Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

O gal kas planuojate i JUNGTINIU ARABU EMIRATUS? 4u.gif ax.gif
i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 05 15, 09:05)
O gal kas planuojate i JUNGTINIU ARABU EMIRATUS? 4u.gif  ax.gif
  i AZ.

As i JAE planuoju nuo lapkricio vidurio vykti, busiu apie menesi laiko, o po Lietuvisku Kaledu vel vyksiu ten kokiems 3 menesiams paatostogauti. Jei kas norite kartu,rasykite i az, arba cia ax.gif
Atsakyti
Su kelionių agentūra [neminėsiu,kad nebūtų reklama] noriu keliauti spalio 11d.į Šri lanką su poilsiu Maldyvuose. Kaip supratau grupė beveik pilna ir pavienių keliautojų nėra,tad gal kas nors norėtumėt prisijungti? Vis būtų smagiau kartu viešbuty gyventi tiek Šri Lankoje tiek Maldyvuose. AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 20 gegužės 2014 - 15:26

Mane sudomino už kuponą 2014-06-04-11 siūloma kelionė į Ispaniją.
Nuorodą atsiųsčiau į AŽ.
Numatytas apgyvendinimas viešbutyje dviviečiuose kambariuose.
Gal kuri taip pat domitės šia kelione, bet neturite kompanijos ?
Būtų malonu susipažinti.

Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 05 20, 15:24)
Su kelionių agentūra [neminėsiu,kad nebūtų reklama] noriu keliauti spalio 11d.į Šri lanką su poilsiu Maldyvuose. Kaip supratau grupė beveik pilna ir pavienių keliautojų nėra,tad gal kas nors norėtumėt prisijungti? Vis būtų smagiau kartu viešbuty gyventi tiek Šri Lankoje tiek Maldyvuose. AŽ 4u.gif

Gal ir nieko ax.gif Kiek dienu truktu kelione?
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2014 05 23, 19:26)
Gal ir nieko ax.gif  Kiek dienu truktu kelione?

Daug dauguau pamatytumėt, jei organizuotumėtės patys indivudualų turą. Mes prieš dvi sav. grįžom iš Šri lankos ir Maldyvų, tai nei viena LT agentūra nepasiųlė nei pusės, kiek pamatėme su vietiniais.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 05 23, 21:23)
Daug dauguau pamatytumėt, jei organizuotumėtės patys indivudualų turą. Mes prieš dvi sav. grįžom iš Šri lankos ir Maldyvų, tai nei viena LT agentūra nepasiųlė nei pusės, kiek pamatėme su vietiniais.

Visiškai Jums pritariu,tačiau aš keliauti galiu tik viena,todėl nu kažkaip nedrąsu visai vienai,taip toli,be pagalbos.. blush2.gif wub.gif Jei atsirastų keliaujantis,man tiktų ir patiems organizuotis smile.gif
Atsakyti
Ieškau pakeleivės, norinčios atostogauti rugpjūčio-rugsėjo mėn. Domina įvairūs variantai: poilsis prie jūros (Graikija, Malta,Kreta..), savarankiškai organizuojamos kelionės į europos miestus, 1-2 d. kelionės aplink LT (pvz Estija,Latvija). Tik nepasirašau tolimoms pažintinėms autobusinėms ekskursijoms su kelionių agentūromis sad.gif . Lauksiu žinučių čia arba į info_a14@yahoo.com. Man 46
Atsakyti
Sveiki, rasau su itin skubiu ir svarbiu reikalu! su drauge turim isigijusios kelione i stambula birzelio 19-23 d., taciau ji negali vykti. gal butu norinciu palaikyti man kompanija??? viskas jau suorganizuota - skrydis su turkais, tad maistas ir lagaminai iskaiciuoti, gyvenimas netoli Grand bazaar turgaus, net pervezimus is/i oro uosta turim! kaina gaunasi apie 1200lt. jokiu papildomu islaidu uz bilieto keitima.
gal atsirastu norinciu???
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-liepa @ 2014 05 21, 12:09)
Nuorodą atsiųsčiau į AŽ.
Būtų malonu susipažinti.

Papildyta:
QUOTE(Jurgita-liepa @ 2014 05 21, 12:09)
Nuorodą atsiųsčiau į AŽ.
Būtų malonu susipažinti.

Aš irgi žiūrinėju į Ispaniją,jei dar neradote,galim jungtis.
Papildyta:
QUOTE(jurave @ 2014 05 03, 18:39)
Ieskau kompanijones rugpucio men.savaitei pakeliauti po europa arba birzeli savaitgali nuvykti i kokia europos sostine(iskrist penktad.parskrist sekmad.).Man 36m.

Galim jungtis,man 40 m.
Atsakyti
Apgailestauju, ši kelionė man "nuplaukia", nes šefas atsisakė išleisti atostogų, nors jos man priklauso pagal grafiką. Esą, nėra kam dirbti.
Atsakyti
Gal yra vykstančių į Milaną birželio 14-17 dienomis? smile.gif Keliauju viena, tad kompanija būtų smagu. Į až, jei atsiras bendraminčių.
Atsakyti