Ateinu pagirti
TBS Tea Tree BB cream. Jau senokai ant jo buvau akį padėjusi nes swatchuose pamačiau, kad yra ideali spalva man, (pati šviesiausia 01) tad kai buvo proga nusipirkti pigiau, griebiau šį kremuką.
Konsistencija labai tiršta, man tai labai patinka, negaliu pakęsti tų visų
runny tekstūrų, kur kaip vanduo bėga iš buteliuko ar ant rankos užsitepus, nes iškart aišku pasidaro, kad toks "vandenėlis" nieko nemaskuos.
Spalva 01 tikrai gerai tiko, ir tiks visoms baltaodėms, kurios gal nėra porcelianinio baltumo, bet vos į gelsvumą, aš šiuo BB pasitepus bronzanto nenaudoju , nes ir taip priduoda veidui gelsvumo.
Maskavimas, kaip ir priklauso BB kremui. Tai nėra pudra, kuri viską užmaskuos, bet sulygina spalvą, paslepia rausvumą, visokius mažus negerumus puikiai. O kelis rimtesnius paraudimus dar papildomai pamaskavau su concealerio šepetėliu ir šiuo kremu- gražiai paslėpė viską.
Minusas gal tas būtų, kad pabuvęs ant veido šis kremas linkęs atrodyti "miltuotai", nes turbūt yra skirtas riebesnei, aknės odai, tad aš su savo mišria oda dar po juo naudoju savo įprastą drėkinantį kremą, nes, deja, vaizdelis užtepus tik BB nedžiugino, per daug matizavo.
Dar noriu pridurti, kad nors ir tirštas, šis kremukas, ant veido jaučiasi lengvai. Galiu save įsivaizduoti jį naudojant atostogų dienomis, ar savaitgalį, kai nereikia full makeup pasidaryti ir tiesiog norisi būti natūraliai gražiai