Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Egipta, aš tave pamenu, o tu nebuvai pabaigusi ND?

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 07:13)
Sveikos,
Anoj temoj buvau įkėlus JB portreto nuorodą, bet niekas nesureagavo unsure.gif
Laukiu nuomonių ax.gif

pilkas JB, mamos poza nelabai tinkama, negražiai kaklas atrodo, mažokai erdvės - nukirptas pats mamos viršugalvis ir vaiko batukai, nuotrauka į šeimos albumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 19, 07:10)
Iks, svarbiausia, kad herojei patiko biggrin.gif
Sontag jau, matau, gavai  4u.gif

* Aha. Ir pažadėjo tęsinį ..., bet labai jau suktai (turbūt savaitgalį, bet nežinau, ar šitą, gal kitą, o gal apskritai ne savaitgalį rolleyes.gif )
** Bet man vis negana - dabar atviruko laukiu biggrin.gif
*** Džiaugiuosi, anąsyk nekomentavau, nes nesupratau, kur komentarų lauki, čia ar ten, prie nuorodos. Kadras į šeimos albumą. Atvaizdas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 birželio 2013 - 11:30
**** Mangute, galvoju, kad kitaip/nenuobodžiai gali būti ir super paprastai, kasdieniškai (va, Sea girl paprastų stebuklų virtuozė smile.gif ). Man tavo foto per daug ryškiai ir matyti, kad neviltingai verteisi per galvą..., bet... ne per sielą, nuojautą... Pasirinkai agresyviausią saulėkaitą, kuri viską sudegina ir praryja, tad gėlės neatrodo gyvos, trapios būtybės, o kažkokios plastmasinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 birželio 2013 - 11:47
QUOTE(gotte @ 2013 06 19, 11:59)
Egipta, aš tave pamenu, o tu nebuvai pabaigusi ND?

Smagu, kai kazkas atsimena 4u.gif Man atrodo, kad WB nebuvo uzskaitytas. Bet siaip tai nepakenks is naujo pasikartot, jei is pirmo kart nesigauna, vadinas nebuvau gerai ismokus. Eisiu perdaryt vakaryksti, kai tik fotikas pasikraus. Dar klausimas, o galima ND daryt naudojant trikoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 19 birželio 2013 - 11:50
Egipta, žinoma, galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 birželio 2013 - 11:53
QUOTE(Iks @ 2013 06 18, 22:29)
Taaaaaaaaaaaaaaip! Ačiū nežmoniškai smile.gif

o kas joje gero? (neismeskit is forumo uz toki klausima plz) tiesiog neturiu liko gylintis, permeciau kazkiek, bet labai pagelbetu, jei trumpai papasakotum apie ka ir t.t. Siuo metu (as ir siaip retai kada skaitau kazka fotografinio..), itin retai, kai gaunu nors truputuka laiko sau ir neluzhtu nuo ziauraus miego trukumo, i rankas paemu "Prisukama apelsina"..
QUOTE(Darkas @ 2013 06 18, 20:43)
Esu, esu, vis pasiskaitau, kas čia naujo ir gero vyksta smile.gif tiesiog baigiau sirgti, vėl darbymetis prasidėjo, tai ir laiko nebeturiu čia pastoviai sėdėti smile.gif

o ko iš tų vyrų pageidaujate, jeigu ne paslaptis? smile.gif

papasakok apie darbymeti ax.gif
as visada uz mix'uota kolektyva, idomiau.
Atsakyti
popietinei kavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 19, 12:06)
o kas joje gero? (neismeskit is forumo uz toki klausima plz) tiesiog neturiu liko gylintis, permeciau kazkiek, bet labai pagelbetu, jei trumpai papasakotum apie ka ir t.t. Siuo metu (as ir siaip retai kada skaitau kazka fotografinio..), itin retai, kai gaunu nors truputuka laiko sau ir neluzhtu nuo ziauraus miego trukumo, i rankas paemu "Prisukama apelsina"..

Ar čia manęs prašai? Tik vakar gavau, dar neprisėdau. Nors klausimas "apie ką" nuskambėjo ... hmm ... šitą patį ... savotiškai biggrin.gif Įtariu, apie viską mirksiukas.gif Prisukamo apelsino prieš miegą neskaityčiau, nežiūrėčiau ir nevalgyčiau (nervai siūliniai) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif fotografavime esu visai visai žalia, bet laaabai norėčiau šiek tiek pramokti. Jau kuris laikas seku Jūsų diskusijas ir foto - negaliu atsistebėti Jūsų kūrybingumu! Labai norėčiau prisijungti blush2.gif
atnešu savo 1ND - labai lauksiu komentarų ir pastabų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 19 birželio 2013 - 13:33
QUOTE(Iks @ 2013 06 19, 12:46)
**** Mangute, galvoju, kad kitaip/nenuobodžiai gali būti ir super paprastai, kasdieniškai (va, Sea girl paprastų stebuklų virtuozė smile.gif ). Man tavo foto per daug ryškiai ir matyti, kad neviltingai verteisi per galvą..., bet... ne per sielą, nuojautą... Pasirinkai agresyviausią saulėkaitą, kuri viską sudegina ir praryja, tad gėlės neatrodo gyvos, trapios būtybės, o kažkokios plastmasinės.

bet man ir reikėjo ryškių, aštrių šešėlių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 19, 14:31)
bet man ir reikėjo ryškių, aštrių šešėlių  g.gif

o ką jie (šešėliai) tavo nuotraukoms davė? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 19 birželio 2013 - 13:35
QUOTE(Mangute @ 2013 06 19, 14:31)
bet man ir reikėjo ryškių, aštrių šešėlių  g.gif

kam? ta pati pabandyk nufotkint vakariniam apsvietime, pamatysi, 100x bus geriau.
Atsakyti