Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Graži bliuskė thumbup.gif Aš tai nerčiau nuo krūtinės tas dvi dalis atskirai, paskui jungčiau į vieną, o baigus belieka apdaila.
Atsakyti
pirma krutines dali nusinerciau (bent jau taip neriu as bliuskutes ax.gif )

O po to iskart nuo krutines neriasi ta kita dalis (nereikia paskui sujungineti, nes iskart nuo krutines neriama)

Labai grazi ta bliuskute, as irgi senai jau nusiziurejus esu, bet man ji tokia sudetinga atrodo doh.gif blush2.gif , ta dalis kur krutine, be to dar pamusaliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 07 25, 13:55)
Sveikos, na sedau nerti sios bliuskos bet nesuprantu nuo kur pradeti

Yra trys schemos:

Tai ar nerti nuo apacios ar kaip cia, kur liemenuku dalis, nu visiskai tupa pasidariau, help paaiskinkite man kaip ja ir nuo kur nerti.

user posted image

user posted image

Dovesa, parasyk el.pasto adresa, atsiusiu aprasyma rusu kalba, nes nemoku cia foto ikelti doh.gif
O neriasi netaip jau sudetingai. Pradedi nuo krutines, nuneri dvi dalis pagal 1 schema, tada sujungi jas abi ir pradedi i apacia nerti pagal 2 schema, taip nuneri visa prieki, nugara neriasi pagal 2 schema, o 3 schema skirta apdailai, jau tada kai suneri abi dalis i viena mirksiukas.gif Tikiuosi nors ka cia aiskiau parasiau biggrin.gif Klauskit kuo galesiu tuo padesiu ax.gif
ups nemaciau, kad cia schemos nenumeruotos doh.gif ziurint is virsaus i apacia jos issideste taip: 3, 1 ir 2 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editule: 25 liepos 2006 - 14:41
Editule, dabar lyg aiskiau, bet del visa ko atsiusk parasyma rusu k., e-maila per AZ parasiau
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 07 25, 15:47)
Editule, dabar lyg aiskiau, bet del visa ko atsiusk parasyma rusu k., e-maila per AZ parasiau

Dovesa, ar gavai mano laiska? ax.gif
Atsakyti
Sveika Edituel, laiska gavau

Imetu ir cia schemute rusu kalba, kad butu aiskiau

user posted image
Atsakyti
Net akys raibsta nuo visų grožybių thumbup.gif

Ir aš užsimaniau kokio nerto megztuko, bet norėčiau be siūlių ax.gif Gal kuri man žaliai galėtų paaiškinti kaip tai padaryti blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dena @ 2006 07 25, 22:44)
Net akys raibsta nuo visų grožybių  thumbup.gif

Ir aš užsimaniau kokio nerto megztuko, bet norėčiau be siūlių  ax.gif  Gal kuri man žaliai galėtų paaiškinti kaip tai padaryti  blush2.gif  rolleyes.gif

Tai tau tada reiktu kokiu bolero, ten siuliu lyg ir nera g.gif , bet siaip zinok neriant, daznai susiskersuoja, tad kazin ar labai graziai iseis smile.gif , ypac rankoves mirksiukas.gif Bolero
cia pasiziurek, gal kas patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 07 26, 10:22)
Tai tau tada reiktu kokiu bolero, ten siuliu lyg ir nera  g.gif , bet siaip zinok neriant, daznai susiskersuoja, tad kazin ar labai graziai iseis  smile.gif , ypac rankoves  mirksiukas.gif Bolero
cia pasiziurek, gal kas patiks  mirksiukas.gif

Aciu tau labai. Bandysiu ziuret kas gausis, gal net nesiimsiu taip nert blush2.gif Niekad megztuko nenėriau, tai gal pirmai pradžiai ka nors paprasčiau susirasiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit, ką radau:
user posted image
O čia labai panaši:
user posted image
Ir šios aprašymas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios nuostabios bliuskutes!
Atsakyti
Ta rudoji labai gražiai atrodo biggrin.gif