QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 22:59)
bandysiu įsipiešt į kokius 600 lt.plieninė juodame stalviršyje gal nelabai
Turiu rinktis-ar įmontuojamą šaldytuvą,ar pigesnę kaitlentę
Na, kiekvienam savo.
Aš niekad nesirinkčiau įmontuojamo šaldytuvo.
QUOTE(Pantulka @ 2013 05 27, 18:35)
Kaitlentės kaip ir norėtusi, kad būtų stiklo keramika. Kaip įdomu dėl atsparumo dūžiams. Kai namie maži vaikai, grūdintas stiklas ir keramika kažin kaip laikytų ką numetus. Dėl tvirtesnio puodų pastatymo, linkstame į ketaus laikiklius ir kuo platesnius. Greitesniam užkaitinimui, vox būtų pliusas, bet keraminių paviršių su vox kaitinimu neradau.
Laikmatis irgi būtų pliusas.
--Siemens modeliukas atrodo neblogas
ER626PT70E Tik gal kas nors panašaus būtų pigiau. Arba grūdinto stiklo ir su Vox (bet tikriausiai laikmačio tada nebūtų?).
Paprastesnis be laikmačio -
ER626PB70E
-- Bocsh modelis - atrodo patikimesni laikikliai
PRP626B70E
--Pradžioj rinkomės iš vis paprastutį - Schlosser CB625 FFD. Pliusas buvo vox.
aišku kainos jų skirtingos, bet nesinori pataupius įsigyti prastesnį daiktą ir po to gailėtis. Kokie būtų jūsų komentarai apie šuios modelius, o gal ką kita rekomenduotumėt.
Rinkausi tarp keturių modelių
Siemens ER626PT70E - su laikmačiu
Siemens ER626PB70E - toks pat tik be laikmačio
Bosch PRP626M70E - su centriniu išjungėju
Bosch PRP626B70E - be išjungėjo
Buvau beveik apsisprendusi pirkti Siemens su laikmačiu, bet radau tik pas vieną pardavėją, kiti nors įdėję į savo tinklapius, atrašydavo, kad kol kas nėra ir neaišku kada tiekėjas turės. O beto kas turėjo nenuleido nei kiek. Man kaina virš 2000 lt jau per daug. Tad šis variantas atkrito.
Tuomet jau buvau suradus pas ką pirksiu Siemens be laikmačio, bet kelis kartus apžiūrėjus parduotuvėje supratau, kad tai ne man. Nes ten puodą galima pastatyti tik
virš degiklių. Aš gaminu daug, būna, kad užimti visi keturi degikliai. Ir kartais būna reikia staiga nukelti nuo ugnies kokį prikaistuvį, tad šioje kaitlentėje toios vietos nėra. Nebent kitas degiklis laisvas. Tad kad nukelti reikia ieškoti kur vietos ant stalviršio. Žaliai pažymėjau laikiklius kurie eina žemiau ir toje vietoje nepastatysi nieko - nuvirs.
Tuomet pasirinkimas susiaurėjo - liko du Bosch modeliai. Čia laikikliai leidžia nukelti puodą nuo ugnies -
dar keturios vietos yra.
Norėjau imti tą su centriniu išjungėju - kaip paaiškino pardavėjas - tas išjungėjas tai tas pats kaip užsukti baloną. Aišku patogu, bet vis tiek išeinant iš namų visą laiką patikrinu ar balonas užsuktas. Man taip ramiau. Tad pagalvojau, kad man to pribumbaso nereikia.
Todėl įsigyjau tą paskutinį modelį. Kol kas tik pajungimo stadijoje pas mane - įmontuotas į stalviršį, bet dar nei elektra nei dujos nepajungta, tad nesinaudojau. Aišku visas keptuves ir puodu primatavau ant naujos kaitlentės - viskas stovi.
Beje, kai išpakavom, kaitlentė buvo labai sunki. Negalėjau nei pakelti. Nuėmiau laikiklius - palengvėjo. Įdomumo dėlėi pasvėriau - vienas tas laikiklis sveria ~2,1 kg.