Sirdis ir protas nori grizti namo.. i Lietuva. Deja, dabar galimybiu nera. Bet jei galeciau, zinau, kad butu gerai. As cia jau beveik 10 metu, bet...neapsipratau, nesusitaikiau, vistiek buvau, esu ir busiu svetima. Cia, sitam mieste, labai visi ziuri emigrantas ar vietinis, gal todel cia taip ir jauciuosi. O Lietuvoj buciau pas save! Zinau, kad butu gerai! Turiu pakankamai santaupu, kad galeciau nusipirkti buta. O tai jau labai daug. Nereiketu jokiu nuomu ar paskolu moket. Bet as tik ne i Vilniu. I ten nebent surista nuveztu, bet, kai atristu, tikrai pabegciau

Issilavinima turiu, bet man nezema ir paprasta darba dirbti, tai neverkciau, kad kelis metus darbo nerandu. Dirbciau, kur priimtu, jei nepatiktu, dirbdama ieskociau kito. Del pajamu, kokiu ju uztektu 4 asmenu seimai

Nera tokio atsakymo. Priklauso nuo seimos poreikiu. O, kaip zinia, didejant pajamoms, dideja ir poreikiai, tai zmonem niekad negana.
Noreciau grizt ne vien del seimos, draugiu, bet, kad ir del lietuviskos sveikatos prieziuros, del gydymo. LT tikrai gydytojai zmoniskiau i pacientus ziuri, gydymas nepalyginamai geresnis. Ir biurokracijos, lyginant kiek cia, Lietuvoj galima sakyt, kad visai nera! Ir mokesciai tikrai ne tokie ir dideli, kaip lietuviai iprate skustis (nezino kaip kitose valstybese, tai ir skundziasi). O kai kuriu mokesciu Lietuvoj is viso nera, kaip pvz. mokestis uz TV

O apie mokymo lygi cia tai irgi patyliu. Ir apie islaidas, kai vaika i paprasta mokykla reikia issiust, vien knygos simtus kainuoja.
Kaip dabar atsimenu, kaip dar LT gyvenau ir buvau kazkuo nepatenkita, tai net geda darosi

Tik gaila, kad ivertinau (teigiamai) savo sali tik kai isvykau
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers