Labas rytelis,
šią "palaidinukę" jau rodžiausi prieš Naujus. Noriu paversti ją suknele. Kol radau patinkančio atspalvio medžegytės pasuknelei - atėjo ir Velykos. Tai nuo to laiko kai aprengiau manekeną (pagrūdau audinį po apačia), taip ir einu aplink, niekaip negaliu nusispręsti, ko aš čia jam noriu. Prinerti sijoną, kaip matyti, nebespėsiu. Bet reikia kažkaip užbaigti.

Nesugalvoju, kaip formuoti sijoną iš audinio apačioje. Galvoje besigrumiantys variantai yra 3:
1. Daryti paprasčiausiai tiesia apačia, panašiai, kaip nuotraukoje, palaidinės apačią užbaigti tokia juostele, kaip kaklas ir rankovės. Sijono apačioje pamėtyti nertų gėlyčių, lapelių.
2. Palaidinės apačioje vieną šoną pailginti, sijoną irgi daryti vienam šone trumpesnį.
3. Sijono apačią siūti tokiais kaip "liežuviais" ar na kaip iš skarų būtų susiūta. (Nu, nemoku tiksliau paaiškinti, bet tikiuosi, kad suprantat, apie ką aš.) Bet tada jau nertų elementų kažin ar tiks uždėti - apsunkės tie plevėsuojantys kampukai. Beje, šį variantą dukra visiškai sukritikavo
Tai dabar ir sėdžiu pasimetime

Nuo pat Velykų

O jau būtų laikas, seniai buvo laikas bėgt pas siuvėją.
Tai ir galvoju, kas daugiau patars, padės ir išgelbės, jei ne SM
Tiesa, į tą netikusį vaizdelį prie kaklo nekreipkit dėmesio - ten taip nebus ir audinio ties kaklu ir rankovėmis jokio nekyšos. Kaip sakiau, ten tiesiog pagrūdau gabalą audnio.
Iš anksto dėkui nepatingėjusioms pasidalinti mintimis

Šiame puslapyje mano žaliukė iš arčiau
http://www.supermama...?...80476&st=36