Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

Pasidalinkit patirtim kur uzsisakinėjat viešbučius bigsmile.gif Kolkas tik skydį nusipirkom,o viešbutį žiūrinėjuos per makaliaus sistemą,dar Udriui esu parašiusi. Neturiu aš kreditinės,o kaip suprantu be jos tai iš užsienio psl neužsisakysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justeka @ 2014 03 27, 12:30)
Pasidalinkit patirtim kur uzsisakinėjat viešbučius  bigsmile.gif Kolkas tik skydį nusipirkom,o viešbutį žiūrinėjuos per makaliaus sistemą,dar Udriui esu parašiusi. Neturiu aš kreditinės,o kaip suprantu be jos tai iš užsienio psl neužsisakysi  4u.gif

galima ir kreditinės.
aš pernai draugams užsakinėjau višsbuti Kose per www.expressrooms.com su DNB banko debetine kortele (neatsimenu tik ar buvo Visa ar Maestro ar Mastercard). kai kuriuos viešbučius ir per www.booking.com galima užsakyti be kreditinės.
Atsakyti
QUOTE(justeka @ 2014 03 27, 09:30)
Pasidalinkit patirtim kur uzsisakinėjat viešbučius  bigsmile.gif Kolkas tik skydį nusipirkom,o viešbutį žiūrinėjuos per makaliaus sistemą,dar Udriui esu parašiusi. Neturiu aš kreditinės,o kaip suprantu be jos tai iš užsienio psl neužsisakysi  4u.gif

Vat ir as Makalium susigundziau, tai ir skrydi ir viesbuti per juos pirkausi.
Atsakyti
Kas aplankete daugiau Graikijos salu, gal galite palyginti su Rodu 4u.gif
Atsakyti
Sveki, gal kas esat susidūrę kiek kainuoja 6-7 vietų mašina rugsėjo mėn.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 03 27, 14:53)

Zinoma Santorini statyciau pirmoj vietoj.Tai nepakartojama.Dar buvau Rode ir Kose.Man Rodas patiko daug labiau nei Kosas.
Atsakyti
QUOTE(Dyte27 @ 2014 03 27, 14:04)
Vat ir as Makalium susigundziau, tai ir skrydi ir viesbuti per juos pirkausi.

Na šiandien į keletą agentūrų parašiau ir gavau atsakymus. Didelio pasirinktų viešbučių kainų skirtumo nėra. Todėl greičiausiai reiks rinktis iš makaliaus,nes jo psl esanti rezervacijos sistema pigiausiai duoda viešbučius (-50lt) biggrin.gif čia iš lietuviškų turiu omenyje. Hotels4you rodo išvis viliojančią kainą,bet va ta kreditinė...
Atsakyti
QUOTE(justeka @ 2014 03 27, 11:30)

As per urkistravel uzsisakiau. O bilietai lektuvo pigiau jau kazin ar bus?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 03 27, 13:53)

Esu buvus Rode, Kose ir Kretoje. Visos jos man skirtingos, savaip mielos ir patrauklios, negalėčiau išskirti nei vienos labiau patikusios ar nepatikusios.
Atsakyti
Kodle lietuviu toks megiamas viesbutis Blue bay deluxe complex rhodes waterpark ?
Kuo jis taip pranasesnis uz kitus g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti