Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(coccinella @ 2014 11 20, 12:39)
P.S. sesuo pasieme is prieglaudos suniuka, jam dabar beveik 3men. Seria mesom, bet vetas, paskyre vitaminu kompleksa, nes suniukai usai luzta. g.gif man atrodo, kad neverta tu vitaminu kist, nes ji zvali judri, blizgi ir minksta. Del ko tuos usus barsto kazin g.gif

Reiktu gal kraujo tyrimo? O kaip su serimusi?
Atsakyti
Patirtis, aišku, gerai, niekas nesiginčija. Tik svarbu neužmiršti lavinimosi ir savišvietos, kad ta patirtis būtų tikrai naudinga ir ja būtų galima argumentuoti; kad tai nebūtų tas pats kaip "taip, aš 25 metus stačiau plytų namus ant molinio pagrindo upės papėdėje, todėl turiu 25 metus statybininko patirties, todėl su manim niekas nesiginčykit" smile.gif
Dalele, Jūs pasidomėkit šuninių (canidae) šeimos mitybos įpročiais. Kas ką medžioja, ir kad gurmaniškai mėsytės tikrai nenuvalginėja.
Vištas visas galima duoti puikiai, kiauliena tinka taip pat.
Atsakyti
Maniškė naujienų nemėgsta ragauti. Tai aš jai mažą gabaliuką sukišu į nasrus ir neleidžiu išspjauti. Tai būna priversta paragauti. Dažniausiai ragavimas baigiasi tuo, kad dar paprašo. Aišku sadistiškas metodas, bet kitaip niekaip...
Atsakyti
Labadiena dar kartą. Dabar kuo toliau tuo labiau mano cviekui akys šlapiuoja ir truputį ruduoja apie jas, o kadangi jis baltutėlis, tai labai gerai matosi, kad kažkas toms akims darosi. Viską rišu su perėjimu ant raw, nes kol ėdė eukanubą, viskas buvo ok. Gal tai normalu perėjimo laikotarpiu? Tačiau nerimauju, nes šuo dar neturi paskutinio skiepo, o į lauką po antrojo jau buvo vedamas atlikt reikalus, avdrug prisidirbom ir prikibo kokia zaraza.. Temp. nėra, žaismingas, guvus ir ėdrus kaip visada unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 20, 12:52)
Reiktu gal kraujo tyrimo? O kaip su serimusi?

NA as nezinau, pasiulysiu paprasyt pasidaryt tyrima.
Visiskai nesiseria, kailiukas tobulas smile.gif beje jai sunkiai sekesi isvaryt kirminus, as manyciau kad gal netgi dar ne viskas. Turetu berods kita savaite vel kart nuo kirmeliu doze. Be to sesuo skundziasi, kad kai pradejo duot tuos vitaminus suniui suprastejo apetitas eda dabar mazyte tik karta paroj ir visai nedaug g.gif
Atsakyti
Kažkaip manau, kad mažiau jūs kreipkit dėmesį į tuos ūsus biggrin.gif . Jei kailis blizga, šuniukas žaismingas, minkštas, apetitas geras - velniam tie vitaminai. Maniškė, va, visai be ūsų, teisingiau, su barzda, nei aš matau, kaip ten tie jos ūsai laikosi, nei jų ieškau.
Ūsas - tai storas plaukas, kuris, kaip ir kiti plaukai, gali lūžti, gali iškrsiti ir vėl ataugti Nemanau, kad tai yra rodiklis, kad šuniui kažko trūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 20, 15:38)
Kažkaip manau, kad mažiau jūs kreipkit dėmesį į tuos ūsus biggrin.gif . Jei kailis blizga, šuniukas žaismingas, minkštas, apetitas geras - velniam tie vitaminai. Maniškė, va, visai be ūsų, teisingiau, su barzda, nei aš matau, kaip ten tie jos ūsai laikosi, nei jų ieškau.
Ūsas - tai storas plaukas, kuris, kaip ir kiti plaukai, gali lūžti, gali iškrsiti ir vėl ataugti Nemanau, kad tai yra rodiklis, kad šuniui kažko trūksta 4u.gif

As irgi linkus taip manyt. Juolab suniukas guvus. Bet...mano sesuo linkus tiket veterinaru labiau doh.gif beje tas pats veterinaras suzinojes kad seriu savo sunis pagal RAW sake nu kam tie vitaminai, blizga grazu, issisers ir praeis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arcticon @ 2014 11 20, 14:58)
Labadiena dar kartą. Dabar kuo toliau tuo labiau mano cviekui akys šlapiuoja ir truputį ruduoja apie jas, o kadangi jis baltutėlis, tai labai gerai matosi, kad kažkas toms akims darosi.  Viską rišu su perėjimu ant raw, nes kol ėdė eukanubą, viskas buvo ok. Gal tai normalu perėjimo laikotarpiu? Tačiau nerimauju, nes šuo dar neturi paskutinio skiepo, o į lauką po antrojo jau buvo vedamas atlikt reikalus, avdrug prisidirbom ir prikibo kokia zaraza.. Temp. nėra, žaismingas, guvus ir ėdrus kaip visada  unsure.gif

Nuvažiuokit pas Piečiukaitį arba Diržinauską. Kad nebūtų chlamidija.
Atsakyti
Vakar gavau patarimą-pamokymą suaugusius šunis, kurie ėda mėsą, nukirminti kas tris mėnesius. Kai pasakiau, kad geriausiu atveju duodu nuo kirminų prieš metinius skiepus, o paskui, kai prisimenu, paduodu česnako, tai VET-1 parduotuvės pardavėja dar labiau išpūtė akis - "šunys kirminų gi turi!" Aš taip mandagiai pakomentavau, kad nė pas vieną per visus penkerius metus, kiek jie ėda mėsą, nėra buvę jokių bėdų. Tai argumentą rado - "tai Jums ausyse stafilokokas ir išlenda, nes tikriausiai kirminų turi". Nebesinorėjo aiškintis, kad stafilokoką jis iš mamulės parsivežė ir kad suaktyvėja jis po maudynių, kai patenka vandens į ausis smile.gif Juk ji geriau žino doh.gif
Atsakyti
Sveiki, pas mano šunį inkstuose rado smėlio, anot gydytojos, tam įtakos gali turėti maistas, tad primygtinai siūlo bent kuriam laikui mėsą pakeisti spec. sausu. Bet aš gana skeptiškai žiūriu į veterinarinius sausus ir pan. Ir šiaip šuo mėsą noriai ėda jau ne pirmi metai, ko nepasakyčiau apie sausą. Gal kas esate susidūrę su panašia problema?
Atsakyti
Susiduriau. Kurį laiką pašėriau gydomuoju specifiku ir grįžau prie mėsos
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 23, 13:57)
Susiduriau. Kurį laiką pašėriau gydomuoju specifiku ir grįžau prie mėsos

Ačiū 4u.gif. Matyt, ir mums teks taip daryti.
Atsakyti