Graži bliuskė Aš tai nerčiau nuo krūtinės tas dvi dalis atskirai, paskui jungčiau į vieną, o baigus belieka apdaila.
pirma krutines dali nusinerciau (bent jau taip neriu as bliuskutes )
O po to iskart nuo krutines neriasi ta kita dalis (nereikia paskui sujungineti, nes iskart nuo krutines neriama)
Labai grazi ta bliuskute, as irgi senai jau nusiziurejus esu, bet man ji tokia sudetinga atrodo , ta dalis kur krutine, be to dar pamusaliukas
O po to iskart nuo krutines neriasi ta kita dalis (nereikia paskui sujungineti, nes iskart nuo krutines neriama)
Labai grazi ta bliuskute, as irgi senai jau nusiziurejus esu, bet man ji tokia sudetinga atrodo , ta dalis kur krutine, be to dar pamusaliukas
QUOTE(dovesa @ 2006 07 25, 13:55)
Sveikos, na sedau nerti sios bliuskos bet nesuprantu nuo kur pradeti
Yra trys schemos:
Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.
Yra trys schemos:
Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.
Dovesa, parasyk el.pasto adresa, atsiusiu aprasyma rusu kalba, nes nemoku cia foto ikelti
O neriasi netaip jau sudetingai. Pradedi nuo krutines, nuneri dvi dalis pagal 1 schema, tada sujungi jas abi ir pradedi i apacia nerti pagal 2 schema, taip nuneri visa prieki, nugara neriasi pagal 2 schema, o 3 schema skirta apdailai, jau tada kai suneri abi dalis i viena Tikiuosi nors ka cia aiskiau parasiau Klauskit kuo galesiu tuo padesiu
ups nemaciau, kad cia schemos nenumeruotos ziurint is virsaus i apacia jos issideste taip: 3, 1 ir 2
Editule, dabar lyg aiskiau, bet del visa ko atsiusk parasyma rusu k., e-maila per AZ parasiau
QUOTE(dovesa @ 2006 07 25, 15:47)
Editule, dabar lyg aiskiau, bet del visa ko atsiusk parasyma rusu k., e-maila per AZ parasiau
Dovesa, ar gavai mano laiska?
Sveika Edituel, laiska gavau
Imetu ir cia schemute rusu kalba, kad butu aiskiau
Imetu ir cia schemute rusu kalba, kad butu aiskiau
Net akys raibsta nuo visų grožybių
Ir aš užsimaniau kokio nerto megztuko, bet norėčiau be siūlių Gal kuri man žaliai galėtų paaiškinti kaip tai padaryti
Ir aš užsimaniau kokio nerto megztuko, bet norėčiau be siūlių Gal kuri man žaliai galėtų paaiškinti kaip tai padaryti
QUOTE(Dena @ 2006 07 25, 22:44)
Net akys raibsta nuo visų grožybių
Tai tau tada reiktu kokiu bolero, ten siuliu lyg ir nera , bet siaip zinok neriant, daznai susiskersuoja, tad kazin ar labai graziai iseis , ypac rankoves Bolero
cia pasiziurek, gal kas patiks
QUOTE(mindira @ 2006 07 26, 10:22)
Tai tau tada reiktu kokiu bolero, ten siuliu lyg ir nera , bet siaip zinok neriant, daznai susiskersuoja, tad kazin ar labai graziai iseis , ypac rankoves Bolero
Aciu tau labai. Bandysiu ziuret kas gausis, gal net nesiimsiu taip nert Niekad megztuko nenėriau, tai gal pirmai pradžiai ka nors paprasčiau susirasiu
Pažiūrėkit, ką radau:
O čia labai panaši:
Ir šios aprašymas:
O čia labai panaši:
Ir šios aprašymas:
Kokios nuostabios bliuskutes!
Ta rudoji labai gražiai atrodo