Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Terezza @ 2013 12 11, 18:50)
Mergaites, kazkurioj Kalediniu kepiniu temoj pries pora metu buvau uztikus pyrago recepta, kurio dabar niekaip nerandu. Kazkas lyg kaledinis vokiskas. Su varske, dziovintais vaisiais ir riesutais, bet be marcipanu ar aguonu mases (paieska tik tokius randa). Gal kuri zinot, apie ka as kalbu ir galetumet nukreipti mane to recepto pusen? Aciu 4u.gif



Gal toks? Štolenas su varške ir džiovintais vaisiais?
http://savaitgaliore...s-stolenas.html
Atsakyti
merginos, o Jus nesusiduriat su problema, kad meduolius vis kepi kepi, o vis ziuri, kad dezej ju pamazeja - tai kas pratestuot sumasto, tai kokiems netinketiems sveciams, tai dar kas... doh.gif lotuliukas.gif Mano dukra vis dar neatsivalgo ju.


Bekepant namelius iskilo toks klausimas - o kur jus dedate likusi nuo nameliu puosimo baltymini glaju? Nes lieka kazkiek, galima butu panaudoti kita diena iskepus meduoliukus padekoravimui, taciau jis sparciai sudziusta ir kita diena nebetinkamas naudoti.
Bandziau deti i maisiuka ir i saldytuva, bet paskui galvoju, gal nebegerai toks nesviezias naudojimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 12 11, 19:23)
Gal toks? Štolenas su varške ir džiovintais vaisiais?
http://savaitgaliore...s-stolenas.html


Sitas clap.gif clap.gif clap.gif. Aciu labai 4u.gif

Ne, vistik ne sitas. Brandinti sio nereikia. O ana laikiau kelias savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 gruodžio 2013 - 20:50
QUOTE(silke:) @ 2013 12 11, 21:35)
merginos, o Jus nesusiduriat su problema, kad meduolius vis kepi kepi, o vis ziuri, kad dezej ju pamazeja - tai kas pratestuot sumasto, tai kokiems netinketiems sveciams, tai dar kas...  doh.gif  lotuliukas.gif  Mano dukra vis dar neatsivalgo ju.
Bekepant namelius iskilo toks klausimas - o kur jus dedate likusi nuo nameliu puosimo baltymini glaju? Nes lieka kazkiek, galima butu panaudoti kita diena iskepus meduoliukus padekoravimui, taciau jis sparciai sudziusta ir kita diena nebetinkamas naudoti.
Bandziau deti i maisiuka ir i saldytuva, bet paskui galvoju, gal nebegerai toks nesviezias naudojimui?  g.gif


Iš likusio glajaus iškepkite morengus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 12 11, 20:47)
Sitas  clap.gif  clap.gif  clap.gif. Aciu labai 4u.gif

Ne, vistik ne sitas. Brandinti sio nereikia. O ana laikiau kelias savaites.

Hm. Tai gal toks, brandinamas 7-10 d. http://zaidziamevirt...ainiai.html?m=1

Arba toks: http://www.skanuseks...yragas.html?m=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 11 gruodžio 2013 - 22:19
Ačiū, oho, iš kur Jūs visos viską žinote? Ačiū, Twixx
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 12 11, 21:12)
Iš likusio glajaus iškepkite morengus  mirksiukas.gif


Is glajaus morengus ? smile.gif Bandykit, paskui parasykit, kas gavosi
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 11, 18:41)
kepėm šiandien šį pyragą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

galit pasakyti 4u.gif labai gundausi kepti,tik "pasistojo"klausimas,kaip su tais riesutais? Idarui jie turi buti be luobeles?Nes norint jas nuimti riesutus reikia pakepinti....Jus dedate jau švarutėlius? Ačiū,jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o tą riešutų- medaus pyragą laikyti iškeptą kaip? I maišelį ėdėjus, į rankšluostį kokį suvyniojus? Bijau kad jei tik į kokį rankšluostį susukus padėsiu, išdžius jis man, o jei maišelyje- supelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2013 12 11, 18:10)
Sitie be kiausiniu ir laaaaaabai skanus thumbup.gif Pipiru,aisku,galit nedeti,jei vaikuciams-bet butent jie uchhh ta gera prieskoni priduoda.Tik neissigaskit-man iskepus  jie tokie kieti buvo(gal padauginau vandens),bet po keliu dienu patys savaime suminkstejo mirksiukas.gif .Einu jau antra partija kept biggrin.gif

http://www.zaidimuai...sausainiai.html

Kepiau šiandien (užmaišiau vakar vakare), labai gerai gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2013 12 11, 05:32)
kaip darot ta balta glaju meduoliu papuosimui, kad gerai sustingtu jis , sausainiams susilietus nesukibtu ir kad puosiant butu patogu piesti su juo? Man padarant ji skystesniu, piesiasi ant meduoliu labai graziai, bet paskui jis nesustingsta pilnai, o pridedu daugiau cukraus pudros, sustingsta gerai, galiu deti sausainius viena ant kito, bet su papuosimu tai jau sunku, kietas tas glajus, sunku koki ornamenta graziai isgauti.


tai kaip darot ta glaju ???? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2013 12 12, 10:48)
galit pasakyti 4u.gif labai gundausi kepti,tik "pasistojo"klausimas,kaip su tais riesutais? Idarui jie turi buti be luobeles?Nes norint jas nuimti riesutus reikia pakepinti....Jus dedate jau švarutėlius? Ačiū,jei atsakysite 4u.gif

aš su viskuo sudėjau ax.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 12, 11:14)
Sakykit, o tą riešutų- medaus pyragą laikyti iškeptą kaip? I maišelį ėdėjus, į rankšluostį kokį suvyniojus? Bijau kad jei tik į kokį rankšluostį susukus padėsiu, išdžius jis man, o jei maišelyje- supelis g.gif

sudėjau į popierinius maišelius ax.gif
Atsakyti