26 tema
IKEA Lietuvoje katalogai: Bendras, Virtuvių, Spintų
IKEA family nuolaidų kortelė: pildoma prie kompiuterio įėjus į parduotuvę, atsiimama iškart prekių grąžinimo skyriuje. Pradeda galioti po 30 min.
Jei užsisakant pristatymą į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
*Vilniuje didesnius nei 300 PLN užsakymus pristato nemokamai.
*Užsakymai, kurių vertė mažesnė nei 300 PLN atsiimami ofise, Žirmūnuose, Kareivių g. 9, Vilnius arba taikomas papildomas mokestis pristatymui į namus.
*Pristatant prekes į kitus Lietuvos miestus, nepriklausomai nuo užsakymo sumos, taikomas papildomas mokestis atsižvelgiant į atstumą nuo Vilniaus.
* iki 50 kg daiktus nemokamai užneša į namo viršų.
*Važiuoja kiekvieną savaitę.
*Vyksta į Varšuvos Janki parduotuvę.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.
- Olegas: e-express.lt
Temoje draudžiama reklamuotis ir/ar dėti skelbimus!
*Priima tik didesnius nei 50 PLN užsakymus.
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)
*Prekių pristatymas į Kauną: nemokamai.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.
IKEA skelbimų tema yra čia.
Temoje reklamuotis draudžiama.
QUOTE(meile_G @ 2013 09 08, 19:16)
Man labai patiko uz panasia kaina, net nustebino is tiesu, spinta Trysil. Labai tvirta ir kokybiska pasirode. Tai gal ir visa serija tokia.
bet viskas ispirkta,pabodo jau i Ikea vazineti.Pvz.rode,kad 1 yra,o nuvykus neradau.
Norejau i vaiko kambari sia spinta pirkti...Lenkijoje brangesne ji...
Kadangi laukti ilgai negaliu,sukomplektavau Pax balta spinta.Visgi,jei kokia detale,durys ar kas suges,visada bus galima lengvai pakeisti detales.
Buvau pas latvius, tai va kokią reklamą užmačiau
Kviečia IKEA braliukus latvius apsilankyti Vilniaus parduotuvėje.
QUOTE(Louhi @ 2013 09 08, 17:44)
Tik įvertinkit, kad dar reikės pirkti lovos groteles, nes IKEA jos atskirai parduodamos
tai cia ne beda, vis tiek reiktu geresnes paimti geram ciuziniui.. man irgi ciupinejant neatrode superine, bet man lb lb spalva patiko, tokia ale medzio rasto..
gal vis delto reiktu prie Fjell likti?
Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2013 09 08, 19:16)
Na Brusali, tai Aneboda pakeite. Ta buvo prastoka tokia...
Man labai patiko uz panasia kaina, net nustebino is tiesu, spinta Trysil. Labai tvirta ir kokybiska pasirode. Tai gal ir visa serija tokia.
kaina man nera aktualu kazkiai, man tiesiog grazi, siek tiek i klasikini stiliu uznesa, bet nepilnai o ir duris nusiziurejom grynai tokios spalvos, balta su pilksvais medzio motyvais nu man lb lb i interjera "liptu"
QUOTE(xde @ 2013 09 08, 19:49)
bet viskas ispirkta,pabodo jau i Ikea vazineti.Pvz.rode,kad 1 yra,o nuvykus neradau.
Kadangi laukti ilgai negaliu,sukomplektavau Pax balta spinta.Visgi,jei kokia detale,durys ar kas suges,visada bus galima lengvai pakeisti detales.
Aha, Lenkijoje daug brangesne, bet atsivezti reiktu patiems tuomet is Vilniaus IKEA. O tai irgi kainuoja, nebent savo autobusa turit.
QUOTE(Louhi @ 2013 09 08, 20:11)
Buvau pas latvius, tai va kokią reklamą užmačiau
Kaip jie iki siol viska dviem kalbom varo
QUOTE(lyrika @ 2013 09 08, 20:52)
tai cia ne beda, vis tiek reiktu geresnes paimti geram ciuziniui.. man irgi ciupinejant neatrode superine, bet man lb lb spalva patiko, tokia ale medzio rasto..
Papildyta:
kaina man nera aktualu kazkiai, man tiesiog grazi, siek tiek i klasikini stiliu uznesa, bet nepilnai o ir duris nusiziurejom grynai tokios spalvos, balta su pilksvais medzio motyvais nu man lb lb i interjera "liptu"
Papildyta:
Na, jei pinigai nesvarbu, tada tikrai nesirinkciau. Bet as suprantu, kas jus traukia. Daug labai provanso, kaimisku stiliu esu macius su tom paciom Anebodom. Tik po to kai lova girgzdes tada ivertinsit
QUOTE(meile_G @ 2013 09 09, 12:15)
Na, jei pinigai nesvarbu, tada tikrai nesirinkciau. Bet as suprantu, kas jus traukia. Daug labai provanso, kaimisku stiliu esu macius su tom paciom Anebodom. Tik po to kai lova girgzdes tada ivertinsit
hm.. gal ir nesirinksiu. pas mus pailgas kambarys, lovos gale stoves komoda(noriu Hemnes), tad lova turi buti neilga, nes nepraeisim paskui normaliai..
gal tada Malm reiktu imti, arba Fjell ir dazyti
man lova turi buti su patalynes dezem, neilga ir butinai padeta ant zemes visu pagrindu, kad nesirinktu dulkes.. ir tokiu lovu beveik niekur nerandu, tik Ikejoj..
imesiu dabartini kambario vaizda, gal kas ka patarsit?
QUOTE(lyrika @ 2013 09 09, 12:23)
man lova turi buti su patalynes dezem, neilga ir butinai padeta ant zemes visu pagrindu, kad nesirinktu dulkes.. ir tokiu lovu beveik niekur nerandu, tik Ikejoj..
apie Malm interneto platybese irgi yra atsiliepimu neypac.
"Geru baldu fabrikas" gamina daugf neilgu ir nebrangiu lovu su patalynemis dezemis...
Bet tik viena modeli su stalciais.Kazkada ju konsultante prasitare,kad patalynes dezes laikancias spyruokles ekspozicijoje keicia kas 3 menesius.Na ,namuose,tektu reciau
Spali galesiu parasyti,ar Brusali lova girgzda,ar ne
Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2013 09 09, 12:15)
Na, jei pinigai nesvarbu, tada tikrai nesirinkciau.
rinktis tai rinktis,bet Vilniuje velgi nera
Sveikos,
gal kas netyčia natūroj, t.y. pačioj parduotuvėj, tikrinot, ar yra PAX spintų "ala" šviesaus medžio spalvos?
Jau įsivaizdavau, kaip surinkinėju, o dabar klausimas ar verta važiuot
http://www.ikea.com/...435/#/S39899435
Kalbu apie antroj nuotraukytėj parodytą spalvą ( ne juodą, ir ne baltą). Reikia ir 50 ir 75 cm pločio.
O tas jų "prekė galbūt bus sandėlyje" , tai iš koto verčiantis
gal kas netyčia natūroj, t.y. pačioj parduotuvėj, tikrinot, ar yra PAX spintų "ala" šviesaus medžio spalvos?
Kalbu apie antroj nuotraukytėj parodytą spalvą ( ne juodą, ir ne baltą). Reikia ir 50 ir 75 cm pločio.
idedu savo busimo miegamojo foto(sorry, tel daryta), siaip kambarys sviesus, sienos baltos, lubos irgi:
tarp prapjautu rozeciu statytume lova(ten tapetas uzklijuotas siek tiek nevienodai, sudejom galiukus, kad lova uzstotu bus azuolinis parketas.
lovos noreciau arba kazka tokio:
ir derint su tokiom komodom:
bei spalvota patalyne:
gautusi toks lengvas provanso variantas..
arba pirkti Fjell lova:
virs lovos kabinti tokius sviestuvu:
tik nzn ar betiktu man tos Hemnes komodeles? ir man toks sunkesnis kambarys pasidarytu..
dar ziurejau sia lova is Berry, ji ilgesne kazkiek, bet minkstais kampais, praejimui tarp lovos ir komodos liktu apie 60cm..
http://www.berrybald...362a5b6c19a.jpg[/img]
si lova man lb kokybiska ir patogi pasirode..
tik del interjero jau nieko nebezinau tada
tarp prapjautu rozeciu statytume lova(ten tapetas uzklijuotas siek tiek nevienodai, sudejom galiukus, kad lova uzstotu bus azuolinis parketas.
lovos noreciau arba kazka tokio:
ir derint su tokiom komodom:
bei spalvota patalyne:
gautusi toks lengvas provanso variantas..
arba pirkti Fjell lova:
tik nzn ar betiktu man tos Hemnes komodeles? ir man toks sunkesnis kambarys pasidarytu..
dar ziurejau sia lova is Berry, ji ilgesne kazkiek, bet minkstais kampais, praejimui tarp lovos ir komodos liktu apie 60cm..
http://www.berrybald...362a5b6c19a.jpg[/img]
QUOTE(lyrika @ 2013 09 09, 12:55)
idedu savo busimo miegamojo foto(sorry, tel daryta), siaip kambarys sviesus, sienos baltos, lubos irgi:
Aha, na reiktu del stiliaus turbut pirma apsispresti, nes ivairiai cia taip. Man ta patalyne nelabai tiktu prie tapetu, bet as ne dizaineris tikrai. Galiu viena patarti, jeigu reikia trumpos lovos, tai Mandal tuo atveju ideali ir kokybe absoliuti. Be to, medis. Tik su galvugaliu reiktu galvoti kazka, jei noresit. Yra mandal modelis arba deti kita, pvz nuo Brimnes ar dar kazka.
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2013 09 09, 12:52)
Sveikos,
Turbut butu geriausia pasiskambinti per pietus. Arba rema arba duris tikrai atsivesit Galit pagal atskirus artikelius dar tikrintis, bet garantijos, kaip supratau, cia nebuna.
Cia butu dvi spintos? Viena is 75, kita is 50? Dar pas lenkus yra berzo spalva, jei tikrai reikia sviesios
QUOTE(meile_G @ 2013 09 09, 19:32)
Aha, na reiktu del stiliaus turbut pirma apsispresti, nes ivairiai cia taip. Man ta patalyne nelabai tiktu prie tapetu, bet as ne dizaineris tikrai. Galiu viena patarti, jeigu reikia trumpos lovos, tai Mandal tuo atveju ideali ir kokybe absoliuti. Be to, medis. Tik su galvugaliu reiktu galvoti kazka, jei noresit. Yra mandal modelis arba deti kita, pvz nuo Brimnes ar dar kazka.
kad va, masciau apie lengva provansiuka, o negaunu tokios lovos, ant kojeliu nenoriu, esu kazkiek alergiska, labai reaguoju i susikaupusias dulkes po lova, o kasdien plauti tai irgi..
Mandal man kazkaip tokia ale japonisko stiliaus labiau, kazkaip i kitoki stiliu paisytusi ji man.. Brimnes irgi trumpa, bet su galvugaliu prailgeja..
zodziu, gal reiktu gamintis?
QUOTE(lyrika @ 2013 09 09, 12:55)
dėl šviestuvų dar pogalvok, jie labiau tiktų virtuvei, gyvai apžiūrėk..