Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2016 04 22, 21:39)
VA TOKS
Yra, ar bent jau buvo, ir SPF100. Na bet aš apsistojau ties SPF50, ir ne Neutrogenos.
TOKĮ naudojau pietų kraštuose praeitą rudenį, veido neįdegiau, bet tepdavaus kas 2 val., būdama lauke.
TOKĮ naudoju dabar, išbandžiau prieš mėnesį Italijoje, grįžau kiek įdegusi veidą, bet tolygiai, ne plėmais, ir kosmetologė patvirtino, kad dėmės neparyškėjo.

Aciu, bandysiu ieskotis.
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 18, 17:01)
merginos patarkite, kur geriausia nakina pigmentines demes lazeriu?  doh.gif

Buvau lazerinėje klinikoje konsultacijoje dėl naikinimo. Tai nieko gero nepasakė,geriausia naikinti lapkričio mėn. Mano atveju reikėtų kokių 5 kartų,ir jeigu ir padėtų kažkiek (visiško išnaikinimo tikrai nepažadėjo), tai iki pirmo nepasisaugojimo saulėje...ir dėmės vėl išlystų.
Kaip sakė, kainuos daug,o rezultatas nebus puikus. Išnaikinti neįmanoma...Nebežinau ką ir daryti...kosmetologinės procedūros,kremai kainavo irgi labai daug, bet dėmės tik pašviesėjo, bet nedingo, o pasirodžius saulei,nors ir su SPF 50 tepu veidą, dėmės vėl ryškėja ir norisi nusišaut nuo šitos bjaurasties...
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 04 23, 12:08)
Buvau lazerinėje klinikoje konsultacijoje dėl naikinimo. Tai nieko gero nepasakė,geriausia naikinti lapkričio mėn. Mano atveju reikėtų kokių 5 kartų,ir jeigu ir padėtų kažkiek (visiško išnaikinimo tikrai nepažadėjo), tai iki pirmo nepasisaugojimo saulėje...ir dėmės vėl išlystų.
Kaip sakė, kainuos daug,o rezultatas nebus puikus. Išnaikinti neįmanoma...Nebežinau ką ir daryti...kosmetologinės procedūros,kremai kainavo irgi labai daug, bet dėmės tik pašviesėjo, bet nedingo, o pasirodžius saulei,nors ir su SPF 50 tepu veidą, dėmės vėl ryškėja ir norisi nusišaut nuo šitos bjaurasties...

Belieka pamilti save tokia, kokia esate mirksiukas.gif
Atsakyti
Kremas su Hydroquinone turetu padeti. Esu turejus is Alpha hydrox, tai tikrai pasviesino. Aisku tai laikina, paskui vel atsiranda, jei nesisaugai.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 04 24, 07:34)
Kremas su Hydroquinone turetu padeti. Esu turejus is Alpha hydrox, tai tikrai pasviesino. Aisku tai laikina, paskui vel atsiranda, jei nesisaugai.

Naudojau ir aš tokį,tik dėl to hydroquinone visokių atsiliepimų yra,kai kuriose šalyse uždraustas net yra. Bet jaučiu,kad teks atsisiųsti,nes buvo padėjęs tikrai šis kremas.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2016 04 24, 12:56)
Naudojau ir aš tokį,tik dėl to hydroquinone visokių atsiliepimų yra,kai kuriose šalyse uždraustas net yra. Bet jaučiu,kad teks atsisiųsti,nes buvo padėjęs tikrai šis kremas.

Ir aš naudojau. Pirmus kartus tikrai padėdavo. Bet dėmės vis plito, o paskui ir hydroquinone nustojo padėt. Patepdavau, suerzindavo odą, laikydavosi paraudimas kokias 2-3 dienas. Ir nelabai ką naikino. Pasikartosiu, bet savo kailiu per kelerius metus bandymų įsitikinau, kad buitinės priemonės ir saviveikla - laikinas dalykas. Būčiau žinojus, dar su mažesniu dėmėtumu būčiau iš karto ieškojus kosmetologės, gal nebūtų visas veidas pasidengęs ta nesąmone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 04 24, 12:00)
Ir aš naudojau. Pirmus kartus tikrai padėdavo. Bet dėmės vis plito, o paskui ir hydroquinone nustojo padėt. Patepdavau, suerzindavo odą, laikydavosi paraudimas kokias 2-3 dienas. Ir nelabai ką naikino. Pasikartosiu, bet savo kailiu per kelerius metus bandymų įsitikinau, kad buitinės priemonės ir saviveikla - laikinas dalykas. Būčiau žinojus, dar su mažesniu dėmėtumu būčiau iš karto ieškojus kosmetologės, gal nebūtų visas veidas pasidengęs ta nesąmone doh.gif

O kokia kosmetologe jum spadejo, nes as nebezinau ka ir bedaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 19, 17:37)
yra yra Filorgos pigiau, siunčiamės iš Prancūzijos.
kai suprantu kalba eina apie šį kremą:
http://www.eurovaist...f-50-40-ml.html
pas prancūzus jis beveik 2,5 karto pigesnis:
http://www.cocooncen...40ml/15518.html

Sveiki smile.gif
Gal planuojate siustis kremuka? Mielai prisijungciau kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2016 05 17, 16:47)
Sveiki smile.gif
Gal planuojate siustis kremuka? Mielai prisijungciau kartu  4u.gif

Kooperacijos vyksta kitoje temoje, pasidairykite ten, daznai perka is sios parduotuves. Is pirmo bandymo man jis nepasirode tobulas, nelabai geriasi, sunkiai dengiasi makiazo pagrindas.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 21, 23:37)
Parasykit kai isbandysit ant veido.
Kol kas tik viena krema atradau, kuris nepalieka lipnumo jausmo ir melyno atpalvio.

Atsiliepimas apie Filorga krema su 50SFP - vis tik nera jis taip gerai ir greit susigeriantis, kaip pasirode pabandzius ant rankos pirma karta. Pliusas tas, jog melsvos pleveles tikrai nepalieka, bet makiazo pagrindas ima veltis tepant ant jo. Veidas blizga, na bet kai nera is ko rinktis, ta blizgesi lengvai uzmaskuoji smile.gif Mano makiazo pagrindas yra matinis, tai problema isspresta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 05 18, 10:32)
Atsiliepimas apie Filorga krema su 50SFP - vis tik nera jis taip gerai ir greit susigeriantis, kaip pasirode pabandzius ant rankos pirma karta. Pliusas tas, jog melsvos pleveles tikrai nepalieka, bet makiazo pagrindas ima veltis tepant ant jo. Veidas blizga, na bet kai nera is ko rinktis, ta blizgesi lengvai uzmaskuoji  smile.gif  Mano makiazo pagrindas yra matinis, tai problema isspresta  4u.gif

Supratau. Vadinasi nebandysiu. Pasiliksiu prie savo.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 18, 10:47)
Supratau. Vadinasi nebandysiu. Pasiliksiu prie savo.

Priminkit, prasau, ka Jus naudojat? 4u.gif
Atsakyti