Griztant prie dureliu, taigi galima deti paprastas vertikalias dureles ir lankstus atidarancius 180 laipsniu kampu, o ne 90 laipsniu : nugi netikiu, kad gaminant reikia atsidaryti absoliuciai visas spinteles, taigi pora atsidarai ir ner problemos su uzkliuvimais. Be to butu idomu ar tokios nuolat atidarytos spinteles neapsiriebaluoja greiciau? Nesudreksta ten esantys prieskoniai ir t.t. Niu nebent aisku gartraukiai labai geri
Mano virtuve perplanuota ntaji karta : dabar nusimato viena kampine su istraukiamais krepsiais, viena su dvejom durelem ir lentynom viduj ir tokia pat pakabinama. Visa kita graziai issilygiuoja. Jei tik rasiu atitinkamas dureles Taip pat vienam gale lieka apie 260 mm tai bus paklaidom valgyt ir kas liks - vyninei. Dar neapsisprendziau ar daryt vynine su visom grotelem ar lentyneles su krepsiukais buteliams? : O MB nenori spinteliu aplink gartrauki, kad nebutu ireminta visa virtuve. O man baisoka, kad pritruks vietos pasidejimui...
I tema apie tai, kas tarp spinteliu - pas mus bus plaunami dazai ir plyteles uz kaitlentes. Dabar senobinej virtuvej suklijuoti tapetai, tokie stori, tai valosi be problemu.
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 09, 09:37)
apie vabalus minties tai nekilo, o va apie visokius garus , dregme... ar ten jau taip ziauriai sandaru ?
Mums sake, kad reikia paklijuoti nors plevele ar nudazyti ji, kad nesimatytu jei netycia prigaruotu. Pas mus paprastas stiklas paklijuotas pelvele. Jokiu apgaravimu nera, jis klijuotas tiesiai prie sienos.
Esu macius, kad krastus tarp stiklo ir sienos dengia silikonu. Bet taip pat esu macius pazeista siena po stiklu (dazu pusles, pelesis), manau tai nuo dregmes ateinancios is kitos puses, o gal netinkamai paruostas pavirsius :
Papildyta:
Gal buvo kalba apie mano saldytuva, nes turejau tokia minti : Aciu uz vaizdeli
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 07 09, 10:35)
Kažkam rašiau, kad gal vertėtų aprėmint ūkinę spintą kaip stalviršį, bet suabejojau, ar daro kas taip. Radau kažką panašaus, čia ir viršutinįs spintelės įrėmintos.
Gal pasinaudosit kas idėja
Foto iš čia.
Gal pasinaudosit kas idėja
Foto iš čia.
QUOTE(Ajste @ 2013 07 09, 12:40)
Neee, Tavo būč prisiminus . Bet smagu, jei tiko kas
Papildyta:
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 12:00)
Sveikos...
Aciu, Juodai uz pastebejimus...
Virtuve bus 3*3.6 m
O ploksciu deliojimo sprendimus turiu pasirinkti...
Aciu, Juodai uz pastebejimus...
Virtuve bus 3*3.6 m
O ploksciu deliojimo sprendimus turiu pasirinkti...
Va šitą virtuvę turėjau omeny
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 09, 11:48)
Mes tapetą lakavom
butu idomu pamatyti kaip atrodo
QUOTE(Ajste @ 2013 07 09, 11:03)
I tema apie tai, kas tarp spinteliu - pas mus bus plaunami dazai ir plyteles uz kaitlentes. Dabar senobinej virtuvej suklijuoti tapetai, tokie stori, tai valosi be problemu.
o prie kriaukles ka darysite? paliksite dazyta?
gabby_jz, galima placiau? kaip darosi tas viskas ir ar jau naudojat virtuve? tokio bajerio dar nesu girdejusi- labai idomu
Papildyta:
https://www.facebook...3...&permPage=1
Aš ieškojau, kas tas yr lakuotas stiklas, tai atradau tuos stilingibaldai.lt Bet ten daugiau tarp spintelių tas stiklas, o man baldininkas sakė į spinteles dės dūminį lakuotą stiklą ... Įdomu įdomu... kuo toliau, tuo įdomiau su ta mano virtuve Šiandien atsiuntė man virtuvinio gabaliuką parodyt - visai gražu Laukiu nesulaukiu, kada galėsim priimti virtuvę
QUOTE(Juodai @ 2013 07 09, 11:07)
Neee, Tavo būč prisiminus . Bet smagu, jei tiko kas
Papildyta:
Papildyta:
Čia virtuvinė didybės manija, kadangi pati apie savo virtuvę tegalvoji, atrodo, kad ir kitiems ji svarbiausia Ale vistiek ačiū, man irgi minčių kilo
QUOTE(Kadija @ 2013 07 09, 11:44)
o prie kriaukles ka darysite? paliksite dazyta?
Taip, prie plautuvės kiek ten bus truputis sienos, kol kas planuojam dažyt. Nors žinant mus, tai gal dar apsigalvosim ir įklijuosim tas pačias plyteles kaip ir prie kitos sienos. Jei neklystu, pagal plotį bus kaip tik tarp stalviršio ir palangės Va, mintis kilo, kad tokiu atveju ir palangę pačią tom plytelėm klijuot Dabar plytelės, tai lyg ir nėra nusiskundimų
QUOTE(Juodai @ 2013 07 09, 11:54)
Aš ieškojau, kas tas yr lakuotas stiklas, tai atradau tuos stilingibaldai.lt Bet ten daugiau tarp spintelių tas stiklas, o man baldininkas sakė į spinteles dės dūminį lakuotą stiklą ... Įdomu įdomu... kuo toliau, tuo įdomiau su ta mano virtuve Šiandien atsiuntė man virtuvinio gabaliuką parodyt - visai gražu Laukiu nesulaukiu, kada galėsim priimti virtuvę
O aš laukiu nesulaukiu pamatyt tą rezultatą Manau atrodys super ir užpavydėsiu jums juodai, Juodai
Juodai, kad mes ne ką mažiau tos jūsų virtuvės laukiam Net labiau nei aš saviškės Nes pasiskambinau, o baldžius savo darbininkus atostogų paleidęs Niu ką.... laukiam toliau
QUOTE(Ajste @ 2013 07 09, 14:47)
Va, mintis kilo, kad tokiu atveju ir palangę pačią tom plytelėm klijuot Dabar plytelės, tai lyg ir nėra nusiskundimų
Į palangių temą...
Pirkom praeitą savaitę Baughof'o parduotuvėj granito palanges 30cm x170cm ir lyg 1cm storio po 30 Lt Tik mes ne palangėm, o balkono sienelę-turėklą dengsim
Jei kam aktualu pasižvalgykit
QUOTE(Kadija @ 2013 07 09, 13:44)
gabby_jz, galima placiau? kaip darosi tas viskas ir ar jau naudojat virtuve? tokio bajerio dar nesu girdejusi - labai idomu
Na darosi gal ir kitaip kažkaip, bet mes darėm ogi taip..... Parnešė paprastos plokštės vyras, užklijavo ant jo tapetą, tada triskart lakavo..... (gal galėjom tiesiai ant sienelės klijuot tapetą, bet pabijojom, kad lakas nuvarvės žemyn). Kol įgrūdom visą tą reikalą, privargom nemažai.... Išmontuot maišytuvo ir gartraukio neužteko, neišėjo įsukt jos už dujų vamzdžio, teko nuiminėt viršutines spinteles Visą sekmadienį vyras su uošviu prasikniso. O ar esam super patenkinti rezultatu - kažin Na viskas neblogai, bet ne idealiai prisiklijavo tapetas matyt, ne idealiai nudžiuvo lakas, tai ir sudūrimai mum kliūna, ir taškučiai visoki, aišku, nežinant gal ir nesimato.....
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 09, 13:29)
butu idomu pamatyti kaip atrodo
O vaizdas gi avatare Nu va toks (tik vis dar nepabaigta - kraštai neapipavidalinti....)
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 09, 14:07)
Na darosi gal ir kitaip kažkaip, bet mes darėm ogi taip..... Parnešė paprastos plokštės vyras, užklijavo ant jo tapetą, tada triskart lakavo..... (gal galėjom tiesiai ant sienelės klijuot tapetą, bet pabijojom, kad lakas nuvarvės žemyn). Kol įgrūdom visą tą reikalą, privargom nemažai.... Išmontuot maišytuvo ir gartraukio neužteko, neišėjo įsukt jos už dujų vamzdžio, teko nuiminėt viršutines spinteles Visą sekmadienį vyras su uošviu prasikniso. O ar esam super patenkinti rezultatu - kažin Na viskas neblogai, bet ne idealiai prisiklijavo tapetas matyt, ne idealiai nudžiuvo lakas, tai ir sudūrimai mum kliūna, ir taškučiai visoki, aišku, nežinant gal ir nesimato.....
nu bliam, jau mastau apie toki varianta.. tai paprastu laku nulakavot tiesiog? o kaip del vandens ir riebaliuku? valot tapeta dregna sluoste?
foto tai atrodo liuks
radau siena palikta is betono (antra eilute paskutine foto), kaizn kaip betonas kazkuo impregnuojamas, kad negertu visko (ribalu ir kitu aptaaskymu, pvz burokeliu sulciu..) ?
http://digma.lt/inte...e-decor-walls/#