as turiu medini ikea stalviršį jau metus laiko beveik, kolkas viskas su juo gerai, iš pradžių aliejum ištryniau specialiu, reikės pakartot turbūt. šiaip manau ilgainiui aplink kriauklę, kur dažnai taškosi, patamsės medis, bet ne karvę kainuoja, jeigu baisiai atrodys, pasikeisim smile.gif o šiaip man labai gražu ir jauku medis wub.gif

Dėkui už info 4u.gif o kokia pas Jus stalviršio spalva - šviesesnė ar tamsesnė?.. man tai gražiau šviesi, bet bijau, kad greitai užjuoduos ir visi grožiai baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 12, 09:34)
Dėkui už info 4u.gif o kokia pas Jus stalviršio spalva - šviesesnė ar tamsesnė?.. man tai gražiau šviesi, bet bijau, kad greitai užjuoduos ir visi grožiai baigsis g.gif

ąžuolas pas mus 4u.gif
Atsakyti
Kur perkate ar bent ziurite parketlentes? Zinau tik medzio centra, brolis timber, senukus ir ermitaza. Kur dar paieskot? Gal koki pigesni varianta galima rasti Vilniuje ar netoli jo?

Ir kaip su plyteliu paieskomis? Iris, plyteliu turgus, 1000 plyteliu. Kur dar verta ziuret?

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 06 12, 14:15)
Kur perkate ar bent ziurite parketlentes? Zinau tik medzio centra, brolis timber, senukus ir ermitaza. Kur dar paieskot? Gal koki pigesni varianta galima rasti Vilniuje ar netoli jo?

Ir kaip su plyteliu paieskomis? Iris, plyteliu turgus, 1000 plyteliu. Kur dar verta ziuret?

ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parketlentes pirkau Medžio stilius, yra nemažai pardavėjų, dar yra Voluntos parketas.
Jei norit pigiau, ko gero reiktų ieškoti cia.

Plytelių gražių yra Domus Galerijoj, tiesa, nepigios, bet galima rasti ir nelabai brangių, man ten labai patiko Eldoris, pirmam aukšte kairėj pusėj pati paskutinė parduotuvė.
Dar yra Linea.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 06 12, 13:15)
Aparici. Turiu jų katalogą, tai svaigstu kokių grožybių jie ten turi rolleyes.gif Važiuosiu apžiūrėt gyvai.
Atsakyti
Čia neblogų idėjų yra, gal daugiau vintage/bohemiškas stilius
MoonToMoon
Pvz.:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ką manot apie tapetuotą wc sieną, ant kurios bus kriauklė? Ar visgi geriau dažyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 06 18, 07:12)
Ką manot apie tapetuotą wc sieną, ant kurios bus kriauklė? Ar visgi geriau dažyt?  g.gif

Žinau, kad tapetuoja žmonės ir galvos nesuka, bet jei norit, kad būtų tikrai patvaru - tapetuokit, o virš kriauklės paklijuokit plytelių ir viskas, ir turėsit tapetuotą wc wub.gif
Atsakyti
Gal esat užmačiusios tokių plytelių pailgų baltų? Aparici ir Linea turi, bet kainos prie kosminių. Ieškau pigesnių. Kažkada kažkas minėjo, kad ermitažas turi, bet neužmačiau savaitgalį. Arba ieškot nemoku, arba nebeturi doh.gif
user posted image
Atsakyti