Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesiai Tailande

Pagaliau, šiaip netaip pabaigėme ruošti pirmą įrašą iš savo kelionės.
Blogas bus nuolat atnaujinamas. Jame pasakosime apie savo nuotykius, keliones, tapinsime ne tik nuotraukas bet ir filmuotą medžiagą. Jau dabar galite pažiūrėti kelis filmukus smile.gif
Skubame pasidalinti:
Žiemojimo ypatumai Tailande 2013-2014
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Šiandien pagalvojau apie prieš pusantrų metų įvykusią kelionę i Tailandą. Pamaniau, reiktų atsiversti Supermamų skyrelį apie kelionių fotoreportažus - gal kas nors bus aprašęs šviežius įspūdžius iš šios šalies thumbup.gif.

Ačiū Moony, kad dalinatės savo kelione. Širdis sudrebėjo pamačius Bankoką iš lėktuvo skrydžio. Panašiai ir mes sedėjom "ant sparno" biggrin.gif

Didelės sėkmės ir nepakartojamų įspūdžių bei nuostabių atradimų šioje šypsenų šalyje 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų maža dovanėlė keliaujant Tailande vietiniams, kurie galbūt neturi tokios galimybės
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 12 04, 10:51)
Mūsų maža dovanėlė keliaujant Tailande vietiniams, kurie galbūt neturi tokios galimybės

Jūs fantastiški 4u.gif 4u.gif 4u.gif

love, care and share thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2013 12 04, 18:33)
Jūs fantastiški  4u.gif  4u.gif  4u.gif

love, care and share  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif Fainuoliai Jūs wub.gif
Atsakyti
Ilgai rašyta ir šiaip ne taip baigta II DALIS.

Fotoreportažas iš Tailando II Dalis
Atsakyti
Video kaip pigiai Tailande pavalgyti jūros gėrybių smile.gif
Jūros gėrybės pigiau grybo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 14 gruodžio 2013 - 14:33
Fainai labai wub.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu Kamboždos pasienis tai košmaras guobų gatvėje. Papasakosiu kaip šiandien važiavau Vizos prasitęsti, kadangi tai turiu daryt kas 2 mėn.
Važiavom į Kambodžos pasienį prie Trato, pasienis vadinas Koh Kong. Pasiskaitėm, kad apgaudinėja turistus nuvesdami į karantiną, tipo atrodai pavargęs, pamatuoja temperatūrą, išduoda kažkokį šikpopierinį lapelį, kurio visiškai nereikia ir aišku nuplėšia atitinkamai porą litų. Šitą žinojom, todėl praėjom ignoruodami šitą karantino punktą.
Viską susitvarkėm per kokias 10min, kadangi buvo jau vėlyva popietė, apie 16val, turistų nebuvo, beliko gauti Departure antspaudą iš Kambodžos pusės ir vėl įeiti į Tailandą.
Na ir ką jūs manot. Sėdi Departure poste pacukas, ir sako, kad šiandien negaliu išeiti iš Kambodos, kad yra įstatymas, jog turiu vieną dieną pasilikti šalyje. Matau, kad trina makaronus jis, nes jau kelis kartus esu taip daręs: nueini išsiregistruoji iš Tailando, įsiregistruoji į Kambodžą, apsisuki vėl išsiregistruoji iš Kambodžos ir įsiregistruoji į Tailandą. Maximum 10min reikalas jei nėra žmonių. O jis man mat ponaitis knisa protą, kad yra įstatymas, jog negaliu tą pačią dieną išvykti iš šalies. Aš jau griežtu tonu bet su ironiška šypsena jam aiškinu, kad tu man nekabink makaronų, žinau aš visus įstatymus. Jis vistiek savo. Aš jam aiškinu, kad jis durnių volioja, kaip viename poste gali įeiti tą pačią dieną atgal į Tailandą, o čia mat negali. Matau susinervino pacanas, rankos dreba, varto pasus. Aišku kaip dieną nori kyšio. Negaus kyšio! Principo reikalas. Matau nusiteikęs jis karingai, aš jo tiesiai šviesiai klausiau :
"WHAT DO YOU WANT FROM ME". Tas pasimetęs, lyg ir suprato ko klausiu bet neišėjo jam pasakyt, kad kyšio, ta tik išlemeno: "You want me, I want you". Tipo suprask, aš tau padėsiu, tu man.... Eik tu peklon, galvoju. Po 15min aiškinimosi jis jau sako, kad galėsiu išeiti iš šalies už 3 valandų. Matai kaip, jau įstatymai "pasikeitė", dabar jau galėsiu... Netinka ir tai, nes jau temsta, o iki namų 100km ir autikai nustoja važinėtis vakare.
Nueinu į vieną kabinetą, į kitą, visur durniais apsimeta, tipo eik ir aiškinkis pats. Jau bandau ir prašyt Bosą atvest, bet jie tik žvengia ir viskas.
Bandau dar prie vieno langelio pasikalbėt. Pamatęs kur stovu, tas mandras pacanukas prišoka ir laukia kol pradėsiu šnekėt. Tuo tarpu žmona sako, duok vieną pasą, kol jis nemato, priesiu prie kito langelio pabandysiu gaut antspaudą. Ir nežinau kas suveikė, ar mes jiems atsibodom ar moteriški kerai bet žiūriu žmona man pirštu rodo tyliai, kad ateit. Gavom ten štampus pagaliau. Klausiau ką tokio pasakė, tai žmona pasakojo, kad pradėjo suokti kitam pareigūnui, kad " you are good worker, good man" tai painkštė painkštė ir uždėjo antspaudą.
Viso su ta nesamone sugaišom nepilną valandą. Aišku, visi autikai jau buvo išvažiavę tad kas beliko tai tranzuot. Pirma pasigavom pikapą, o poto sustojo lengvoji ir draugiškai nuvežė iki namų.
Tai va tokie nuotykiai Kambodžoj.
Tiesa gerai tai, kad nusipirkom didelių anasų už 5lt :DDD
Atsakyti
Tadam. Vargais negalais per didelias kančias ir ašaras baigta rašyti blogo 3 dalis. Po 2 mėnesių petraukos pristatom jums pilną nuotykių ir įspūdžių atnaujintą pasakojimą.
5 mėnesiai Tailande, nuolat atnaujinamas fotoreportažas
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2014 03 06, 22:28)
Tadam. Vargais negalais per didelias kančias ir ašaras baigta rašyti blogo 3 dalis. Po 2 mėnesių petraukos pristatom jums pilną nuotykių ir įspūdžių atnaujintą pasakojimą.

Ačiū. 4u.gif Perskaičiau su pasimėgavimu. Labai įdomu ir vertinga. smile.gif
Atsakyti
Pabaigtas pasakojimas apie žiemojimą Tailande 2013-2014 metais smile.gif Galima skaityti vietoj knygos biggrin.gif
Kelionė į Tailandą. Žiemojimo ypatumai 2013-2014
Kelionė į Tailandą. Žiemojimo ypatumai 2012-2013

Facebooke yra nuostabi grupė TAILANDAS SAVARANKIŠKAI, kurioje jau 1000 narių. Grupėje diskutuojama, dalinamasi patirtimi apie keliones į Tailandą savarankiškai, be agentūrų smile.gif.
Atsakyti