Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

jei tai rašo, vadinas, žino. Kokia prasmė būtų visiems meluot?
kantrybės biggrin.gif per kančias į žvaigždes tongue.gif
Atsakyti
O kas belieka. Jau puse metu kaip kantriai laukiam

O kodėl reikėtų laukti? ax.gif Gi yra sočiai ir kitų internetinių svetainių rolleyes.gif
Nepatinka ši - einat į kitą - ir ramu cool.gif Argi ne? g.gif Asmeniškai man per 2 metus nėsyk neprireikė TO skyrelio, nes 'atėjau' į šį forumą ne kažką pardavinėt, o pabendraut, pasidalint vienokia ar kitokia patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 11 07, 15:09)
O kodėl reikėtų laukti? ax.gif Gi yra sočiai ir kitų internetinių svetainių rolleyes.gif
Nepatinka ši - einat į kitą - ir ramu cool.gif Argi ne?  g.gif Asmeniškai man per 2 metus nėsyk neprireikė TO skyrelio, nes 'atėjau' į šį forumą ne kažką pardavinėt, o pabendraut, pasidalint vienokia ar kitokia patirtim  mirksiukas.gif

O aš tai labai laukiau, kasdien su viltim eidavau į "mano temos" ir ieškodavau, ar nepatvirtino. biggrin.gif
Kituose forumuose nepasitvirtindavo siūloma paslauga, nes ne toks didelis žmonių srautas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Dingo mano kurta tema. Tikriausiai istrynet verysad.gif Negaila temos, bet ar pries trinant negalit pranest temos kurejui kad jo tema trinama... g.gif
Atsakyti
vadinasi ir as prisisediu prie laukianciu, kol patvirtins tema Užsisakome kokybiskas prekes iš AMWAY g.gif
Atsakyti
Galvoju, kad kol supermama ir jos komanda nutars del nauju salygu "paslaugu skyrelyje" , tai temu uzvedineti jau niekam nereikes. Zmones netures darbo ir negales naudotis musu paslaugomis. Tada mums ir temos jau nebereikes. unsure.gif
Gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 24, 22:19)
Galvoju, kad kol supermama ir jos komanda nutars del nauju salygu "paslaugu skyrelyje" , tai temu uzvedineti jau niekam nereikes.  Zmones  netures darbo ir negales  naudotis musu paslaugomis. Tada mums ir temos jau nebereikes.  unsure.gif
Gaila  verysad.gif

tikra tiesa sad.gif jau net juokinga skaityt kad kazkas kazka sprendzia biggrin.gif o finale panasu, kad niekas nejuda is pradinio tasko... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau skelbti tema "paslaugose". Radau toki sakinuka:
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki lapkričio mėn.

Temos skelbti(net pasiulyti) man vis dar neleidzia. Gal galetumet pasakyti, kodel.

Is anksto dekoju uz atsakyma.

p.s. Ir dar. Neradau PASLAUGU skyrelio moderatoriu. Gal galetumet pasakyt, ks moderuoja si skyreli, kad nereiktu kitu trukdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 gruodžio 2009 - 21:24
QUOTE(valanda @ 2009 12 02, 21:20)
Sveiki, norejau skelbti tema "paslaugose". Radau toki sakinuka:
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki lapkričio mėn.

Temos skelbti(net pasiulyti) man vis dar neleidzia. Gal galetumet pasakyti, kodel.

Is anksto dekoju uz atsakyma.

p.s. Ir dar. Neradau PASLAUGU skyrelio moderatoriu. Gal galetumet pasakyt, ks moderuoja si skyreli, kad nereiktu kitu trukdyti.

aaaa, iki lapkricio lotuliukas.gif čia žinok, nuo gegužės vis tęsiama taip biggrin.gif
aš tai jau nebesitikiu sulaukt naujienų wink.gif bent jau šiais metais tai tikrai, viliuos, kad vasaros sezonui jau bus kažkas aišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 02 gruodžio 2009 - 22:04
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 02, 23:03)
aaaa, iki lapkricio  lotuliukas.gif  čia žinok, nuo gegužės vis tęsiama taip  biggrin.gif
aš tai jau nebesitikiu sulaukt naujienų wink.gif bent jau šiais metais tai tikrai, viliuos, kad vasaros sezonui jau bus kažkas aišku  biggrin.gif

Neskaiciau temos, nezinojau, kad viskas labai uzsitese. Liudna, zinoma.
Bet jau laikas tam skyriui atvert durytes. Turiu vilties;)
Atsakyti
Kol nesulaukiau atsakymo i savo klausima, pardavimu skyriuje uzavedziau tokia tema:
Parduodu tuščius CD

Parduodu tuščius CD. Kaina- tokia kaip ir parduotuvėje.
CD su Jusu vaikučių nuotraukomis brangesni . Daugiau info rasite: http://iseik.ezo.lt/...hp?page=pradzia

Laukiu pirkėjų

Sakykite, kodel tema buvo istrinta? 4u.gif

Aciu uz atsakymus;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 gruodžio 2009 - 22:33
QUOTE(valanda @ 2009 12 03, 22:32)
Kol nesulaukiau atsakymo i savo klausima, pardavimu skyriuje uzavedziau tokia tema:
Parduodu tuščius CD

Parduodu tuščius CD. Kaina- tokia kaip ir parduotuvėje.
CD su Jusu vaikučių nuotraukomis brangesni . Daugiau info rasite: http://iseik.ezo.lt/...hp?page=pradzia

Laukiu pirkėjų

Sakykite, kodel tema buvo istrinta? 4u.gif

Aciu uz atsakymus;)

spėju dėl to, kad tokia tema jau turėtų būt prie paslaugų, nes skaitytusi kaip fotografijos paslaugų teikimas smile.gif arba temą suprato reklamą smile.gif
Atsakyti