Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(jurgusia @ 2006 10 02, 14:11)
Norejau paklausti, kodel mane rodo visa laika atsijungusia. Nors beveik visa diena sedziu SM?

Prisijungiant padėjai varnelę ant "login as invisible" mirksiukas.gif
Atsijunk, ir prisijungiant nepadėk varnelės 4u.gif
Atsakyti
Esu užsiprenumeravusį vieną temelę. El paštą tikrinu dažnokai, tai šiandien nustebau pamačiusi, kad per pusvalandį staiga el. pašte atsiradę 88 pranešimai apie paskelbtą naują žinutę blink.gif tų naujų žinučių tikrai tiek daug nebuvo, kokios 10 gal daugiausiai... tie pranešimai - tai lietuviški, tai angliški doh.gif gal man dvigubus pranešimus varo? g.gif
Atsakyti
Gale forumo, kur rašomi prisijungusių šiuo metu narių vardai mėlynuoja moderatorių nick'ai ir vieno nario - nensi g.gif Bet jis gi ne moderatorius, tik naujokas
Kaži čia forumas grybauja ar jau ir naujokai mėlynuos?
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 10 03, 13:18)
Gale forumo, kur rašomi prisijungusių šiuo metu narių vardai mėlynuoja moderatorių nick'ai ir vieno nario - nensi  g.gif Bet jis gi ne moderatorius, tik naujokas
Kaži čia forumas grybauja ar jau ir naujokai mėlynuos?

Ne, naujokai nemėlynuos biggrin.gif

Laikinas sutrikimas. nepasikartos. pioneer.gif
Atsakyti
Manes neileidzia i AZ.ir taip pat neleidzia parasyti jokioj temoj.rodo:"neimanoma rasti kai kuriu reikiamu failu".taip pats ir perziureti temas raso,kad ji buvo istrinta arba perkelta.nors taip nera.
Atsakyti
Sveiki, vakar po piet atsirado trukdžiai skaityti naujai paskelbtas žinutes, t.y. bandau atidaryti naujausią puslapį, o atidaro tik senus, kas tai g.gif doh.gif
Atsakyti
nors esu parašius tikrai daugiau žinučių ,bet pas mane rodo vis tais pačias 12.
Atsakyti
Sveiki, noriu suzinoti kas atsitiko su mano saskita ir mano vardu MamaLupa.Negaliu prisijungti , o ir atsako i savo 2 uzklausimus vis nesulaukiu.Pirmiausia dingo mano avataras, o veliau ir informacija, ir tarpe viso to, negaliu prisijungti.I slaptazodzio pakeitima negaunu jokios zinutes.Gal kas zinote atsaka i sia paslapti? biggrin.gif Dekinga is anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiduh000: 05 spalio 2006 - 15:07
QUOTE(miegutis @ 2006 10 05, 15:18)
nors esu parašius tikrai daugiau žinučių ,bet pas mane rodo vis tais pačias 12.

jei rašai žinutes bendraminčiuose ar skelbimuose, tai tada ir neturi didėti mirksiukas.gif Ten rašomos žinutės nesiskaito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shiduh000 @ 2006 10 05, 16:04)
Sveiki, noriu suzinoti kas atsitiko su mano saskita ir mano vardu MamaLupa.Negaliu prisijungti , o ir atsako i savo 2 uzklausimus vis nesulaukiu.Pirmiausia dingo mano avataras, o veliau ir informacija, ir tarpe viso to, negaliu prisijungti.I slaptazodzio pakeitima negaunu jokios zinutes.Gal kas zinote atsaka i sia paslapti?  biggrin.gif  Dekinga is anksto

Kaip tai negavot atsakymo.
Aš Jums siunčiau atsakymus, į visus jūsų klausimus. Siunčiau ir naują slaptažodį.
Kaip jūs galėjot negauti, jeigu jūs man atsakinėjot? doh.gif
Atsakyti
Jau rasiau,bet pasikartosiu.Negaliu jau 3-4dienos perziuret temu,pastoviai ismeta,kad neranda kai kuriu failu arba tema buvo perkelta ar istrynta.nors taip nera.kartais neleidzia parasyt AZ arba i ji isvis neileidzia.ir vel pastoviai esu atjunginejama.
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti,kodel negaliu perziureti standartini teksta?iejus i tema paspaudziu standartini atidaro pirma puslapi,o jei nori perziuret sekanti vel rodo linijini.
Atsakyti