Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(Eve-line @ 2014 07 14, 17:48)
gal kas turite komentaru apie balkonus/langus is www.visivisi.lt?

Pagal rekvizitai lt duomenis - buvusi elmedika.

Visada pasiskaitau ką apie tai mano vakar dienos klientai:
atsiliepimai internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinziulio: 14 liepos 2014 - 17:27
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 08, 22:56)
Na - ar gražiai sumontavo? smile.gif

del grožio tai gražu. Makalavausi aš ten vis, kai vyra dėjo langus (ot galvoja višta gera pasitaikė). Tipo prižiūrėjau, kad manęs nedurnintų biggrin.gif Nieko aš ten nesupratau. Na bet sudėjo atrodo neblogai, dirbo tvarkingai. O kaip laikys- bus matyti
Atsakyti
Reikia patarimo.

Ar butui, sovietiniame daugiabutyje, nerenovuotame (artimoj ateity renovacijos nėra numatyta) būtų optimalu tokie plastikiniai langai?

„Veka Softline 70 AD”

70 mm pločio, 5 kamerų sistema

3-jų stiklų.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2014 07 15, 10:30)
Reikia patarimo.

Ar butui, sovietiniame daugiabutyje, nerenovuotame (artimoj ateity renovacijos nėra numatyta) būtų optimalu tokie plastikiniai langai?

„Veka Softline 70 AD”

70 mm pločio, 5 kamerų sistema

3-jų stiklų.

Būtų smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ketinam keisti 2 kamabriu ir virtuves langus (senam blokiniam name).

Siuo metu svarstome apie Megrame langus per Dextera, tik niekaip negaunam is ju kainos pasiulymo. Ka manot apie sias firmas? Gal kas zinot kuo skiriasi Pietu Megrame ir Megrame, ar cia susije imones?

Kadangi dirbu su nekilnojamu turtu, daugelyje butu pastebiu atsiradusia pelijimo problema pakeitus langus i pplastikinius. Ar issprestu sia problema orlaides. Ar labai jos iskelia lango kaina, ar verta? Kokia jusu nuomone apie orlaides?

Jei esate uz orlaides, tai kokias patartumete detis vertikalias ar horizontalias? Ar visose patalpose?
Atsakyti
Tiesa, kiek mazdaug lango kaina keicia varstymo budas. Tarkim virtuvej mastau ar daryt langa is dvieju daliu su varstoma tik viena dalim ar is dvieju daliu ir abi kad butu atsiveriancios be statramscio. Ar labai daug keistusi lango kaina?

Ir as visi gamintojai daro virsaus atidaryma keliu padesiu laipsniska esant pageidavimui. Ar daug itakoja kaina toks pageidavimas.

Jei manau kad ateity noresiu tinkleli nuo uodu ant balkono duru, tai geriau ji is karto sakytis ar imanoma ir veliau primontuoti. Noriiu tokio, kur nusileidzia kiap roletas.

pasiskaiciau daugiau forume, tai visai susipainiojau del tu langu, ko noriu
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 20, 11:23)

As manau, kad patarimus zarstyti galetu tie, kas pelnytai is to gyvena. Taigi pasiulymas toks - susirasot situos klausimus ir vaziuojat pas langistus. Uzteks dvieju firmu, kad susidarytumet daugiau/maziau teisinga nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 20, 10:25)
Siuo metu svarstome apie Megrame langus per Dextera, tik niekaip negaunam is ju kainos pasiulymo. Ka manot apie sias firmas?

biggrin.gif
O ką patys manote apie šias firmas? Svarstote pirkti iš jų - nors jie jumis ignoruoja.... biggrin.gif
Tai jei pasiūlymo nepagamina, kaip bus su montažu?
Ir pagal kokius parametrus atsirinkote juos?

O šiaip - firmos kaip firmos... Dileris man kelia didesnį pasitikėjimą už tiekėją, nors tai, žinoma - labai subjektyvu.
Rašote, kad norėsite tinkliukų, tai dextera tikrai geriau jums apie papasakos, nei kad šia esantys forumo dalyviai. O jei neatsako - tai taip, galima ir kartu su langais, galima po langų montažo. Tai toks primityvus gaminys - kad čia viskas paprasta...
Atsakyti
Langai vienas is tu dalyku apie kuriuos nieko neismanau ir nezinau nieko apie jokias firmas ir gamintojus. Tiesiog dauguma gimines susideje Pietu Mergame langus ir labai patenkinti, bet ši firma yra Alytuje. Kadangi giminaičiai primygtinai rekomendavo, tai kaip jau ir buvau tvirtai apsisprendus be jokių paieškų rinktis Mergame. Parašiau pagrindiniam Mergame laišką prašydama konsultacijos ir kad paskaičiuotų kainas. Visą savaitę negavau atsakymo. Tada nuvažiavaa pas artimiausius atstovus i Dextera, nu ir zinokit manes is viso niekuo nepakonsultavo. Del to ir atejau i formuma ir jau beveik persigalvojau del siu firmu. Nes dextera pazadejo penktadieni atsiusti paskaiciavima, nors galejo ir prie manes paskaiciuoti, bet taip ir neatsiunte, dar nusiunciau priminima, neatrase nieko. Apie konsultacija tai is vis tyliu, moteris sake metus dirba, bet is viso nieko man nepaaiskino net apie orlaides, apie tokias kaip automatines is viso net nebuvo girdejus, sako ka nori, kad tau su pulteliu valdytusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 20, 22:50)
Langai vienas is tu dalyku apie kuriuos nieko neismanau ir nezinau nieko apie jokias firmas ir gamintojus. Tiesiog dauguma gimines susideje Pietu Mergame langus ir labai patenkinti, bet ši firma yra Alytuje. Kadangi giminaičiai primygtinai rekomendavo, tai kaip jau ir buvau tvirtai apsisprendus be jokių paieškų rinktis Mergame. Parašiau pagrindiniam Mergame laišką prašydama konsultacijos ir kad paskaičiuotų kainas. Visą savaitę negavau atsakymo. Tada nuvažiavaa pas artimiausius  atstovus i Dextera, nu ir zinokit manes is viso niekuo nepakonsultavo. Del to ir atejau i formuma ir jau beveik persigalvojau del siu firmu. Nes dextera pazadejo penktadieni atsiusti paskaiciavima, nors galejo ir prie manes paskaiciuoti, bet taip ir neatsiunte, dar nusiunciau priminima, neatrase nieko. Apie konsultacija tai is vis tyliu, moteris sake metus dirba, bet is viso nieko man nepaaiskino net apie orlaides, apie tokias kaip automatines is viso net nebuvo girdejus, sako ka nori, kad tau su pulteliu valdytusi  doh.gif

O iš Alytaus Jums neatvežtų? Jei giminės patenkinti, tai galbūt verta būtų pabandyti tartis dėl pristatymo iš Alytaus iki Jūsų gyvenamosios vietos.

Dėl orlaidžių. Dauguma langų ekspertų jas su žemėmis maišo, bet mano mama jau gal 7 metai bute susidėjus Veka langus su vertikaliomis orlaidėmis, kaip tarybiniuose mediniuose languose buvo. Ir labai patenkinta. Jokių pelėsių niekada nebuvo atsiradę. Aš asmeniškai irgi už vertikalias, "tarybines" orlaides, kad ir kaip jos bebūtų peikiamos. Tik ne visos firmos gamina langus su tokiomis orlaidėmis.

Dėl lango varstymo. Man asmeniškai svarbu patogumas, tad šiuo atveju geriau, kai 2 dalių langas darinėjasi per abi puses, nes žymiai paprasčiau langą išvalyti, o ir kitokių situacijų gali iškilti, kada pilnai atsidarantis langas bus privalumas. Be abejo toks langas bus brangesnis, nei atsidantis tik vienoje pusėje.

Dėl lango atsidarymo iš viršaus per kelias padėtis. Yra toks mechanizmas kaip laiptuotas lango vėdinimas su 6 padėtimis arba dar kitaip vadinamas "krokodilas". Tokį mechanizmą galima įmontuoti į langą ir turėsite per 6 padėtis atsidarantį langą.

Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 20, 11:23)

Aš kuo daugiau skaičiau apie langus įvairiuose forumuose, įmonių tinklapius ir t.t., tuo geriau žinojau ko noriu ir ko nenoriu. Tik nemažai laiko užima tos informacijos susirinkimas, bet juk dėl savęs tai darai, tad verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2014 07 21, 00:20)
Dėl orlaidžių. Dauguma langų ekspertų jas su žemėmis maišo, bet mano mama jau gal 7 metai bute susidėjus Veka langus su vertikaliomis orlaidėmis, kaip tarybiniuose mediniuose languose buvo. Ir labai patenkinta. Jokių pelėsių niekada nebuvo atsiradę. Aš asmeniškai irgi už vertikalias, "tarybines" orlaides, kad ir kaip jos bebūtų peikiamos. Tik ne visos firmos gamina langus su tokiomis orlaidėmis.

Maiso daugiausia horizontalias, vertikalios - ok.
Dėl lango varstymo. Man asmeniškai svarbu patogumas, tad šiuo atveju geriau, kai 2 dalių langas darinėjasi per abi puses, nes žymiai paprasčiau langą išvalyti, o ir kitokių situacijų gali iškilti, kada pilnai atsidarantis langas bus privalumas. Be abejo toks langas bus brangesnis, nei atsidantis tik vienoje pusėje.

Prarandat sviesos. Gaunat daugiau reguliavimo.
Dėl lango atsidarymo iš viršaus per kelias padėtis. Yra toks mechanizmas kaip laiptuotas lango vėdinimas su 6 padėtimis arba dar kitaip vadinamas "krokodilas". Tokį mechanizmą galima įmontuoti į langą ir turėsite per 6 padėtis atsidarantį langą.

Tai dalykas, kuri isbandziau pats, ir kuris absoliuciai nepateisino mano lukesciu - nezaidziu su tom padetim niekada, o kai langas pasedo (ar pakrypo), tai buvo pirmas dalykas, trukdantis jam normaliai darinetis.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 22, 20:20)
Tai dalykas, kuri isbandziau pats, ir kuris absoliuciai nepateisino mano lukesciu - nezaidziu su tom padetim niekada, o kai langas pasedo (ar pakrypo), tai buvo pirmas dalykas, trukdantis jam normaliai darinetis.

Jei nedėti "krokodilų", tai ar galima padaryti ne vienos padėties atvertimą lange (mikroventiliacijos neskaitau), o pvz 2-3? Skaičiau apie "krokodilus", buvo ir nelabai kokių atsiliepimų, bet pvz manęs netenkina tik vienos padėties atsivertimas. Beje, "krokodilus" galima išimti bet kada ar jie į tuos langus amžiams jau įdedami? Pvz užsisakau langą su 6 atsidarymo padėtim, nepasiteisina ir noriu tuos "krokodilus" visai išimti.
Atsakyti