Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 21:26)
Kas tu tokia, kad kažkas paskui tave bėgiotų? Kur tamsta pasireiškus, man jau lankytis nebegalima? lotuliukas.gif Nesusireikšmink, ok?

Seip as su jumis paskui kiaules nevaisciojau smile.gif O lankytis galit kur tik norit....sekmes dalinant patarimus...imkit baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 19:36)
Seip as su jumis paskui kiaules nevaisciojau smile.gif O lankytis galit kur tik norit....sekmes dalinant patarimus...imkit baliona    4u.gif

Be abejo, viena paskui kiaules vaikščiojai, man to daryti neteko biggrin.gif Dėl to dabar ir tenka maximoj arti ir niekadėjus pirkėjus keikti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 21:42)
Be abejo, viena paskui kiaules vaikščiojai, man to daryti neteko biggrin.gif  Dėl to dabar ir tenka maximoj arti ir niekadėjus pirkėjus keikti laugh.gif

Sprendziant is rasymo manieru...Teko...pavaiksciot paskui tas kiaulytes...O seip zmogus tujintis nepzystamam zmogui pradeda tada kai supyksta...Ir dar as nerasiau,kad dirbu maximoj....Gal paskutini karta nubekit i temutes kur as lankiaus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 19:50)
Sprendziant is rasymo manieru...Teko...pavaiksciot paskui tas kiaulytes...O seip zmogus tujintis nepzystamam zmogui pradeda tada kai supyksta...Ir dar as nerasiau,kad dirbu maximoj....Gal paskutini karta nubekit i  temutes kur as lankiaus.. smile.gif

Maniera tu maniera, atmintim nesiskundžiu, gerai pamenu, rašei, kad maximoj dirbi, ko bandai neigti? O tavo skundais apie niekadėjus pirkėjus visas sm mirga, nervininkė kažkokia, keisk darbą, arba įkalk raminančių. Te baliončiką ir nebesiparink 4u.gif Te dar 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Beje, sprendžiant iš tamstos rašymo manieros, kad ir anoje temoje, cituoju: "ateitų su savo diedu ir išsirinktų" tamsta nuo kiaulės užpakalio taip ir neatsitraukei. Kaip tu "pagarbiai" apie pirkėjus atsiliepi, taip ir su tavim elgiamasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 21 kovo 2013 - 20:16
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 22:14)
Maniera tu maniera, atmintim nesiskundžiu, gerai pamenu, rašei, kad maximoj dirbi, ko bandai neigti? O tavo skundais apie niekadėjus pirkėjus visas sm mirga, nervininkė kažkokia, keisk darbą, arba įkalk raminančių. Te baliončiką ir nebesiparink 4u.gif Te dar 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Beje, sprendžiant iš tamstos rašymo manieros, kad ir anoje temoje, cituoju:  "ateitų su savo diedu ir išsirinktų" tamsta nuo kiaulės užpakalio taip ir neatsitraukei. Kaip tu "pagarbiai" apie pirkėjus atsiliepi, taip ir su tavim elgiamasi.

Sveikas sugryzes angele sarge... lotuliukas.gif Prastai mane sekiojat...nes niekada maximoje nedirbau...Neatsitraukiau nes bijau,kad uzimsit mano vieta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 20:27)
Sveikas sugryzes angele sarge... lotuliukas.gif Prastai mane sekiojat...nes niekada maximoje nedirbau...Neatsitraukiau nes bijau,kad uzimsit mano vieta... 4u.gif

Pasijautei užkalbinta, taip?
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 22:29)
Pasijautei užkalbinta, taip?

O jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 20:35)

Verčiau eik vaikais pasirūpinti, neoff-topinus čia. ką jie veikia, kol tu sm smurgsai? Diedas rūpinasi?
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 22:48)
Verčiau eik vaikais pasirūpinti, neoff-topinus čia. ką jie veikia, kol tu sm smurgsai? Diedas rūpinasi?

Nesakykit ka man daryt ir as neskysiu kur jums eit....,o jus ko cia nesmurgsot? lotuliukas.gif Zinau....Diedo nera..Nera kam kotletu kept... lotuliukas.gif Zinokit cia diedu mazai...Jau spejau isitikint.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 21:00)
Nesakykit ka man daryt ir as neskysiu kur jums eit....,o jus ko cia nesmurgsot? lotuliukas.gif Zinau....Diedo nera..Nera kam kotletu kept... lotuliukas.gif Zinokit  cia diedu mazai...Jau spejau isitikint.... smile.gif

Oj, kokia nuvalkiota frazė lotuliukas.gif Tai gali sakyt, man vienodai lotuliukas.gif Yra vyras, ne diedas, yra, nepergyvenk. Ir labai geras, beje. Dabar kaip tik prausia vaikus, po to jiems pasaką skaitys, o aš tuo tarpu galiu sm pasmurgsot ir veikti ką noriu, užtat jam skanius pietus šiandien pataisiau, vot. Tik tu žiūrėk nepavydėk, ateis ir į tavo kiemą šventė kada nors 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 23:06)
Oj, kokia nuvalkiota frazė lotuliukas.gif Tai gali sakyt, man vienodai lotuliukas.gif  Yra vyras, ne diedas, yra, nepergyvenk. Ir labai geras, beje. Dabar kaip tik prausia vaikus, po to jiems pasaką skaitys, o aš tuo tarpu galiu sm pasmurgsot ir veikti ką noriu, užtat jam skanius pietus šiandien pataisiau, vot. Tik tu žiūrėk nepavydėk, ateis ir į tavo kiemą šventė kada nors 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As ir nepergyvenu,o kodel tureciau g.gif I jusu dieda nepretanduoju...galit ramiai cia ir toliau smurgsot ir paskui mane begiot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 21:10)
As ir nepergyvenu,o kodel tureciau g.gif I jusu dieda nepretanduoju...galit ramiai cia ir toliau smurgsot ir paskui mane begiot 4u.gif

Nu tu man žiūrėk 4u.gif gerai, kad nepretanduoji, vistiek liktum nieko nepešus 4u.gif lotuliukas.gif Žodžiu, nusibodai, einu geriau pas vyrą, o tau gero vakaro braške, neliūdėk 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti