QUOTE(sonny27 @ 2013 09 05, 12:23)
Atisa ,na as tai po pirmo IVF gyvenau kaip gyvenus, na tik tiek kad biuleteni turejau, bet deja tas kartas buvo nesekmingas, o antra karta buvau kaip tikras kiausinis ,mano marsrutas buvo lova-TV-parduotuve-kompas ...na ir viskas baigesi liuks
Papildyta:
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 09 05, 12:49)
As buvau pasiemusi atostogas vis namie ramiau ir pagulineti galejau ir siaip be jokiu nervu,nei darbe o tu taip ir padaryk pasiimk atostogas ir paciai bus ramiau.Sakyk kur tu darysies IVF ir pas ka?
Na va, ir aš kažkaip linkusi labiau namuose padrybsoti tas dienas, žinoma, grynas oras, pasivaikščiojimai lauke ir visa kita, bet tik ne darbas (pas mane darbas su klientais, tai įtampa ištisinė ) Tik va, kad aš iki IVF turbūt atostogų nebeturėsiu, tai reikės matyt susiveikinėti biulietenį
O darysimės BAK'e IVF
Kaip baisu, kažkoks jaudulys iš anksto ima.. Ech, bet viskas vardan to jausmelio
Vasareuk, sveikinimai didžiuliai, nuoširdžiai džiaugiuosi už tave ir paskleisk, prašau, čia virusiuką savo
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 09 05, 13:43)
NUOSTABU
As tai isprotesiu nuo laukimo
Pilva maudzia...viena diena mintys kad jau viskas nieko nebus, kita diena o gal visgi bus...ziaurus tas laukimas...
As tai isprotesiu nuo laukimo
Pilva maudzia...viena diena mintys kad jau viskas nieko nebus, kita diena o gal visgi bus...ziaurus tas laukimas...
Viskas bu gerai, pamatysi
Ir tu dar grįši į šitą tėmelę paskleisti mums virusiuko