QUOTE(Monikiukas @ 2015 04 01, 17:05)
Sveikutės,kažkaip tylu čia šitame skyrelyje,turbūt visos labai užimtos prieš šventes ir pas visas viskas ramu.Mama šiuo metu kaip ir neblogai jaučiasi(bijau labai girtis,nes visada po to seka pablogėjimas),sulaukėm pavasario,gavom vėžimėlį,tai kai geras oras išvežu mamą į lauką,o laiminga ir patenkinta būna tada.Pradėjom tvarkyti slaugos pinigus,buvom jau pas daktarus ir nusiunčiau visus dokumentus į neįgalumo tarnybą,tik dabar kviečia į pasimatymą,gal kas tvarkėtės,aš jos ten niekaip nenuvešiu ar yra galimybė,kad jie atvažiuos pas mus į namus.Nežinau mama truputį vaikšto,tai aš labai mažai galvoju šansų yra,ir protelis šiuo metu pagerėjęs,bijau ,kad kai atvažiuos tai kai pašnekės protingai,tai aš liksiu durniaus vietoje.Visoms sveikatėlės ir ištvermės.
Neverta bijoti. As irgi bijojau, sioje temoje verkslenaus ir nerimavau, nes su manim ir namie mama viena, su aplinkiniais - buvo kita. Atejo darbuotoja is soc. skyriaus, uzdave kelis klausimus man, kelis bendrai, kelis asmeniskai mamai. Nieko baisaus nenutiko. Ta darbuotoja dirba savo darba ir tiek, paraso isvadas ir nuo jos tolimesnis kelias tikrai nepriklauso. O kai priejom eile pas psichiatra, skirta teismo tvarka, tas taip pat uzdave konkrecius klausimus, po kuriu nebuvo diskusiju... .. Sekmes .