Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Mielos panelės, ponios ir ponai,

Toliau diskutuokime, dalinkimės patirtimi, mintimis ir nuomonėmis apie virtuvės baldus, įrangą ir viskuo kas susiję su šios labais svarbios ir jaukios namų dalies įrengimu. smile.gif

Sena tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 11:47
Šiuo metu man galvoje: virtuvė - pilka, raudona, balta wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

telikas šeimininkei su sofkute atokvėpio valandėlei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 balandžio 2013 - 11:52
Juodai, ta pilka tai nelabai. Tikiuosi šis metas Jūsų galvoje neilgai truks. lotuliukas.gif
Tai gerai, kad telikas, nes jei būtų veidrodis tokioje vietoje... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 11:58
Ane? g.gif
O šita?
user posted image

Bišk per žemai lenktis reikėtų prie veidrodžio biggrin.gif

Na, pilkos noriu šiek tiek mažiau, daugiau raudonos wub.gif ant baldų...
Galva jau plyšta nuo tų interjerų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 balandžio 2013 - 12:04
Juodai, kas Jums? Pavasaris, šiandien taip saulėta, o Jūs ... pilka, ir dar pilkiau...
Na, o jei rimtai, tai pilkumas pilkumui nelygu. Jei pilkume dar kažkoks atspalvis yra, tai gražu. O turint omenyje, kad pas Jus bus masyvas, tai gal tas pilkumas nebūtų visai lygus. Skoniai skirtingi, rinktis Jums. smile.gif
Atsakyti
Taigi dėliojau apšvietimą pusę, ką pusę, visą naktį... doh.gif tai ir papilkėjo viskas... lotuliukas.gif pati papilkėjus sėdžiu... doh.gif
O jei rimtai, tai išties tų pilkų visokių yra drinks_cheers.gif O raudona ją sušildo mirksiukas.gif
Jo, antram variante pilka nugalėjus - šaltas interjeras, bet pirmąjam tai visai maloniai. Gal šiek tiek mažiau man jos reikia - salą ruošiuos daryt pilką, o visas kitas spinteles raudonas.
Taip, skoniai skirtingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 balandžio 2013 - 12:23
Apie spalvas diskutuojat smile.gif Va ir man jau sukasi galvoje kokias spalvas virtuvinio rinktis g.gif zinau kad noreciau derinti dvi spalvas, puse siaurine tai reikia sviesiu spalvu. Dabartine spalva beige tai man thumbup.gif nesimato nesvarumu, pirstu atspaudu.
Atsakyti
Klausimas galvosūkis toms kurios galvoja, kad baldų medžiagų savikaina nėra didelė, o didžioji baldo kainos dalis yra baldininkų uždarbis. smile.gif
Štai gyvas pavyzdys. smile.gif Spintelėje stovės virtuvėje, buvusių durų nišoje. Spintelės aukštis 1,70 m, plotis 91 cm, gylis 28 cm. Plokštė lenkiška.

Kokia šis spintelės medžiagų savikaina? Kokia pilna kaina? Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo? smile.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 12:36
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 09:33)
drinks_cheers.gif Aš ir už tai, kad ką įmanoma galima pasigamint patiems, bet.... proto ribose blush2.gif
Reikia ir kitiems duot uždirbt biggrin.gif
Krizė niekad ir nepasibaigs, jei viską patys gaminsimės biggrin.gif

Aš irgi už tai, kad proto ribose drinks_cheers.gif
QUOTE(lizarde @ 2013 04 24, 09:36)
ne didžioji kanos dalis, bet mūsų atveju - trečdalis kainos, tai nevadinčiau labai mitu  drinks_cheers.gif ir žinau, kiek plokštės reikia baldams, ir man visai nepikta, kad meistrai uždirba  drinks_cheers.gif

Man irgi nepikta, kad uždirba, tik šiek tiek pikta, kad tarkim ir už medžiagas užsideda (santechnikoj tai laaaabai populiaru - meistras perka klientui medžiagas, susitaria su parduotuve, kad klientui išrašytų sąskaitą su normaliom kainom, žmogus sumoka, o meistras pardėj gauna nuolaidas ir pasilieka likutį doh.gif ) Va taip tai man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 24, 12:28)
Klausimas galvosūkis toms kurios galvoja, kad baldų medžiagų savikaina nėra didelė, o didžioji baldo kainos dalis yra baldininkų uždarbis.  smile.gif
Štai gyvas pavyzdys.  smile.gif Spintelėje stovės virtuvėje, buvusių durų nišoje. Spintelės aukštis 1,70 m, plotis 91 cm, gylis 28 cm. Plokštė lenkiška.

Kokia šis spintelės medžiagų savikaina? Kokia pilna kaina? Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo?  smile.gif

Medžiagų savikaina labai priklauso nuo to, ar pats pjauni ir laminuoji briaunas, ar perki jau pagamintas detales. savikaina manau turėtų būti 180-300Lt.
O galutinė kaina taip pat nėra konstanta, ar reikia gaminti tik šią spintą, ar reikia nuvežti ir pastatyti ir pan. Manau sąžininga įvairiais atvejais kaina 430-580 Lt.
Aš asmeniškai sutikčiau mokėti apie 250, bet man už tiek nieks ir nedarys.
Atsakyti
Jau įdomu, kas dar kokių nors kainų pasiūlys? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 13:17
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 24, 13:14)
Jau įdomu, kas dar kokių nors kainų pasiūlys?  smile.gif

O tamsta geriau pasakytumėte kokia medžiagų kaina Jums.
Atsakyti