26 tema
Kepurių idėjos su schemomis
Dažnai užduodamo klausimo apie kepuryčių dydžius atsakymas: Apskritimo ilgis (galvytės apimtis) yra lygus skersmeniui padaugintam iš pi (t.y. 3,14), vadinasi skersmuo - galvytės apimtis padalinta iš 3,14. Kadangi nėrinys - dalykas tamprus, tai dalinant apvalinam į mažesnę pusę.
QUOTE(natuliona @ 2013 08 25, 19:46)
Sveikos, gal isduosit paslapti kaip sujungiama tokio tipo kepurytes virsutine dalis su ta aksirai nerta juostele ? prineriama ar adata susiuti reiktu ? bandziau sunerti dvi dalis bet man negraziai gaunasi toks rantelis iskilus, kuris negraziai ziurisi o viduj jei daryti irgi nereikalinga siule. prie schemu paaiskinimo neradau
QUOTE(Vil'mukas @ 2013 08 28, 02:38)
Sveikos, gal isduosit paslapti kaip sujungiama tokio tipo kepurytes virsutine dalis su ta aksirai nerta juostele ? prineriama ar adata susiuti reiktu ? bandziau sunerti dvi dalis bet man negraziai gaunasi toks rantelis iskilus, kuris negraziai ziurisi o viduj jei daryti irgi nereikalinga siule. prie schemu paaiskinimo neradau
Dažniausiai ne jungiamos dvi kepurės dalys, o nunėrus juostelę ji sujungiama ir toliau neriama nuo krašto aukštyn. Pažiūrėkit čia 173 žinutė: http://www.supermama...?...8181&st=168
IngridaGal, labai mielas pelėdžiukas
o čia mano ankstyvo rudenėlio kepurytės mergytėms
ir berniukams
Oho, Deimantinė Saulė, kad pažėrėt čia grožių
Deimantine Saule ,kaip visada NUOSTABU
viola78,
baltos kepurytės raštelis labai gražus
baltos kepurytės raštelis labai gražus
Ačiū Deimantine Saule, raštelis nesudėtingas visai
Deimantine saule,labai grazus kepuriukai
deimantine saule, Viola, labai jau gražios kepurytės jūsų