Pirma tema : http://www.supermama...howtopic=145112
Antra tema : http://www.supermama...howtopic=675716
Diskutuojam toliau
Papildyta:
Aš planuoju pasikonsultuoti su kita dermatologe. Vasario 14diena bus šeši mėnesiai Roa vartojimo, o kaip beria taip beria Oda švari, bet smulkių spuogelių kasdien atsiranda po kelis. Gal patarsit Vilniuje gydytoją?
O aš jungiuosi į vartojančių Roa būrį Pradėjau gerti prieš savaitę, iš pašalinių poveikių kol kas tik nežymus lūpų pasausėjimas, geriu po 30gr.
Norejau paklausti tu, kurios roaccutana vartoja jau ilgesni laika. Ar Jums isnyko inkstirai? Ir jei taip, tai po kurio laiko?
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 27, 11:41)
Norejau paklausti tu, kurios roaccutana vartoja jau ilgesni laika. Ar Jums isnyko inkstirai? Ir jei taip, tai po kurio laiko?
man isnyko po menesio, tiksliau juos teko isnaikint Atsikeliau viena diena, o visi kaip issproge, siek tiek islinde, tad su merliuku patrynus viskas lauk isejo.
QUOTE(Forgete @ 2013 01 27, 14:11)
man isnyko po menesio, tiksliau juos teko isnaikint Atsikeliau viena diena, o visi kaip issproge, siek tiek islinde, tad su merliuku patrynus viskas lauk isejo.
Lauksiu tuomet ir as kol man issprogs Nes dabar toks jausmas,kad ju nemazeja, o vis daugiau atsiranda
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 27, 17:50)
Lauksiu tuomet ir as kol man issprogs Nes dabar toks jausmas,kad ju nemazeja, o vis daugiau atsiranda
kiek laiko geriat?
oj kaip mane iškankino alergija Nebegaliu valgyt beveik visko ką mėgstu, tik suvalgau kažka saldaus, sūraus ar rūgštaus iškart dėmė raudona, niežtinti ant veido, o tada ir vėl vaistai nuo alergijos ir laukimas kol praeis (laikosi apie dvi dienas).... Kadangi gyvenime nebuvau alergiška niekam įtariu, kad Roa padirbėjo ( anotacijoje minima alergijų tikimybė).
QUOTE(ernis_ @ 2013 01 30, 16:10)
oj kaip mane iškankino alergija Nebegaliu valgyt beveik visko ką mėgstu, tik suvalgau kažka saldaus, sūraus ar rūgštaus iškart dėmė raudona, niežtinti ant veido, o tada ir vėl vaistai nuo alergijos ir laukimas kol praeis (laikosi apie dvi dienas).... Kadangi gyvenime nebuvau alergiška niekam įtariu, kad Roa padirbėjo ( anotacijoje minima alergijų tikimybė).
Ar bandet su kita dermatologe konsultuotis? Kazkaip jum simtas bedu
As geriu paskutini menesi po 10mg, nebejauciu jokiu salutiniu reiskiniu, lupos ir tos nebedziusta, spuogo ne vieno
QUOTE(Forgete @ 2013 01 30, 22:27)
Ar bandet su kita dermatologe konsultuotis? Kazkaip jum simtas bedu
As geriu paskutini menesi po 10mg, nebejauciu jokiu salutiniu reiskiniu, lupos ir tos nebedziusta, spuogo ne vieno
O kiek laiko isviso teko gerti?
QUOTE(Rianka @ 2013 01 30, 22:37)
O kiek laiko isviso teko gerti?
dabar penktas menesis
QUOTE(Forgete @ 2013 01 30, 22:45)
dabar penktas menesis
O kokia didziausia paros doze buvo? Kokie salutiniai poveikiai pasireiske?