Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

4u.gif
Papildyta:
puošiames ir dalinames įdėjomis toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 08, 13:06)
4u.gif
Papildyta:
puošiames ir dalinames įdėjomis toliau  mirksiukas.gif

Saunuole, vis kuri thumbup.gif
O as uzsakymu mazai turiu, tai sau, mamai, puseserems kursiu, nes ideju galvoj daug turiu oliolioj kiek rolleyes.gif
Atsakyti
MONAMI, kepi nebe valandom, o minutėm. Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Nonna irgi šaunuolė.
Aš tai dar vis gyvenu svajonėmis, kada ir aš pabandysiu pakurpti ką nors panašaus tongue.gif .
Atsakyti
Na ta proga, kad nauja tema atidaryta, tad maivaus flirt.gif sokiai.gif flirt.gif . Mano naujausias darbelis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 08, 14:58)
Na ta proga, kad nauja tema atidaryta, tad maivaus  flirt.gif  sokiai.gif  flirt.gif . Mano naujausias darbelis:

user posted image

Grazu thumbup.gif O spalva wub.gif
Atsakyti
Visos saunuoles smile.gif Visu darbeliai tokie silti, mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dekr @ 2006 06 08, 13:33)
MONAMI, kepi nebe valandom, o minutėm. Negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

baik tu jau aptingau biški doh.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 08, 13:58)
Na ta proga, kad nauja tema atidaryta, tad maivaus  flirt.gif  sokiai.gif  flirt.gif . Mano naujausias darbelis:

thumbup.gif kokia spalvytė graži mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Tik juosteles struksta mirksiukas.gif
Pradejau savo visiskai nauja darbeli - naujo stiliaus apyranke, ryt tikriausiai ji jusu teismui paradysiu, jei spesiu padaryt, paciai idomu, kad gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Vis pasiziuriu as kokiu jus cia grozybiu pridarot, moterytes, ypatingau ir Nonna (prasau kitu nepykti user posted image ) ir paciai taip ir niezti nagus pabandyt ka nors panasaus sumeistraut. Saunuoles!!! user posted image
Papildyta:
Siaip norejau parasyt "ypatingai MONAMI ir Nonna" o gavosi abrakadabra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 08, 22:08)
user posted image
Tik juosteles struksta  mirksiukas.gif
Pradejau savo visiskai nauja darbeli - naujo stiliaus apyranke, ryt tikriausiai ji jusu teismui paradysiu, jei spesiu padaryt, paciai idomu, kad gausis  rolleyes.gif

Koks thumbup.gif spalvų derinys. Gražu nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alaniukomama @ 2006 06 08, 22:23)
Siaip norejau parasyt "ypatingai MONAMI ir Nonna"  o gavosi abrakadabra  blush2.gif

irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Nonna thumbup.gif ir laukiam naujo modeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Nonna, o kai apveji tuos karoliukus ar tuos siulus reikia priklijuoti ar ne? ir jei reikia, su kokiais klijais tai daryti geriausia? Is anksto aciu:)
Atsakyti