Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ieškome tobulos virtuvės.

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 02 10, 21:56)
Mergaitės, patarkit tokiu smulkiu klausimu, bet kadangi susiginčijom su brangiausiu tai reik patarimo ax.gif
Turim tokio tipo kriauklę, ir dabar jinai numatyta taip kaip ir parodyta ir nupiešta paveiksliuky.
user posted image

user posted image

Aš prašau vyriškio, kad apsuktų, kad kriauklė būtų kairėje pusėje, o tas padėkliukas dešinėje, kad man būtų didesnis darbastalis po kaire puse (krano vieta ties siena nesikeičia).
Bet jis sako, kad taip kaip nupiešiau bus patogiau: galėsi visas daržoves nuplautas dėti ant to kriauklinio padėkliuko.
Kadangi iki šiol naudojam kriauklę be padėkliuko tai ir susibalamutinau, bet man vistiek atrodo logiškiau jis dešinėj...

Visai logiskas tavo vyro pasakymas. O ir vietos darbastaliui dabar ne taip jau mazai. Pagalvok, jei nebutu to padekliuko is kaires, detum kazkur darzoves i bliuda, ar pacio darbastalio, tai vietos lygiai taip pat su mazetu g.gif as turbut irgi daryciau kaip tavo vyras sako biggrin.gif

O as turiu klausima del indaploves. Is kurios puses nuo kriaukles ji patogiau? As buvau ja nupiesusis kaires puses, o po desine eina visas darbastalis ir toliau kaitlente, o po darbastaliu stalciai indams. Tai sakau, dirbi ten kazka, patogiau imti cia vietoj indus is stalciaus. Bet dizainere nupiese is desines, o tada indu stalciai persikelia i kaire, virtuves krasta. Tai pagalvojau nepatogu, bet is kitos puses gal kaip tik gerai - turbut neisiminesim kaskart indu is indaploves blush2.gif tai jie ir taip bus po ranka biggrin.gif nu gal aiskiai surasiau savo dilema.. gal kas gali ka patarti?
Atsakyti
labai noreciau patarimu. pas mane nedidele virtuves zona sujungta su svetaine. salia virtuves statysiu drabuziu spinta iki lubu, bet ji turi susilieti su virtuves spintelemis, bute laminatas azuolas sviesus, bet ne baltas. Stalvirsio noreciau pilko, bet ne tamsiai. Virtuves spinteles galvojau derinti prie grindu spalvos. bet tada kaip ir svetaines baldai (lentynos, tv staliukas) irgi turbut turetu buti tokios spalvos kaip spinteles. Nu niekaip negaliu apsispresti, kad nebutu per daug marga ir islaikyti ta vientisuma. Is pradziu galvojau balta blizgu- bet gal per balta bus, nes ta drabuziu spinta ilgis 2,60 ir aukstis 2,50, tai ar nebus per balta...projekteli turiu virtuves bet aisku ikelti negaliu, jeigus kas pagelbetu...beje, del pacios virtuves isdestymo irgi nezinau, labai mazyte, o norisi sutalpinti daug...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus/patarimus del dujines/elektrines orkaites.... 4u.gif
o kaip tada su kaitlente? (na cia tuo atveju kai virtuvej atskirai kaitlente nuo orkaites). Gabut kaitlente pigiau dujine daryt, o kepimo virimo procese itakos neturi elektra ar dujomis... g.gif

Atsakyti
Nu sveikučiai, kas dar mane pamenat biggrin.gif Pc vis dar pas meistrus, tai nei savo tvarinio neįkeliu iki šiol biggrin.gif Pas tėvukus prisijungiau, parodysiu, kas gavosi.
Spalvų stalviršio su antru spintelių aukštu vis tik nepavyko atitaikyt, tai dar nežinau, ar sienelę dėsim, ar plyteles. Išvis ta Bolderaja mane pjauna, gelsvas atspalvis ir dar kažkoks keistas rašta, lyg plėmuota būtų, ir korpusas iš jos kur matosi labai nepatinka, jau sakiau užsakysiu dureles tai atvirai lentynai, ir nesimatys to korpuso, bet gi vyrui kaip tik ta vieta labai patinka. Tamsioji plokštė gal kiek pilkesnė, nei norėjau, bet žiūrisi gražiai, ir dera prie svetainės sienos. O va stalviršis tai man tobulas wub.gif Tokio ir norėjau - šviesaus, medžio imitacijos, bet ne gelsvo. Ir nieko nesimato ant jo, nu žodž dievinu aš jį thumbup.gif Dar kas pasiteisino - šiukšlinės stalčius su atmetimo mechanizmu, žiauriai patogu, tik vienas niuansas, kad kai ne koks bluminis, tai nelabai fasadai lygiai sueina, nes atmetimui tipo vietos reikia palikt, kai labiau suverži, prasčiau atmeta. O va viršutinės spintelės su atmetimais nepasiteisino, baldininkas neįspėjo, kad tokių didelių durų gali neatmest, tai po du mechanizmus įdėta, ir vos atkrapštau. Tai gal su laiku rankenas dėsim, bet kol kas labai nekliūna, nes erdvės belen kiek, viršutinės spintelės ir ūkinės viršus beveik tušti dar thumbup.gif Nors virtuvė tik 6 kvadratai, labai džiaugiuosi, kaip ją susiprojektavau, viskas labai patogu, vietos daug, o ir optiškai atrodo daug erdvesnė, nei buvo tuščia, visi atėję sako - kokia didelė virtuvė, nu jo, sakau, net 6kv biggrin.gif . Stalčiai labai labai geras dalykas, be to, nebereik man nei skirstymų kokių, paprašiau baldininkų, kad išpjautų kelias plokštes perskyrimam ir sakiau, kad jų netvirtintų, labai džiaugiuos dabar - atskyriau pati tom lentukėm, kur man reik, ir super thumbup.gif Tik nustebau, kad nebuvo šaukštinės g.gif Nu ir prirašiau, bet kaip už tokią kainą, manau visai geras rezultatas gavosi, nors yra keli niuansai iš meistrų pusės, kur kliūna. Galit komentuot, nesupyksiu smile.gif

user posted image
user posted image

Beje, dovanotą veidrodinę kaitlentę keikiu, kriauklę taip pat. Norėjau akmens masės, bet vyro nebuvo, kai montavo virtuvę, o jis buvo pasakęs pjaut 49cm kriauklei, ir jo prekiaujamos akmens masės jau per mažos tai skylei, tai paėmėm tekos matinę skardinę, maniau bent priežiūra bus lengva, tai kažkokia nesąmonė - matosi kiekvienas vandens lašas!!!!!!!! Žiauriai nusivyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 11 vasario 2013 - 12:59
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 11, 09:47)
Aciu uz atsakymus/patarimus del dujines/elektrines orkaites.... 4u.gif
o kaip tada su kaitlente? (na cia tuo atveju kai virtuvej atskirai kaitlente nuo orkaites). Gabut kaitlente pigiau dujine daryt, o kepimo virimo procese itakos neturi elektra ar dujomis... g.gif

Jei bus naujas namas, nauji laidai, tai paprasičiausiai elektrinė orkaitė. Dujines orkaites renkasi žmonės iš bėdės, kada dėl senos elektros instaliacijos elektrinės pasirinkti negalima. Man yra tekę montuoti naujas dujines integruojamas orkaites, pasirinkimas jas perkant labai mažas. Taip ir nesužinojau kaip sekasi klientams jomis naudotis.

Apie kaitlentės pasirinkimą. Didžioji dalis individualių namų savininkų naudojasi suskystintomis dujomis, nes tai pigiau negu virti valgį elektra. Jeigu yra gamtinių dujų įvadas, tai iš vis kur kas pigiau net negu suskystintos dujos.
Vieno dalyko tikrai nežinau, butuose, kuriuose yra elktrinės viryklės - mažesnis elktros tarifas, o ar jis mažesnis jeigu elektra maisto gaminimui naudojama individualiame name? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 11 vasario 2013 - 13:16
A, o dėl elektrinės orkaitės, mes kad ir senam bute, bet vedžiojomės visus naujus laidus, tai orkaitei specialiai atskirą atsivedėm, todėl gal jokios rizikos nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 12:50)

Graži jūsų virtuvytė thumbup.gif Ir svarbiausia,kad pačiai daug kas patinka wub.gif
Dėl kriauklės tik užuojauta verysad.gif Turėjau ir aš tokią doh.gif Daug laiko reikėjo,kad nebematyt tų lašų.Nervindavo juodai unsure.gif Pati kažkaip greit pripratau,kad po kiekvieno krano atsukimo reikia pavalyt,bet gi namie dar 6 rankos be manęs.Ir jiems čia nieko tokio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ancė @ 2013 02 11, 14:50)
Graži jūsų virtuvytė thumbup.gif Ir svarbiausia,kad pačiai daug kas patinka wub.gif
Dėl kriauklės tik užuojauta verysad.gif Turėjau ir aš tokią doh.gif Daug laiko reikėjo,kad nebematyt tų lašų.Nervindavo juodai unsure.gif Pati kažkaip greit pripratau,kad po kiekvieno krano atsukimo reikia pavalyt,bet gi namie dar 6 rankos be manęs.Ir jiems čia nieko tokio doh.gif

o kas cia tokio kad matosi tie lasai? nu as tai irgi nesuprantu... juk naudojamas daiktas, ne siaip parodoj stovi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 02 11, 13:59)
o kas cia tokio kad matosi tie lasai? nu as tai irgi nesuprantu... juk naudojamas daiktas, ne siaip parodoj stovi smile.gif

Bent jau pas mane tai siaubingai tie išdžiuvę lašai atrodydavo verysad.gif Tik kokią dieną nepavalau,o atrodo kaip mėnesį kriauklė nevalyta doh.gif Aišku,kol šlapi lašai nieko tokio,bet labai greit išdžiūna ir atrodo paprasčiausiai labai netvarkingai.
Atsakyti
gabby_jz labai daili virtuvė thumbup.gif Mano skonio pilkumas wub.gif Tik nepatinka dujinė viryklė biggrin.gif net bijau pagalvot, kaip ją reiktų valyt biggrin.gif
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 11, 12:58)
Vieno dalyko tikrai nežinau, butuose, kuriuose yra elktrinės viryklės - mažesnis elktros tarifas, o ar jis mažesnis jeigu elektra maisto gaminimui naudojama individualiame name?  g.gif

individualiam name tarifas taip pat mažesnis, jeigu naudojama elektrinė viryklė.
Atsakyti
sveiki smile.gif
as su vienu klausimuku pas jus... gal teko klaipedieciams tureti reikalu su www.virtuvespigiau.lt? zadu pas juos uzsisakyto stumdoma spinta...gal kas turi atsiliepimu?
Atsakyti