Vilniuje, parduodu banguotoja papugele 2 metu.Kaina 30 galima pirkti kartu su dideliu narveliu.
Taip pat pardavimui turiu viena narveli tinkanti kanarelei o kitas narvas butų tinkamas burundukui ar kralikui ar kitam grauzikui.
QUOTE(Iden @ 2014 01 21, 19:49)
Vilniuje, parduodu banguotoja papugele 2 metu.Kaina 30 galima pirkti kartu su dideliu narveliu.
Taip pat pardavimui turiu viena narveli tinkanti kanarelei o kitas narvas butų tinkamas burundukui ar kralikui ar kitam grauzikui.
Patinas ar patelė? Gal nuotrauką įdėtumėt
Parduodu. vilnius, justiniskes
Plastikinis augalas, aukstis 40cm. (mano 126ltr. akve buvo kaip centrinis) 20lt.
Raudoni akmenukai 5lt.
Sakos su anubiais (yra siek tiek javos samanu). Abi uz 50lt.
Saka su paparcio likuciais (blogai auga pas mane). Galesiu prideti javos samanu
10lt
Plastikinis augalas, aukstis 40cm. (mano 126ltr. akve buvo kaip centrinis) 20lt.
Raudoni akmenukai 5lt.
Sakos su anubiais (yra siek tiek javos samanu). Abi uz 50lt.
Saka su paparcio likuciais (blogai auga pas mane). Galesiu prideti javos samanu
10lt
Mainau akvariumo zuvytes : gupijos (suaugusios, bet jaunos) ir peciliju jaunimas(raudonos ir raudonos su juodu).. keisciau i ancitrusiuka, galaxiukus ar kreveciukus
Siauliai (ar siauliu raj. ribose) jei ka sudomins i AZ
Siauliai (ar siauliu raj. ribose) jei ka sudomins i AZ
Ieskau juru kiaulytes ,domina su ,kuodu ar keliu spalvu.Az
Parduodu naują striukytę mažam šuniukui (dydis S), 25 lt su siuntimu
Dar mazesne kaina
Parduodu 2-ju aukstu metalini narveli, kartu su mediniu nameliu
Kaina - 25 lt TIK 10 Lt
Tinka smulkesniam grauzikui.
Ilgis 35
Plotis 24
Auktis 37
Vilnius, nesiunciu
Parduodu šinšilų ar degu narvą, su dideliu bėgimo rateliu, gertuve, dovanų - skanėstai augintiniui Kaunas, 130 lt( nufotografuosiu, jei sudomins, pirkom nauja už 250 lt, naudojom 1,5 metų) dar turim gražų keramikinį indelį maistui, pirktą iš Kikos, padovanosiu
Kaune keičiame sraiges ampuliarijas ir melanijas į akvariumo augalus.
Turime apie 20vnt.
Kreiptis PM
Turime apie 20vnt.
Kreiptis PM
QUOTE(Avytė kvadratu @ 2014 01 18, 13:53)
Laba diena, ieškom amadinukų Panevėžyje. Siūlyti až, ačiū
Dar vis ieškom.
Parduodu akvariumo šildytuvą ELITE 100 W, labai mažai naudotas. Kaina 30Lt. Panevėžys