Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Ačiū visoms, kam patiko...ir kam ne. biggrin.gif Grįžtu jau su įspūdžiais. Žodžiu, prisireikė viso labo dviejų dienų, kad prisijaukinčiau. Tokias spalvas ėmiau, būtent tam, kad tiktų prie viso mano garderobo, vasarą-žiemą. Ną, ir iš tiesų, labai lengvai derinama. Gal, kaip minėjau, prieš gaudama įsivaizdavau kiek kitaip, bet tas turbūt visoms daugiau mažiau buvo. Jei vėliau turėsiu nuotaikos, pabandysiu kokiam deriny nusifotkint. biggrin.gif

Rankinė tikrai nemaža, bet pats dydis man netrukdo, nes mano visos turimos panašaus dydžio. Didelis minusas, kad jinai labai sunki, net ir tuščia.

Oda kokybiška (bent ir pirmo žvilgsnio), bet nėra labai stangri. Formą išlaiko, tik jei pakrauta. Dėl to ir ilgoji rankena, praktiškai, bevertė: nešant ant peties rankinė sukrinta, - visiškai nėra vaizdo. Belieka nešiot rankoj arba alkūnės linky, ale, kadangi pati rankinė sunki, greitai pavargstu. doh.gif Nors, sakysit, kad čia jau modelio ypatumai, manau, kad didžiosiom rankinėm visom tas pats galioja. Žodžiu, užsakančios turėkit omeny. smile.gif

Pasiūta tikrai kokybiškai, visos siūlės tiesios, gražios. Kaip jau minėjau, oda gera, graži, bet plonoka. Pavyzdžiui, jei idedu į vidinę kišenėlę telefoną, iš lauko pusės matosi kontūrai. Na, ir, kaip minėjau, šiek tiek sukrinta. Beje, autorės minėjo, kad faktūrinė oda dar plonesnė. Ai, ir viena draugė pakomentavo: "matosi, kad rankų darbo". Tai nežinau, ar čia komplimentas, ar ne. biggrin.gif

Verdiktas: pasilieku. Bet visgi tenka pritart pasisakiusioms, kad tiek pinigų ir laukimo neverta. Na, dar žiūresiu, kaip nešiosis.

P.S. Pamiršau dėl tu kampukų. Aš jų visai nepageidavau, - man juos privalomai uždėjo, kad kampai neapsinešiotų. Beje, turėjo tik tos vienos spalvos, tai išėjo, kaip išėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 18 gegužės 2013 - 10:26
Na ką pagaliau ir aš gavau savo tashę bigsmile.gif laukiau su gana didele baime, nes labai bijojau, kad man ji nepatiks, kaip kad daugumai iš čia pasisakusių buvo... bet nusivylimo nebuvo - estitinė arba dizaino pusė labai patiko - modelis toks kaip ir tikėjausi, spalvos tokios kaip ir įsivaizdavau, man ji labai graži ir tikrai matau, kad beveik visur man ji tiks. Nėra sunki, tikrai standi (tuščia išlaiko formą), viduje yra užtrauktukas, pamušalas su paukščiukais, 2 odinės kišenėlės - žodžiu mielos ir gražios smulkmenos. Tai čia buvo pros biggrin.gif pereinant prie coins, šiek tiek nuvylė technologinė pusė - matosi iškart, kad rankinė bus "lepi" (aišku, gal dar ir šviesi spalva tokį įspūdį daro), vietomis oda šiek tiek pasigarankščiavusi, galbūt, norėčiau kitaip apdirbtų kampų, nes baisu, kad greit nusidaužys, ilgoji rankena galėtų būti ir ilgesnė. Aišku, čia jau kabinėjimasis, bet na sakykim, kad rankinė siūta pagal užsakymą, tai jai ir didesni reikalavimai smile.gif bet, mano nuomone, merginoms technologinę pusę dar reikėtų tobulinti.
Reziumuojant - aš ja esu tikrai patenkinta. Bet atsakyti, ar ji verta savo kainos sunku. Gal ir neverta, jei vertinsim taip gana primityviai. Viskas priklausys nuo jos dėvėjimosi. Antrą kartą, manau, irgi susigundyčiau jų rankinėmis, bet dar ne dabar. smile.gif

ir keletas buitinių fotkių (sorry fotikas nusprogo, tai tik kelios nuotraukos ne geriausios kokybės blush2.gif ). Rankinė pozavo tuščia:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 05 20, 12:50)
Na ką pagaliau ir aš gavau savo tashę

Graži wub.gif , bet ilgoji rankena tikrai galėtų būti ilgesnė, dėl kampų dėvejimosi, kojelės gal būtų pagelbėję ant dugno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 20 gegužės 2013 - 11:02
labai grazi tashyte wub.gif kokia cia pagrindine spalva?
Atsakyti
Girl, rankinė super wub.gif tikrai labai patiko thumbup.gif tik tiesa, kai paminėjai, atkreipiau dėmesį, kad galėtų ilgoji rankena būt ilgesnė... bet šiaip labai smagi ir labai dera prie laikroduko biggrin.gif
Atsakyti
Girl, gal dar vieną vidaus foto įmestum 4u.gif
Atsakyti
Girl, grazi 4u.gif Itariu, kad mano Sunrise oda tokia pat. Is pirmo zvilgsnio, kol buvo nauja, ji man kazkokia gumine pasirode biggrin.gif Bet panesiojus man grazu, kad ji pasilanksto, pasirauksleja kazkiek. Mano nuomone, tik prideda grozio odai tokie dalykai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus 4u.gif
pagrindo spalva light sand smile.gif

Malena, galėsiu po kelių dienų foto pabandyti ir vidaus padaryti, dabar neturiu kaip, bet ten tas garsusis mėlynas pamušalas su paukšteliais smile.gif
Atsakyti
Girl. ir aš prisidedu prie visų, labai graži rankinė, spalvos puikios ir forma thumbup.gif
Atsakyti
Girl, tikrai daili rankinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 05 20, 11:50)
Na ką pagaliau ir aš gavau savo tashę bigsmile.gif

puiki wub.gif
Atsakyti
Man šiandien 4 savaitės, dar dvi laukti biggrin.gif
Daugiau nėra belaukiančių? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti