Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 7

QUOTE(speedy @ 2013 05 28, 18:00)
Siemens HB43GS54; ER626PB70E
geriau.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2013 05 28, 18:30)
Mdaaaa... Teko pastebėt, kad į kai kurių žmonių postus neatsakoma ar ignoruojama. Tik priežaščių "nepagaunu". smile.gif Nu tiek to...

... siūlyčiau nubraukti po 5% atlyginimo už kiekvieną neatsakytą "post'ą ...
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 22:59)
bandysiu įsipiešt į kokius 600 lt.plieninė juodame stalviršyje gal nelabai blush2.gif Turiu rinktis-ar įmontuojamą šaldytuvą,ar pigesnę kaitlentę 4u.gif

Na, kiekvienam savo. rolleyes.gif
Aš niekad nesirinkčiau įmontuojamo šaldytuvo. schmoll.gif

QUOTE(Pantulka @ 2013 05 27, 18:35)
Kaitlentės kaip ir norėtusi, kad būtų stiklo keramika. Kaip įdomu dėl atsparumo dūžiams. Kai namie maži vaikai, grūdintas stiklas ir keramika kažin kaip laikytų ką numetus. Dėl tvirtesnio puodų pastatymo, linkstame į ketaus laikiklius ir kuo platesnius. Greitesniam užkaitinimui, vox būtų pliusas, bet keraminių paviršių su vox kaitinimu neradau.
Laikmatis irgi būtų pliusas.
--Siemens modeliukas atrodo neblogas ER626PT70E Tik gal kas nors panašaus būtų pigiau. Arba grūdinto stiklo ir su Vox (bet tikriausiai laikmačio tada nebūtų?).
Paprastesnis be laikmačio - ER626PB70E
-- Bocsh modelis - atrodo patikimesni laikikliai PRP626B70E
--Pradžioj rinkomės iš vis paprastutį - Schlosser  CB625 FFD. Pliusas buvo vox.

aišku kainos jų skirtingos, bet nesinori pataupius įsigyti prastesnį daiktą ir po to gailėtis. Kokie būtų jūsų komentarai apie šuios modelius, o gal ką kita rekomenduotumėt.

Rinkausi tarp keturių modelių
Siemens ER626PT70E - su laikmačiu
Siemens ER626PB70E - toks pat tik be laikmačio
Bosch PRP626M70E - su centriniu išjungėju
Bosch PRP626B70E - be išjungėjo

Buvau beveik apsisprendusi pirkti Siemens su laikmačiu, bet radau tik pas vieną pardavėją, kiti nors įdėję į savo tinklapius, atrašydavo, kad kol kas nėra ir neaišku kada tiekėjas turės. O beto kas turėjo nenuleido nei kiek. Man kaina virš 2000 lt jau per daug. Tad šis variantas atkrito.
Tuomet jau buvau suradus pas ką pirksiu Siemens be laikmačio, bet kelis kartus apžiūrėjus parduotuvėje supratau, kad tai ne man. Nes ten puodą galima pastatyti tik virš degiklių. Aš gaminu daug, būna, kad užimti visi keturi degikliai. Ir kartais būna reikia staiga nukelti nuo ugnies kokį prikaistuvį, tad šioje kaitlentėje toios vietos nėra. Nebent kitas degiklis laisvas. Tad kad nukelti reikia ieškoti kur vietos ant stalviršio. Žaliai pažymėjau laikiklius kurie eina žemiau ir toje vietoje nepastatysi nieko - nuvirs.
Tuomet pasirinkimas susiaurėjo - liko du Bosch modeliai. Čia laikikliai leidžia nukelti puodą nuo ugnies - dar keturios vietos yra.
Norėjau imti tą su centriniu išjungėju - kaip paaiškino pardavėjas - tas išjungėjas tai tas pats kaip užsukti baloną. Aišku patogu, bet vis tiek išeinant iš namų visą laiką patikrinu ar balonas užsuktas. Man taip ramiau. Tad pagalvojau, kad man to pribumbaso nereikia.
Todėl įsigyjau tą paskutinį modelį. Kol kas tik pajungimo stadijoje pas mane - įmontuotas į stalviršį, bet dar nei elektra nei dujos nepajungta, tad nesinaudojau. Aišku visas keptuves ir puodu primatavau ant naujos kaitlentės - viskas stovi. biggrin.gif
Beje, kai išpakavom, kaitlentė buvo labai sunki. Negalėjau nei pakelti. Nuėmiau laikiklius - palengvėjo. Įdomumo dėlėi pasvėriau - vienas tas laikiklis sveria ~2,1 kg. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2013 05 28, 20:28)
Speedy, gal galite pakomentuoti " FlameTronic", cia tas pats kas Touch laikmatis, ar ne visai? Kuris geriau. Man reiktu, kad butu galima nustatyti kiek laiko reikia virti (ta prasme laikmatis).
Sitas modelis turi -  Siemens EC745RF90D
https://www.radausa....mens-ec745rf90d

o gal kazka analogisko galite uzrodyti, gali buti ir be WOK degiklio.
Aciu
ax.gif

"FlameTronic" kitas dalykas. pas Jūsų nurodyta modelį gaminimo laiko nustatyti nepavyks schmoll.gif
Jums reikia: GT7P2

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 29, 13:09)
.....
Norėjau imti tą su centriniu išjungėju - kaip paaiškino pardavėjas - tas išjungėjas tai tas pats kaip užsukti baloną. Aišku patogu, bet vis tiek išeinant iš namų visą laiką patikrinu ar balonas užsuktas. Man taip ramiau. Tad pagalvojau, kad man to pribumbaso nereikia....

Centrinis išjungėjas naudojamas atjungti degiklius extra atveju - išsipylus puodui ar pan.
O balionas - kita istorija ...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 29, 12:09)
Na, kiekvienam savo. rolleyes.gif
Aš niekad nesirinkčiau įmontuojamo šaldytuvo. schmoll.gif

kodel g.gif
Atsakyti
Ir man klausimas: KODĖL blogis įmontuojamas šaldytuvas?Nepatogu,nepatikima,negražu?Kaina neatitinka kokybės ar kitos priežastys?
Papildyta:
Speedy,o ką pasakytumėt apie siemens EO616PB10E?Kažkur radau kaina 609 lt mirksiukas.gif Schloseris baisiai graudžiai skamba lotuliukas.gif Bet tikrai traukiu į sąrašiuką,nes kas geriau patars,nei jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 05 29, 12:17)
Centrinis išjungėjas naudojamas atjungti degiklius extra atveju - išsipylus puodui ar pan.
O balionas - kita istorija ...

Nu man taip pardavėjas parašė... g.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 12:34)

Kiek pavartau parduotuvėse ekspozicijose - vien minusus matau kai įsivaizduoju tokį savo virtuvėje.
Kaina įmontuojamo visuomet didesnė. O jam dar reikia lėšų "aprengti".
Talpa man atrodo mažesnė nei tokių pat matmentų neįmontuojamo.
Įmontavus virš jo dažniausiai daroma tokia alia spintelė. Man ji atrodo nereikalingas griozdas.

Pažįstamų/bendradarbių patirtis - nei vienas nedėtų antrą kart tokio.
Viena pažįstama turi ~5-6 metus, šeimoj vyras, du paaugliai. Tai sakė nespėja valyti aplink rankeną. Pas ją ten kažkokia plokštė. Bet vis tiek nei vyras nei vaikai nepratę visą laiką už rankenos imti. Apsineša aplink kaip reikiant. Kita pasakojo, kad po kelių metų naudojimo visas gumas reikia keisti, nes jau nelaiko. Kai sužinojo kiek tai jai kainuos, nusprendė, kad geriau naują (jau neįmontuojamą) nupirks ir pastatys į tą vietą. Pas kaimyną - šaldytuvo durelių kantas atsilupo. Durelės iš kažkokios ten plokštės apkantuotos pvc juosta. Atsilupo nes griebiama ranka dažniausiai už tos vietos kai atsidaro duris ir stovi galvoja - ką čia paėmus.

Na, pagalvojau, gal vis dėlto ir dėčiau tokį šaldytuvą, jeigu:
1. turėčiau aerodromo dydžio virtuvę
2. gyvenčiau viena ir priprasčiau tik už rankenos jamt

Bet ir tai. Jei jau turėčiau diiiidelė virtuvę, geriau imčiau dvidurį.
Atsakyti
Bet pažiūrėkime į pliusus:"neaprengtas",kaip sakot,gadina bendrą vaizdą virtuvėje,gumos susidėvi visų šaldytuvų,nebent kokia Miele patvaresnė,bet kainuoja kosmosą.Turiu Hansą gal 7 metai,apačia surūdijo,gumos apipelijo,plasmasės lūžinėja,nors gyvenam dviese,o anūkai dar nepasiekia atidaryt biggrin.gif Aišku,Hansa ne Bosch ar koks Siemensas,bet vistiek...O briaunos atsilupa,jei virtuvė gaminta iš pigesnių medžiagų ir briaunos blogai užlaminuotos.Dažytų fasadų tokios bėdos neturėtų kamuoti.Taip,kaina įmontuojamų didesnė,bet kadangi turiu atskirą šaldiklį,kuris stovi garaže,galiu rinktis mažesnį šaldytuvą.
Atsakyti
speedy, dekui, dar klausimelis.
O teisybe, kad tas kaitlentes, kurios turi laikmacius neimanoma ijungti, jei nera elektros. Ir kad ir dujine kaitlente, bet jei nebus elektros - neveiks.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 14:17)
Bet pažiūrėkime į pliusus:"neaprengtas",kaip sakot,gadina bendrą vaizdą virtuvėje,

Gal skonio reikalas, bet man vaizdo negadina.
Juk šaldytuvas stovi savo vietoje - virtuvėje.
Dabar net mačiau retro stiliaus šaldytuvus gamina.

QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 14:17)
gumos susidėvi visų šaldytuvų,nebent kokia Miele patvaresnė,bet kainuoja kosmosą.

Mano tėvams turbūt labai pasisekė. Jau ~10 metų turi LG, gumos vietoje, nieko nesurūdyję. Nei jie kažkaip įpatingai tauso nei ką. irnesakyk.gif

Dėl kitko nesiginčysiu. Kiekvienam sava patirtis, norai ir kišenės dydis.
Paklausėt kodėl nesirinkčiau, atsakiau ir tiek.
Atsakyti
ar labai bloga ta Candy firma? smile.gif pas juos emaliuotos kaitlentes, o jas taip lengva priziureti ax.gif

BEKO HIZG 64121 SX idomu sita labai baisiai atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 29 gegužės 2013 - 18:49
QUOTE(jovjo @ 2013 05 29, 15:38)
O teisybe, kad tas kaitlentes, kurios turi laikmacius neimanoma ijungti, jei nera elektros. Ir kad ir dujine kaitlente, bet jei nebus elektros - neveiks.

Turbūt tiesa, nebandžiau. O ką tai keičia g.gif Visų elektrinių neįmanoma įjungti be elektros, bet nei vienas dėl to iš bado nemirė biggrin.gif
Atsakyti