Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

Sveikos auksarankės!
Ruošiamės krikštynom, tai ketinu pradėti dukrai megzti suknelę, jai tik 9 mėnesiai, tad reikia labai mažos suknytės, ir turiu bėdą 4u.gif Turiu nuostabų pavyzdį su dar gražesne mergyte, tik nežinau iš kur išsisaugojau, kas autorius ir schemutės niekaip nerandu verysad.gif Gal galit kuri padėti su schemute? Galit ir į AŽ 4u.gif wub.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2013 04 30, 15:11)

jeigu is sm forumo tai manau kad bus Lusasitos jeigu nemaisau ar Lingvitos, nes vardas yra ant foto kampe parasytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 30, 15:19)
QUOTE(Jukituke @ 2013 04 30, 15:11)

jeigu is sm forumo tai manau kad bus Lusasitos jeigu nemaisau ar Lingvitos, nes vardas yra ant foto kampe parasytas smile.gif

Dėkoju labai, jau supratau kieno 4u.gif
Atsakyti
Jusu teismui mano naujoji suknele smile.gif Neriau skubejau,kad pasiimti i kelione i siltus krastus,bet taip ir pragulejo lagamine rolleyes.gif planuota fotosesija prie kaktusu neivyko,nes kazkaip ji man pradejo nepatikti...sugalvojau isardyti,pernerti...Bet dabar grizus vel nebezinau,ka daryt g.gif Tokia truputi sunkokia gavosi.Bet musiskei lietuviskai vasarai gal visai ir tiks.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rasa32, labai graži suknelė wub.gif , o ir jums labai tinka thumbup.gif Net negalvokite ardyti nono.gif
Atsakyti
rasa32, labai graži suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net negalvokit ardyti, o kas Jums nepatinka?
Kokiais čia siūliukais megzta?
Atsakyti
Nu,gal jau nebeardysiu biggrin.gif
Tur but pries kelione buvau pervargus,o gal nusibodo nerti tokiu nuobodziu rastu,dar susinervinau ,kad daug sveria,....net nebezinau kodel rolleyes.gif Neriau is Alminos(kaip Begonija),todel tokia sunkoka.
Atsakyti
Tikiu, kad šiltuose kraštuose norisi ko nors lengvesnio, bet lietuviškai vasarai ji pati ta. Jums labai tinka ir žavi darbo preciziškumas. Tokį grožį būtų gaila ardyti.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 05 01, 18:31)
Jusu teismui mano naujoji suknele smile.gif Neriau skubejau,kad pasiimti i kelione i siltus krastus,bet taip ir pragulejo lagamine rolleyes.gif planuota fotosesija prie kaktusu neivyko,nes kazkaip ji man pradejo nepatikti...sugalvojau isardyti,pernerti...Bet dabar grizus vel nebezinau,ka daryt g.gif Tokia truputi sunkokia gavosi.Bet musiskei lietuviskai vasarai gal visai ir tiks.

Labai grazi suknyte, ir pritariu kitoms, tau labai tinka. wub.gif
Sitiek darbo ideta, kas per mintys apie ardyma. blush2.gif blush2.gif Net negalvok ardyti schmoll.gif nesiok thumbup.gif

Va man tai liudniau. As praeita vasara nusineriau suknyte, bet per velai baigiau taip ir neteko apsivilkti. O per ziema svorio priaugau ir vos ilysti galiu. doh.gif doh.gif doh.gif
bet apie ardyma net negalvoju, svori priauginta metu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 01 gegužės 2013 - 22:44
Labas rytelis,
šią "palaidinukę" jau rodžiausi prieš Naujus. Noriu paversti ją suknele. Kol radau patinkančio atspalvio medžegytės pasuknelei - atėjo ir Velykos. Tai nuo to laiko kai aprengiau manekeną (pagrūdau audinį po apačia), taip ir einu aplink, niekaip negaliu nusispręsti, ko aš čia jam noriu. Prinerti sijoną, kaip matyti, nebespėsiu. Bet reikia kažkaip užbaigti.
user posted image

user posted image
Nesugalvoju, kaip formuoti sijoną iš audinio apačioje. Galvoje besigrumiantys variantai yra 3:
1. Daryti paprasčiausiai tiesia apačia, panašiai, kaip nuotraukoje, palaidinės apačią užbaigti tokia juostele, kaip kaklas ir rankovės. Sijono apačioje pamėtyti nertų gėlyčių, lapelių.
2. Palaidinės apačioje vieną šoną pailginti, sijoną irgi daryti vienam šone trumpesnį.
3. Sijono apačią siūti tokiais kaip "liežuviais" ar na kaip iš skarų būtų susiūta. (Nu, nemoku tiksliau paaiškinti, bet tikiuosi, kad suprantat, apie ką aš.) Bet tada jau nertų elementų kažin ar tiks uždėti - apsunkės tie plevėsuojantys kampukai. Beje, šį variantą dukra visiškai sukritikavo doh.gif
Tai dabar ir sėdžiu pasimetime g.gif Nuo pat Velykų doh.gif O jau būtų laikas, seniai buvo laikas bėgt pas siuvėją.
Tai ir galvoju, kas daugiau patars, padės ir išgelbės, jei ne SM ax.gif 4u.gif
Tiesa, į tą netikusį vaizdelį prie kaklo nekreipkit dėmesio - ten taip nebus ir audinio ties kaklu ir rankovėmis jokio nekyšos. Kaip sakiau, ten tiesiog pagrūdau gabalą audnio.
Iš anksto dėkui nepatingėjusioms pasidalinti mintimis 4u.gif
Šiame puslapyje mano žaliukė iš arčiau
http://www.supermama...?...80476&st=36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 gegužės 2013 - 08:31
QUOTE(pašnekutė @ 2013 05 02, 09:21)
Labas rytelis,

man pirmas variantas graziausia ko gero butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2013 05 01, 23:38)

bet apie ardyma net negalvoju, svori priauginta metu  rolleyes.gif  ax.gif

na ir saunuole biggrin.gif thumbup.gif

pasnekute,as pritarciau variantui nr.2 arba dar galetu buti priekis trumpesnis,o nugara ilgesne(sijono),kaip dabar ,pastebejau,madinga.
Visai tiesus vairantas gal butu toks truputi bobiskas g.gif ,ypac,jei nori ilgesnes sukneles.
Atsakyti