Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 00:07)
va granatmedi ir as auginu..bet is seklos..toks mieas medelis:) jis labai geras genejimui..atzelia staigiai:) man buvo visus lapelius numetes..nudziuves visas , bet vel atsigavo:) ziema isviso man rodos jis lapus numeta smile.gif

Maniškiai granatmedžiai kiekvieną žiemą lapus numeta ir rūsy peržiemoja, o pavasarį vėl sulapoja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2009 02 05, 21:24)
Maniškiai granatmedžiai kiekvieną žiemą lapus numeta ir rūsy peržiemoja, o pavasarį vėl sulapoja.  wub.gif

aha maniskis irgi...ziema plikas lieka..o paskui vel pavasari suzaliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 20, 15:28)
turiu  toki klausimeli: ar gali buti, kad mano apelsinmedis(cintrinmedis)(tiesa sakant net nezinau kas ten, tik aiskiai matos kad citrusas) nezydi, del to , kad as nukarpau virsuneles, noredama suformuoti sakeles?  g.gif 
as  pagalvojau gal dabar nereiktu karpyt... gal suzydes?..  blush2.gif

pati atsakei sau i klausima, mano nuomone tokia pat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Valentino dienos proga gavau issvajota mandarinu medeli clap.gif
Tad jungiuos i jusu gretas biggrin.gif
Ai tiesa pas mane Calamodinas wub.gif
Atsakyti
tai va mes dabar atrodom
user posted image
Atsakyti
Tikras gražuolis wub.gif Nuostabi dovana thumbup.gif
Atsakyti
koks grazutis medelis,super.
niekaip negaliu amaru isnaikinti nuo granatmedzio,apnaikinu ir vel atsiranda,ka daryti-kiek galima su jais kovoti.
Atsakyti
Sveikos.
As gimtadeiniui gavau Fortunella citrus.Grazus medelis.MB palepino smile.gif
Gal kas turit toki? Ar yra kakzkokiu prieziuros ipatumu?
Atsakyti
QUOTE(drambliukaas @ 2009 02 11, 00:28)
pati atsakei sau i klausima, mano nuomone tokia pat  4u.gif

o as siandien suzinojau kad is seklos auginami medeliai suzydi tik apie 13-15 savo gyvavimo metus. o norint kad greiciau deretu reikia paskiepyti... tai ka man daryt? labai noriu kad kuo greiciau zydetu , bet pati paskiepyt nemokesiu? o be to ir nelabai zinau kur gauti kita augala... g.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2009 02 15, 12:18)
tai va mes dabar atrodom
user posted image

labai grazus medelis ,gaila kad as tokiu grozybiu negaliu tureti,tuoj vaikas vaisius nuskabytu schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti