Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 17:07)
Pirlim, "laisva papūga", tai pencinykė biggrin.gif ?
Norėčiau būt tokia kada nors.
O tokie auskarai tai dabartinė mano svajonė.
Gražiai tą vaizdą nupiešei. 4u.gif

Bijau senatvės doh.gif Todėl "laisva papūga" - tai toks pasitikėjimas ir džiaugsmas gyvenimu nepaisant amžiaus ir kad daug galimybių jau išnaudota arba praleista.
Aš tai buvau medute.

Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 07, 16:51)
Reikia kraustytis, nesusikroviau visų šmutkių, guliu, atrodo, visai neturiu jėgų... Visai visai... Nesveikai neramu...

tu labai stipri tuo atžvilgiu, kad gyveni viena, dirbi.
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 07, 19:54)
Žinau ką tai reiškia... Bet nepasiduok, bent jau pasistenk. Pažiūrėk kokį gerą prasmingą filmą ar paskaityk knygą... o gal padėtų geras miegas? jei pavyktų užmigt

Kad nenoriu aš nieko. verysad.gif Po tėvo laidotuvių per penkis metus gal kelis filmus esu žiūrėjus. Knygom nesusikaupiu, va jau kokį mėn guli šalia apie spalvas. Šiaip man įdomu, bet nekyla ranka ir viskas... verysad.gif Pamiegojau dieną. Sukandus dantis paskambinau mamai, ar nenupūtė jos namuko. unsure.gif Reikia raminantį išgert, kartais prašviesėja akyse.
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 07, 19:57)

tu labai stipri tuo atžvilgiu, kad gyveni viena, dirbi.

Oi. Gėda sakyt, bet aš tave visą laiką su Pirlimpimpim maišiau. Tada nežinau kas ji buvo. unsure.gif

O kas čia stipraus. unsure.gif Tai kad guliu paslika apsikuitus, gerai, kad niekas nemato. unsure.gif
Atsakyti
O kaip stebukladaryte laikosi? 4u.gif
Atsakyti
Šėlsme, jei įdomu, tai ir skaityk! gal pelengvės. pakelk tą savo sunkią ranką. tiek nedaug tereik, įsitaisyk patogiai ir skaityk
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 07, 20:26)

O kas ta stebukladarytė?
Atsakyti
Sapnavau šiandien...
Kad su Vestuke vienam bendrabučio kambary gyvenam, bet kol kas dviese, nors iš viso 4 lovos (aš tokio siaubo išvis negaliu išsivaizduot, kad vienam kambariuke keturiose gyventų, miegotų ir tt)
Vestuke lieka kambary, berods miegot ėjo. O aš išeinu.. Tipo studint. Kursas pirmas, specialybe nekenčiama ir šiaip..
Ima siaubas, neviltis, pagalvojus, kad reiks čia pratūnot 4 metus!!!!!!
Kažką bandau prisiminti.
Bandau prisiminti, kas tas mano B ir koks jo vardas, bei kaip jis atrodo..
Siaip ne taip prisimenu g.gif g.gif

Iš sapnų nubudino mažos rėksmas 'skambEEEEna'!!!!
Tipo telefonas skambIna ax.gif
Reikėjo kokiu 4sek, kad gryžčiau į save. Tikrai kažkur išplaukus buvau... Tokia nesvarumo būsena unsure.gif fui...

Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 07, 20:26)

QUOTE(ViARi @ 2013 12 07, 20:29)
Šėlsme, jei įdomu, tai ir skaityk! gal pelengvės. pakelk tą savo sunkią ranką. tiek nedaug tereik, įsitaisyk patogiai ir skaityk
Papildyta:
O kas ta stebukladarytė?

ačiū, mergos. kažkaip mielai čia jūs. unsure.gif

Stebukladarytė yra mano katė. Ji kurčia, naktį daužo indus, puldinėja svečius iš pasalų, bet šiaip yra geros dūšios, tik su charakteriu. biggrin.gif
Norėjau nufotkint, bet tingiu krautis ir fotiką, ir tel. doh.gif Tokioj geroj pozoj: sėdi dėžėj su knygom, šalia matosi "Šventas Raštas". biggrin.gif Apturės streso, vargšė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 07, 19:50)
Sapnavau šiandien...

fucked-up, koks įdomus sapnas smile.gif
Kiek žinau, namą ar kambarį sapnuoti, tai reiškia sapnuoti save.Viena tavo dalis lieka miegoti, o kita eina studijuoti. Kažką studijuoji / veiki nemėgstamo? Froidas pasakytų, kad nieko neužmirštame atsitiktinai, t.y. jei kažką užmirštame, tai kažką tai reiškia. Aš tai nežinau ką. unsure.gif Bet matyt labai svarbu, jei prisiminei.ir stengeisi prisiminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 07 gruodžio 2013 - 20:18
p.s. ta dalis, kuri eina miegoti, jai gali būti depresija unsure.gif
gal ir nesąmonių prirašiau
Atsakyti
O tas kambarys irgi toks.. Tamsus...
Esmė, kad aš tikrai ta specialybę buvau pradėjus studijuoti. Buvau kaip ir priversta ją pasirinkt tada M.
Nekenčiau specialybes, nes buvo tokia, kad net gėda man būdavo pasakyt ką studijuoju.
Meluodavau ax.gif
Tiem įkyruoliams, kurie klausdavo..

Nzn.. Dbr kaip tik dirbu, tai kas man ganėtinai patinka.
Man, tinginei, išvis nzn kas patiktų dirbti, kad su džiaugsmu, užsidegimu pulčiau kas dieną į darbus.

Dėl ano sapno interpretacijos, tu kaip ir teisi. Bet aš ta skeptike biškį, nors ir realiai kai ir atitinka, bet aš gi galvoju, kad daug kas tai vienaip ar kitaip gali prisitaikyti sau..
Nu čia savisauga dar kažkiek įsijungia
Atsakyti
As taip suprantu, kad kaip kurios esate pazistamos gyvai rolleyes.gif
Atsakyti
Kelios yr.
yra kas buvo susitikę kartą ir dažniau.
Kitos yra kokiu skype ar dar kokiu panašiu bendravimo būdu palaikančios ryšį.

Atsakyti
Man vis vaidenasi, kad kazka is cia as galbut anksciau esu gyvai sutikus... Bet lyg ir ne
Atsakyti