Sena tema
O šiaip darbo skelbimų puslapiuose tie skelbimai yra skirtingi ar kartojasi? Nes aš šiaip tikrinu du puslapius dažniausiai tiktai.
QUOTE(Paranoia @ 2013 02 14, 21:44)
O šiaip darbo skelbimų puslapiuose tie skelbimai yra skirtingi ar kartojasi? Nes aš šiaip tikrinu du puslapius dažniausiai tiktai.
Beveik visi kartojasi, bet yra dalis, kurie nesikartoja. Nors ir nusibosta, bet tikrinu 4-5 kasdien, tai būna randu vienam ko nėra kitur. Gaila, kad dar neradau skelbimo, pagal kurį darbą rasčiau..
Beje, gal kas žino, po pusmečio buvimo biržoj kas būna? Na nebemoka pinigų, o kas dar?
QUOTE(Bachure @ 2013 02 14, 20:54)
po pusmečio buvimo biržoj kas būna? Na nebemoka pinigų, o kas dar?
ima siulyti beveik bele ka (na atsizvelgia i lyti, issilavinima, darbo patirti ir pan., bet tikrai nebe i ieskanciojo norus ir poreikius)
Man plaukai siausiasi jau be darbo taip sedint. Tokia netikusia jauciuosi,kad sakutes. Bent pavasaris butu, tai lauko darbu atsirastu marios, o dabar. Vartai tuos skelbimus, cv siuntineji ir nieko. Siandien bus aisku ar po pirmadienio pokalbio atsirado kazkokie sansai isidarbit. Nors iesko vyro i ta pozicija, bet gal ir man nusisvies kas nors.
Baisiai nenoriu i kita miesta dirbti vazineti, jei salia esanciam nieko nerasiu. Toliau tik Vilnius arba Kaunas pasirinktinai. Beveik 100 km i viena puse...
Baisiai nenoriu i kita miesta dirbti vazineti, jei salia esanciam nieko nerasiu. Toliau tik Vilnius arba Kaunas pasirinktinai. Beveik 100 km i viena puse...
Kas dėl blogos nuotaikos tai taip, mano darbui net skelbimų neatsiranda
Todėl siuntinėju ir į žemesnės kategorijos - pardavėjos, konsultantės ir pan., bet ten niekas net nekviečia pokalbiui. Todėl šį laiką išnaudoju tinkamai - galiu daugiau pasiruošt atėjusiai sesijai, su vaiku daugiau pabūnam...
Nors pati jaučiu kad labai pikta darausi...
Galvoju kad ir man reiktų gal jau sostinėj darbo pasidairyt, bet ir man į vieną pusę -100 km o šiais laikais už kurą tikrai niekas neapmokės
Todėl siuntinėju ir į žemesnės kategorijos - pardavėjos, konsultantės ir pan., bet ten niekas net nekviečia pokalbiui. Todėl šį laiką išnaudoju tinkamai - galiu daugiau pasiruošt atėjusiai sesijai, su vaiku daugiau pabūnam...
Galvoju kad ir man reiktų gal jau sostinėj darbo pasidairyt, bet ir man į vieną pusę -100 km o šiais laikais už kurą tikrai niekas neapmokės
QUOTE(braske09 @ 2013 02 16, 08:42)
Kas dėl blogos nuotaikos tai taip, mano darbui net skelbimų neatsiranda
Pikta ir as darausi. Bet vis bandau kazkur kitur save realizuoti. Darbu prisigalvoti namuose ir aplink namus. Bet zinau,kad finasines puses tai neispres tinkamai. Vakar nepaskambino. Turbut visgi vyruka rado, kurio ir ieskojo i ta pozicija. Nors pokalbis buvo tikrai daug zadantis, bet matyt kazko truko.
Tikrai uz kura siais laikais nelabai kas moketi nori, o ir atsizvelgia i vieta kur gyveni. Daugeliui darbdaviu tas 100 km gali reiksti ir neigiama atsakyma priimant i darba. Nes jei auto suges ar uzpustys, tai darbe jau nepasirodysi faktiskai. Tokios tokeles, bet tikiuosi geriausio.
Aš buvau vienam darbo pokalby, kuriam žiauriai labai nepatiko personalo atrankos moteriškė. Nu tiesiog sunku paaiškinti kodėl, bet pajaučiau labai didelę antipatiją. Net pagalvojau, kaip toks žmogus, sukeliantis tokias neigiamas emocijas gali dirbti personalo atrankoj. Nemalonu buvo pradedant pokalbiu telefonu baigiant vietoj susitikus Stengiausi kaip įmanoma neparodyti neigiamų emocijų, bet tikrai buvo sunku
Po vieno mėnesio darbo paieškos buvau šnd pokalbyje,pakalbėjom taip '' iš širdies '' su direktore,sako kad ir šnd priimu jus,bet kadangi aš dar dirbu senoje darbovietėje iki rugpjūčio 20,tai negaliu taip visko mesti iš karto,tik ieškotis pradėjau anksčiau..tai sakė jei tik reiks rugsėjo mėnesį darbuotojos iš karto praneš,pasidėjo i papkę mano Cv,apsibraukė raudonai... nžn kiek čia tos tiesos,gali užmiršti greitai.dabar yra pasiūlymų,bet kažin ar jų sulauksiu vasarą,kai reiks ir jau nedirbsiu..ach...ieškau toliau..
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 02 18, 15:49)
Po vieno mėnesio darbo paieškos buvau šnd pokalbyje,pakalbėjom taip '' iš širdies '' su direktore,sako kad ir šnd priimu jus,bet kadangi aš dar dirbu senoje darbovietėje iki rugpjūčio 20,tai negaliu taip visko mesti iš karto,tik ieškotis pradėjau anksčiau..tai sakė jei tik reiks rugsėjo mėnesį darbuotojos iš karto praneš,pasidėjo i papkę mano Cv,apsibraukė raudonai... nžn kiek čia tos tiesos,gali užmiršti greitai.dabar yra pasiūlymų,bet kažin ar jų sulauksiu vasarą,kai reiks ir jau nedirbsiu..ach...ieškau toliau..
Iki rugsėjo, manau, jūs jau tikrai turėsit darbą. Tie CV atsidėjimai nežinau, kokiu tikslu yra daromi. Jei žmogus ieško darbo, tai ir ras, o paskui nelėks iš jo, vos tik kažkokie darbdaviai, pas kuriuos buvai pokalby prieš pusę metų, pamos piršteliu
QUOTE(Paranoia @ 2013 02 18, 17:39)
Iki rugsėjo, manau, jūs jau tikrai turėsit darbą.
Laba diena,
darba pradejau ieskotis neseniai. Bet perskaicius paskutini komentara sunerimau... nejau reikia pradet ieskotis darbo vasari, kad ji susirast tik rugpjuciui? Nes jei darbdavys deda skelbima dabar tai matyt jam ir darbuotojo reikia dabar, o ne rugpjuti?
Tai kas tada ir belieka, tik apsibraukti CV