Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

SENA TEMA

Diskutuokime,dalinkimės patarimais ir nepraraskime vilties..vis tiek kada nors laimė tikinčias ja,būtinai aplankys..tik gal reikia daug laiko ir.... daug visko praeiti, atskirti grūdus nuo pelų.. Gerų visoms darbdavių ir darbo vietų laisvų.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 06, 18:56)
Ieskai darbo, tai kelk rageli VISIEMS nezinomiems numeriams.

pritariu, kad ir atsiliepti visiems reikia ir perskambinti, jei neatsiliepei iskart. Bet potencialiam darbdaviui irgi nereiketu iskart uzsiraukt, kad zmogus iskart tel. neatysiliepe. Gi buna, kad masina vairuoji, skambina kas, o sustot ner kur. Ar tel.rankinej ir per triuksma visai negirdet skambucio.

QUOTE(reine de beauté @ 2013 08 07, 07:52)
Man dar niekada nėra taip buvę, kad klausinėtų apie asmeninį gyvenimą (gal dėl to, kad netekėjus ir pavardė mergautinė, tai kaip ir viskas aišku).

mano irgi mergautine, bet tokiu klausimu visad sulaukiu unsure.gif Kazkada klause ar su tevais gyvenu. Kai pasakiau, kad ne, o tai su kuo???? Arba, kai neseniai paklause: "o tai vaiku neturit". "Ne, neturim". "Tai gal negalit turet" blink.gif Na, dievazi, mano asmeninis gyvenimas ne potencialaus(arba ne) darbdavio reikalas.
Atsakyti
Man buvo kartą, kad paklausė, iš ko gyvenu, ar tėvai paremia (nes pasakiau, kad darbo ieškau 4 mėnesius). Bet man pasirodė nemalonus klausimas, nes šiaip jau, koks jos reikalas, iš ko aš gyvenu.... Vienas iš nemaloniausių pokalbių buvo. Kai pasakiau, kad 4 mėnesius ieškau darbo, nemaloniai nusistebėjo lyg visiškai niekam netikus būčiau.
Atsakyti
O jūs savo CV įrašę šeimyninę padėtį- vedusi,išsituokusi,netekėjusi ir kiek turite vaikų,net įdomu,aš CV pildžiau cvbanke,nerašiau niekur nieko,nes net skilties arba nemačiau arba nebuvo..ir niekad pokalbio metu neklausė apie šeimą,vaikus nieko.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2013 08 07, 19:23)
Prisiminiau dar viena savo broka. Buvo atvejis kai ma tiesiai i veida sako: na, mes neturim kur deti tokio protingo zmogaus, vis tiek jis is musu pabegs  doh.gif arba: mes negalim pasiulyti atlyginimo kokio jus verta, tai pabegsit, neverta jusu imti  doh.gif
tai ar ne logiska, kad jei jau atejau arba siunciu cv, tai esu pasiruosus pareigoms del kuriu siunciu.
darbdaviams niekas neitinka

man irgi taip yra buvę. ne vieną kartą. vienur per protinga, kitur per kvaila ar be patirties, tai metus ir ieškaus doh.gif atsibodo jau
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 08 08, 11:08)
man irgi taip yra buvę. ne vieną kartą. vienur per protinga, kitur per kvaila ar be patirties, tai metus ir ieškaus  doh.gif atsibodo jau

doh.gif iš kur optimizmo gaut? aš mėnuo ieškau ir neviltis ima, kiek Cv siunčiau nesulaukiau nei vieno skambučio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 08 08, 11:08)
man irgi taip yra buvę. ne vieną kartą. vienur per protinga, kitur per kvaila ar be patirties, tai metus ir ieškaus  doh.gif atsibodo jau

suprantu, kad darbdavio teise rinktis ir kelti reikalavimus, bet NAFIK TADA KVIEST I POKALBI, JEI IR TAIP ZINO, KAD NEPRIIMS??????!!!!!!!! Va, del ko as pikta. Juk tai ir pinigines islaidos (ypac svarbu tam, kas nedirba), ir laikas, ir nervai.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 08 08, 14:10)
suprantu, kad darbdavio teise rinktis ir kelti reikalavimus, bet NAFIK TADA KVIEST I POKALBI, JEI IR TAIP ZINO, KAD NEPRIIMS??????!!!!!!!! Va, del ko as pikta. Juk tai ir pinigines islaidos (ypac svarbu tam, kas nedirba), ir laikas, ir nervai.

tai čia taip būna tais atvejais, kai tiesiog pasiskambinu darbdaviui, iš anksto nesiuntus CV. Bet tikrai galėtų paprašyti, kad atsiųsčiau CV arba telefonu trumpai paklaust apie išsilavinimą ir darbo patirtį. Paskutiniam pokalby pasakė, kad gal tokiam kūrybingam žmogui reiktų kitokio pobūdžio darbo. Bet jeigu jau atėjau dėl tokios pozicijos, vadinasi, savo menus pasilieku laisvalaikiui, nes jei kartais iš jų nukrenta koks pinigėlis, tai ne nuolatinės pajamos. Ir faktą, kad ilgai ieškau, irgi paminėjau, kad dėl regėjimo negaliu dirbti prie kompiuterio - taip pat. Kartais atrodo (ne tik ieškant darbo), kad žmonės nesupranta, kai su jais kalbi lietuviškai rolleyes.gif
Atsakyti
Štai kątik jau n - tąjį kartą sulaukiu neigiamo atsakymo. Ir pikta ir liūdna ir nežinia kas darosi. Kažkoks nervų priepuolis ištiko, bet prisiminiau kad negaliu nervuotis. Vistiek dar vienas akmuo užsirideno ant širdies. Kai tiek kartų sulauki neigiamo atsakymo, kyla klausimas, kas su manim ne taip... Patirties trūkumas... Bet kaip jos įgyti, jei niekas nesuteikia tokio šanso... Bevertis, bevertis žmogus...
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 08 08, 16:32)
Štai kątik jau n - tąjį kartą sulaukiu neigiamo atsakymo. Ir pikta ir liūdna ir nežinia kas darosi. Kažkoks nervų priepuolis ištiko, bet prisiminiau kad negaliu nervuotis. Vistiek dar vienas akmuo užsirideno ant širdies. Kai tiek kartų sulauki neigiamo atsakymo, kyla klausimas, kas su manim ne taip... Patirties trūkumas... Bet kaip jos įgyti, jei niekas nesuteikia tokio šanso... Bevertis, bevertis žmogus...

o iš kur tos patirties įgyti, jei niekas neįdarbina? doh.gif košmaras kažkoks, užburtas ratas...
Atsakyti
Toks užburtas ratas, nuo kurio jau pykina... Nervai nervai ir vien nervai. jau tiek visko per tuos nervus buvo, kad greit reikės į beprotnamį. Rimtai.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 08 08, 17:59)
Toks užburtas ratas, nuo kurio jau pykina... Nervai nervai ir vien nervai. jau tiek visko per tuos nervus buvo, kad greit reikės į beprotnamį. Rimtai.

o norisi tik dirbti ir uzsidirbti...
Atsakyti