Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Marinčik @ 2014 01 29, 14:32)

O kaip ivelet medziaga kaip paskutinese tapkytese g.gif . kad paveikslelis taip matosi aiskiai. kazkur pas rusaites maciau visa tapke apgaubta medziaga toks vaizdas kad aptraukta lygiai lygiai. nu nemoku paaiskint ka noriu pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 30, 18:43)
turkio spalva, dar turiu viržių spalvos, nežinau ar dažo

Mat kaip, prieš kelis mėnesius vėliau iš turkio spalvos sluoksnos ir tikrai nedažė. Matyt, kaip jau kažkas čia minėjo, nuo partijos priklauso.
Atsakyti
mažo ėriuko turkis visada man žiauriai dažo.bandžiau jau kokius 6 kartus...spalva liuks,bet ir dažo gražiai 4u.gif

natūralios esu pirkus iš vilna vėlimui.tirolio.veliasi gerai, šeriuotos būna,bet apskuti ir liuks lotuliukas.gif

iš wool'o natūralios irgi geros.daugkas rašo kad adatų randa.aš neradus.va kad lateksas buvo supyles viska iš jų, tai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2014 01 31, 18:28)
mažo ėriuko turkis visada man žiauriai dažo.bandžiau jau kokius 6 kartus...spalva liuks,bet ir dažo gražiai  4u.gif

natūralios esu pirkus iš vilna vėlimui.tirolio.veliasi gerai, šeriuotos būna,bet apskuti ir liuks  lotuliukas.gif

iš wool'o natūralios irgi geros.daugkas rašo kad adatų randa.aš neradus.va kad lateksas buvo supyles viska iš jų, tai taip  doh.gif

O man ėriuko 18 mic sluoksna puiki, nė kiek nedažė biggrin.gif , gal tikrai nuo partijos priklauso.
Gundaus pabandyti vilna vėlimui natūralius karšinius ir sluoksnas, bet jeigu šersis g.gif Žodžiu nepabandžius nesuprasi blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galite pamokinti (ar turite instrukciją/filmuką) kaip padengti šlepečių padus lateksu.

Ir dar noriu paklausti, ar naudojate/naudojote vibrošlifuoklį vėlimui? Kokie atsiliepimai?

Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
o koki isvis lateksa naudojate padukams? gal kas galite parodyti?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 02 05, 14:48)
o koki isvis lateksa naudojate padukams? gal kas galite parodyti?

Aš pirkau iš wool.lt, bet dar nenaudojau.
http://www.wool.lt/i...o...=54&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 02 05, 13:53)
Aš pirkau iš wool.lt, bet dar nenaudojau.
http://www.wool.lt/i...o...=54&lang=lt

Aš šį naudojau neperseniausiai, bet jis man pasirodė toks labai skystas, tepiau gan su mažu teptuku ir vis tiek bėgo į šonus doh.gif Anksčiau turėjau kitokį, bet negaliu pasakyti iš kur, nes draugė nupirko, tai tasai buvo tirštesnis ir man lengviau tepėsi, nebėgo į šonus.
Bet aš nežinau, kuris yra geresnis:)
Atsakyti
aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 02 05, 10:03)
Laba diena, gal galite pamokinti (ar turite instrukciją/filmuką) kaip padengti šlepečių padus lateksu.

Ir dar noriu paklausti, ar naudojate/naudojote vibrošlifuoklį vėlimui? Kokie atsiliepimai?

Ačiū už atsakymus.

As naudoju vibrošlifuoklį. Tikrai palengvina darba, pagreitina procesa, bet nera pats butiniausias daiktas.
Minusai- vibruojant reikia sekti kad nepajudetu virsutinis vilnos sluoksnis, nes vibruoja ir suka palengva plevele. Daugiau turbut nieko, apart burzgimo, bet jei kaimynai ramus,- istvers biggrin.gif
Pliusai- greiciau, lengviau, patogiau. Rankom maziau darbo lieka
Atsakyti
Anoks čia mokslas, tepat lateksą teptuku, dantų šepėtėliu ar dar kuo ir viskas, kad stipriai įsigertų.
Pirkau woole, bet ir man skystas pasirodė, nors šiaip sako, kad jei skystas tai šviežias. Dar esu pirkus iš Meno mūzos.
O latekso dabar visokio ir visur yra, tik pagooglinkite rolleyes.gif ir išsirinksite smile.gif
Lateksas

Vibrošlifuoklio nenaudoju schmoll.gif elektra+vanduo, man baisu biggrin.gif , o ir ne taip intensyviai veliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vysnaite1: 05 vasario 2014 - 16:45
Sveikos, mergaitės,
planuoju įsigyti veltas šlepetes. Jos pakankamai brangios būna...kokios nuomonės, kur geriausia pirkti, kiek laiko galima tikėtis nešioti? Bučiau dėkinga už patarimus smile.gif
Atsakyti