Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Packa @ 2013 06 23, 14:10)
pagelbekyt prasau 4u.gif
perdege lemputes ir niekur parduotuvese tokiu neradau, tai pirkau Dagivoje nauja uw lempa. Bet senos irgi nenoriu ismesti, matau parduoda internetu panasias lemputes, kaip cia netikrinant nupirkti? kaip zinot ar tinka mano lempai? i ka reikia kreipti demesi kad lempute tinka butent mano lempai? 4u.gif

Zinok asmeninis patarimas,jei perki Vln na savo mieste tarkim,tai visur eik su savo lempa,kad galetum isitikinti ar jos tiks ir degs.As jau pasimokius buvau irgi,tai su lempa ir i parduotuves ainu ir per skelbimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 birželio 2013 - 13:56
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 23, 13:54)
Zinok asmeninis patarimas,jei perki Vln na savo mieste tarkim,tai visur eik su savo lempa,kad galetum isitikinti ar jos tiks ir degs.As jau pasimokius buvau irgi,tai su lempa ir i parduotuves ainu ir per skelbimus biggrin.gif

na jau pamokino Nagavitoje, jai perki kurioje parduotuveje tai klausti ar tures lempuciu biggrin.gif . Parasiau merginai is kurios pirkau lemta, tai atsake kad turi ir lempuciu tai lempai tai tikriausiai pirksiu, jinai ne is Vilniaus schmoll.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mielosios paneles smile.gif , pradesiu viska nuo pradziu.. mirksiukas.gif esu neprofesonale , o tiesiog megstu su nagais uzsiiminet , darau ilgalaiki gelini lakavima. prisiskaiciau internete ko reikia , visas priemones turiu , ne vienai panelei dariau. bet vaaat , turiu problemyte , darant ilgalaiki lakavima ir atliekant nagu daile , su kuo jus atliekat ta daile pvz paisot gelytes ? rolleyes.gif su geliniais spalvotais ilgalaikiais lakais ar su kokiais dazais man labai idomu , nes pati bandziau su ilgalaikiais spalvotais geliniais lakais tai laaabiau sunkiai gaunas ir nesilieja taip kaip parodo per youtube.. schmoll.gif buciau labai dekinga jei man padetumete:) thumbup.gif Ir klasimukas , kodel man naguciu paciuose galuose truouteli atsilupa gelinis lakas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(efkulia1234 @ 2013 06 23, 23:31)
Sveikos , mielosios paneles smile.gif  , pradesiu viska nuo pradziu.. mirksiukas.gif  esu neprofesonale , o tiesiog megstu su nagais uzsiiminet , darau ilgalaiki gelini lakavima. prisiskaiciau internete ko reikia , visas priemones turiu , ne vienai panelei dariau. bet vaaat , turiu problemyte , darant ilgalaiki lakavima ir atliekant nagu daile , su kuo jus atliekat ta daile pvz paisot gelytes ? rolleyes.gif  su geliniais spalvotais ilgalaikiais lakais ar su kokiais dazais man labai idomu , nes pati bandziau su ilgalaikiais spalvotais geliniais lakais tai laaabiau sunkiai gaunas ir nesilieja taip kaip parodo per youtube..  schmoll.gif buciau labai dekinga jei man padetumete:) thumbup.gif  Ir klasimukas , kodel man naguciu paciuose galuose truouteli atsilupa gelinis lakas? unsure.gif

Kiek suprantu tai daile daroma su akriliniais dazais smile.gif O kodel atsilupa tai net nezinau, nors ir esu vos pradedanti, bet man taip nera nutike, taciau gali buti daug priezasciu smile.gif Gal but neuzlakuojate galiuko nago, gal pagrinda blogai uztepat ar dar gal kokiu kitu priezasciu profesionales pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 23, 12:32)
Man sitaip daug geriau, bet yra dar kur ties forma padirbeti, ir lyg vienas nagiukas ant odeliu uzlakuotas, geriau palikit milimetriuka nedalakuota,taip isvengsit atsokimu toje vietoje smile.gif

Dėkui už patarimą .Labai gražus man šis lakas kai kūnas įdegęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 23, 13:54)

vel gristu prie to pacio biggrin.gif perdege tik 2 lemputes, lempa jau nauduoju apie 7 men, tai geriausiai jau keisti visas 4?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 26, 09:18)
vel gristu prie to pacio biggrin.gif  perdege tik 2 lemputes, lempa jau nauduoju apie 7 men, tai geriausiai jau keisti visas 4?

Siaip jo, sako geriau keisti visas 4 iskart, kad senos neuztrumpintu ir t.t bet kaip ten jau kiekviena daro-nezinau, gal keicia ir po kelias-tai daugiau pakomentuos.Nes as visad 4 iskart visas smile.gif
Atsakyti
Labukas, teks nusimt priaugintus nagus tad noriu uzsilakuot permatomu geliniu laku, tai man reik det base ir topa jei gerai suprantu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 26 birželio 2013 - 09:56
QUOTE(balleys @ 2013 06 26, 10:55)
Labukas, teks nusimt priaugintus nagus tad noriu uzsilakuot permatomu geliniu laku, tai man reik det base ir topa jei gerai suprantu? g.gif

Jei reikia daugiau tvirtumo, dek strukturini, arba koki skaidru laka pasirink HG"simple sheer" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 26, 11:06)
Jei reikia daugiau tvirtumo, dek strukturini, arba koki skaidru laka pasirink HG"simple sheer" ax.gif

aha aisku reiks taip ir padaryt. Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 26, 09:49)
Siaip jo, sako geriau keisti visas 4 iskart, kad senos neuztrumpintu ir t.t bet kaip ten jau kiekviena daro-nezinau, gal keicia ir po kelias-tai daugiau pakomentuos.Nes as visad 4 iskart visas smile.gif

na pirkau 4 vnt. tai visas ir pakeisiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 06 26, 10:08)
aha aisku reiks taip ir padaryt. Aciu drinks_cheers.gif

O priauginta geliu ar akrilu?
Aš turėjau gelinius, tai iš asmeninės patirties galiu patarti pilnai nenusiimti, o leisti pamažu nuaugti (aišku, jie neištrupėję labai). Nes silpnas ir minkštas pats nagutis buvo.
Atsakyti