QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 27, 16:38)
1. Gal odos atspalvį tokiu atveju pagyvintų vyšninė, burgundiško vyno spalva? Bent jau man tos tamsios raudonos labai pašviežina veido atspalvį. Bet jeigu jums tinka švelniai rožinė ir alyvinė spalva, tai gal ne visai tas pats mūsų potipis, nes, bent jau kiek aš pastebėjusi, man šitos spalvos nieko itin gražaus nepriduoda - geriau tamsesnės ir sodresnės.
2. Pilka man irgi ne visokia tinka, tiktai tokia, kuri tamsesnė, ne neutrali vien iš paprastų juodos ir baltos, o turinti šiek tiek melsvumo (pavyzdžiui, asfalto). O pilka su prasimušančiu gelsvu atspalviu (tokia "sendinta") išvis tragiškai atrodo, ypač jei šviesesnė.
3. O vasarą lengvai įdegate?
2. Pilka man irgi ne visokia tinka, tiktai tokia, kuri tamsesnė, ne neutrali vien iš paprastų juodos ir baltos, o turinti šiek tiek melsvumo (pavyzdžiui, asfalto). O pilka su prasimušančiu gelsvu atspalviu (tokia "sendinta") išvis tragiškai atrodo, ypač jei šviesesnė.
3. O vasarą lengvai įdegate?
1. Bandau ir sodresnes spalvas - raudona, burgundiška. Bet labiau vasarą, nei žiemą. Žiemą aš renkuosi kuo šviesesnes spalvas, tada atrodau gaiviau. Mano plaukai irgi pilki, saulėje su atspalviu gelsvu.
2. Man tinka "murzinos" spalvos. Todėl sprendžiu, kad linkstu link soft summer
3. Aš įdegu labai lengvai, bei staiga. Todėl saulę pratinuosi palaipsniui. O prie vandens telkinių - bet SPF apsaugos nei iš vietos. Vaikystėje, kai tų kremų nebūdavo, kaip aš Palangoje nusvildavau. Bet saulės poveikis labai teigiamas. Nes oda riebi, linkusi į visokius spuogelius (amžina paauglė ), o saulėje atsigauna. Įgauna švytėjimą ir todėl vasarą nesibijau skaidresnių ir ryškesnių spalvų. Neseniai nusipirkau vasarai palaidinę jūros mėlynumo spalvos - labai puošia.
Aš sidabro nenešioju. Labai retais atvejais, jei rinkinuką pritaikau (auskarai, vėrinys). Kasdienai tik auksas. Kažkaip natūraliai išsisprendė - žiedai geltono su balto aukso detalėmis, nemasyvūs auksiniai auskariukai, bet akutes balto stikliuko.