2 ND
f16
f5.6
f2
Ir praeito šeštadienio pasižieminimas
sveikos merginos, buvau apleidus fotografavima, ziemiskas stilis, praeita savaite pagaliau vel griebiau fotoaparata, priprasiau mergina pasalt ir leist man pafotografuoti rodausi, kad neateiti su tusciomis
cia galima pamatyt daugiau
noriu pasveikint SBM su paroda, o meskiukai jau kokie pas ja grazus flickre maciau Alabama noriu pagirt, kad labai patobulejo, vis paskaitau, kada laiko yra kaip gyvenat, koliazai visu superiniai
cia galima pamatyt daugiau
noriu pasveikint SBM su paroda, o meskiukai jau kokie pas ja grazus flickre maciau Alabama noriu pagirt, kad labai patobulejo, vis paskaitau, kada laiko yra kaip gyvenat, koliazai visu superiniai
QUOTE(Yvette @ 2013 02 02, 18:20)
ir meškinai į parodą atkeliavo?
JOoo, meškinų buvo ir daug ir visi skirtingi, visi saviti, žiauriai nereali kolekcija, kada nors įpirksiu ir tikrai bent vieną turėsiu
Ar galima 5 nd padaryti per du kartus. Pvz šnd pristatau dirbtiniam apšvietime?
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 02, 18:28)
Ar galima 5 nd padaryti per du kartus. Pvz šnd pristatau dirbtiniam apšvietime?
galima
Sveikos, esu atsilikus pora temu, tai nezinau nei apie ka veiksmas vyksta bus laiko, bandysiu pasivyt
as norejau pasiklaust ar rytoj vaziuojat kas i Baturos kursus, jei vaziuojat, brukstelkit i az, jei noretumet susimatyt
as norejau pasiklaust ar rytoj vaziuojat kas i Baturos kursus, jei vaziuojat, brukstelkit i az, jei noretumet susimatyt
Dainos iliustracija. Evanescence My Immortal
Soriukas, įkėliau, o paskui pati išsigandau. Sunku man save matyti. Dar galvojau apie kitą variantą, netrukus įkelsiu.
Soriukas, įkėliau, o paskui pati išsigandau. Sunku man save matyti. Dar galvojau apie kitą variantą, netrukus įkelsiu.
SMB, sveikinimai su paroda laukiam fotoreportazo!
Labai megstu ta daina... Siaip koliazas nelabai man susigrojo, labiausiai del ranku pirmoj nuotraukoj, nelabai supratau ka jos daro, ta kur prie galvos dar dar, gal kazkokia itampa rodo, o kita, atrodo kad pulteli spaudi, labai nepatogiai suspausta. Akim tavo pirmoj nuotraukoj tikiu, sneka jos, tai tikriausiai kirpciau iki krutines kazkur. Antroji koliazo nuotrauka idomi.
R.I.R Pakomentavau nieka?
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 02, 17:37)
Labai megstu ta daina... Siaip koliazas nelabai man susigrojo, labiausiai del ranku pirmoj nuotraukoj, nelabai supratau ka jos daro, ta kur prie galvos dar dar, gal kazkokia itampa rodo, o kita, atrodo kad pulteli spaudi, labai nepatogiai suspausta. Akim tavo pirmoj nuotraukoj tikiu, sneka jos, tai tikriausiai kirpciau iki krutines kazkur. Antroji koliazo nuotrauka idomi.
R.I.R Pakomentavau nieka?
27 psl. 3 ND, turiu vieną taip, kaip kitom atrodo?
baigiu nusivilti, nerandu jokių baltų daiktų namų darbui , fantazija ir išseko