Nežinau kur pasiteiraut, tai klausiu čia
Gal kas pirkot virbalus is kiniečių ir galit pakomentuot?
Kažin 80 cm ilgio pakaktų?
Ir tas žymėjimas keistas, nors atsiliepimai neblogi.
http://www.aliexpres...1769192492.html
QUOTE(vilbur @ 2015 04 03, 12:29)
man nėra geresnių virbalų už ADDI firmos
QUOTE(Wirginija @ 2015 04 03, 12:49)
man nėra geresnių virbalų už ADDI firmos
O kur perkat?
QUOTE(vilbur @ 2015 04 03, 12:29)
dėl ilgio - individualu, aš mėgstu 40, 60 ir 80cm ilgio. Ilgis su virbalu man rodos juose matuojamas.
Virbalus tokius turiu ir mėgstu net labiau, nei addi, nes virbalas kietesnis (aš kai kietai mezgu, tai sulinksta man kai kurie virbalai ), na ir valas kietesnis, bet ne taip greit susilanksto, kaip tarkim, addi. Dar lyginant galiu pasakyt, kad nėra kinietiški tokie labai labai smailūs. Jeigu pripratę megzt su addi geltonais - tikrai šiek tiek bukesni
QUOTE(aaagnex @ 2015 04 03, 13:42)
dėl ilgio - individualu, aš mėgstu 40, 60 ir 80cm ilgio. Ilgis su virbalu man rodos juose matuojamas.
Virbalus tokius turiu ir mėgstu net labiau, nei addi, nes virbalas kietesnis (aš kai kietai mezgu, tai sulinksta man kai kurie virbalai ), na ir valas kietesnis, bet ne taip greit susilanksto, kaip tarkim, addi. Dar lyginant galiu pasakyt, kad nėra kinietiški tokie labai labai smailūs. Jeigu pripratę megzt su addi geltonais - tikrai šiek tiek bukesni
Aš ir kietokai mezgu, tai reiks bandyt užsakyt.
o dar klausimas- ar slidūs patys virbalai, nes turiu kažkokius su valu, tai nelabai slysta mezginys, vis reikia ranka stumt. Aišku gal dar ir dėl kietesnio mezgimo. Ir dydžiai čia normalūs? Kaip suprantu pas juos kitos žymėjimas.
Va kiek klausimų
Smailumas manau tiks.
Ačiū už atsakymus
QUOTE(vilbur @ 2015 04 03, 14:07)
Aš ir kietokai mezgu, tai reiks bandyt užsakyt.
o dar klausimas- ar slidūs patys virbalai, nes turiu kažkokius su valu, tai nelabai slysta mezginys, vis reikia ranka stumt. Aišku gal dar ir dėl kietesnio mezgimo. Ir dydžiai čia normalūs? Kaip suprantu pas juos kitos žymėjimas.
Va kiek klausimų
Smailumas manau tiks.
Ačiū už atsakymus
Va kiek klausimų
Smailumas manau tiks.
Ačiū už atsakymus
Nelabai aš su kokiais mezgus, tai nelabai yra su kuo palyginti. Addi gal kiek ir slidesni, bet ir šitie pakankamai normalūs. Su pigiais lietuvoj parduodamais ir su bambukiniais aš nepamezgu, nes nors į stalą kalk, kad akys pavažiuotų
Dėl dydžių pasigooglinkit - kažkur buvau radus, bet po ranka neturiu. Pas juos dauguma po kablelio ne 5, o 25. Tarkim 3,25 arba 3,75 Kažkur tikrai mačiau visą sąrašą dydžių
ir dar - nepamirškim, kad tai yra grynas kinietis - tad broko gali būt Nors man ir nepasitaikė
QUOTE(aaagnex @ 2015 04 03, 15:18)
Nelabai aš su kokiais mezgus, tai nelabai yra su kuo palyginti. Addi gal kiek ir slidesni, bet ir šitie pakankamai normalūs. Su pigiais lietuvoj parduodamais ir su bambukiniais aš nepamezgu, nes nors į stalą kalk, kad akys pavažiuotų
Dėl dydžių pasigooglinkit - kažkur buvau radus, bet po ranka neturiu. Pas juos dauguma po kablelio ne 5, o 25. Tarkim 3,25 arba 3,75 Kažkur tikrai mačiau visą sąrašą dydžių
ir dar - nepamirškim, kad tai yra grynas kinietis - tad broko gali būt Nors man ir nepasitaikė
Dėkui,bandysiu ieškot.
O su jais tai loterija, kiniečiais
QUOTE(aaagnex @ 2015 04 03, 13:42)
Virbalus tokius turiu ir mėgstu net labiau, nei addi, nes virbalas kietesnis (aš kai kietai mezgu, tai sulinksta man kai kurie virbalai ), na ir valas kietesnis, bet ne taip greit susilanksto, kaip tarkim, addi.
Isiterpsiu - apie kietesnius virbalus - neperseniausiai nusipirkau knitpro kvadratinius - sitie irgi kietesni, jei su addi lyginsim..